Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Děkuji, ale stejně mi protein nesednul tak ho prodávám.
Pokud by chtěl někdo zkusit tak ta 360Kč i s poštou…Chuř má nesrovnatelně lepší než Ketodiet.
Ahojte, rozmýšlam o začatí ketodiety. Vie mi niekto poradiť?
Ahoj, chtěla bych začít od pondělí s ketodiet. Už je to ale dlouho co jsem si jí objednala a nevím přesně kolik si dát prášku na jeden koktejl a kolik příchutě. Můžete mi někdo prosím poradit? děkuji
Chtěla bych se ještě zeptat, mám docela fyzicky náročnou práci, tak doufám, že to zvládnu a někde se nesložím, když budu pít 5× denně napoj ketodiet a k tomu zeleninku
a kávičku jste normálně pili?
@Monika7518 Ahoj, co bys přesně potřebovala poradit? Já s tím mám už nějakou zkušenost, ale ještě nejsem u konce. Držím to už od poloviny března, ale poslední dva nebo tři týdny se váha nějak moc nechce hnout, tak jsem z toho mírně deprimovaná, ale jinak zatím jsem zhubla 11 kg za 2 měsíce s asi týdenní přestávkou kolem velikonoc. No, čekala jsem to lepší.
@lessa Na jeden koktejl se dávají dvě odměrky a jednu tabletu příchutě, ale tu příchuť si můžeš rozpůlit a dát poloviční, sladký je to dost, já to tak dělám. S tou fyzicky náročnou prací to bude možná horší na začátku, než si tělo zvykne a než nastane ketóza. Kávičku piju denně (preso se smetanou) a ketóza tam je furt (zjišťuju proužkama).
@kareliaslims Ahojky, jak je to velký balení co prodáváš? A jaký je to přesně protein? Díky a hezký den.
Ja mam zatial info len z netu. Chcela by som vediet ci nie je problem ked budem pit len tie napoje, ci nepriberiem este viac potom a kolko drzat dietu ked chcem schudnut cca 10kg. Dakujem monika
Ahoj, je to přesně tento protein, jak vidíš má hodně kladných hodnocení a chuťově je opravdu dobrý, jen prostě mě nesednul, ale mě sedne máloco, takže musím zkoušet. Ale chuťově se to nedá ani náhodou srovnat s koktejlem od Ketodiet, ten zrovna piju a nemůžu ho už ani polknout.
http://www.nu3tion.cz/…rotein-wpc80
Protein jsem zakoupila s tím že jsem si prvně toho dost přečetla, i na FB u diet by Ellie ho používají, takže není to jen kup od boku.
Hezký den ![]()
@kareliaslims Ahojky, a ty ho máš otevřený? A za kolik ho prodáváš?
Prodávám ho za 380Kč už i s poštovným (ale ne tedy dobírkou, ta je dost drahá), je odebraná jen jedna dávka a hlavně je to otevřeno čerstvě..od pátku.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat někoho, kdo už má za sebou druhou fázi ketodiet, zda ještě v této fázi hubnete, nebo je už „udržovací“.
Ahoj holky. Tak jsem vcera zacala s keto dietou a uz v poledne mi bylo tak blbe, ze jsem myslela, ze zdechnu :-/ Tocila se mi strasne hlava a zaroven me silene bolela (nezabral ani paralen), chtelo se mi zvracet, s energii jsem byla na nule. Mam male mimco, tkz tohle drzet nemuzu a budu muset hubnout nejak jinak. Tohle by me zabilo. Mate s tim nejaka pozitivni zkusenost? Nakoupila jsem si jidla od MediDiet a DietAlegre na mesic dopredu rovnou a ted nevim, co s tim. Pani uz to zpatky samozrejme nechce. Chutove to nebylo spatne
Me ale nedela dobre nejist vubec sacharidy, bylo me fakt zle. Mam toho docela hodne, ruzne druhy a ruzne prichute: kremy k snidani, polevky na svacu, hl. jidla k veceri nebo obedu.. Napoje a tycinky zbasti manzel po cviceni rikal
ale to ostatni neupotrebime.
PS: Pokud mate nektera zajem, napiste mi SZ. Dam do kopy presny seznam, co mam
Kazde jidlo me stalo 60 Kc, tak by to bylo urcite za mene. A idealne osobni prevzeti v Praze, prip. Plzen nebo i postou (ale postovne se obavam, ze by bylo drahe, kdyby to melo byt vsechno.. je to objemne a neco to bude vazit).
@adlita píše:
Ahoj holky. Tak jsem vcera zacala s keto dietou a uz v poledne mi bylo tak blbe, ze jsem myslela, ze zdechnu :-/ Tocila se mi strasne hlava a zaroven me silene bolela (nezabral ani paralen), chtelo se mi zvracet, s energii jsem byla na nule. Mam male mimco, tkz tohle drzet nemuzu a budu muset hubnout nejak jinak. Tohle by me zabilo. Mate s tim nejaka pozitivni zkusenost? Nakoupila jsem si jidla od MediDiet a DietAlegre na mesic dopredu rovnou a ted nevim, co s tim. Pani uz to zpatky samozrejme nechce. Chutove to nebylo spatneMe ale nedela dobre nejist vubec sacharidy, bylo me fakt zle. Mam toho docela hodne, ruzne druhy a ruzne prichute: kremy k snidani, polevky na svacu, hl. jidla k veceri nebo obedu.. Napoje a tycinky zbasti manzel po cviceni rikal
ale to ostatni neupotrebime.PS: Pokud mate nektera zajem, napiste mi SZ. Dam do kopy presny seznam, co mam
Kazde jidlo me stalo 60 Kc, tak by to bylo urcite za mene. A idealne osobni prevzeti v Praze, prip. Plzen nebo i postou (ale postovne se obavam, ze by bylo drahe, kdyby to melo byt vsechno.. je to objemne a neco to bude vazit).
chce to vydržet, tyto stavy trvají max tři dny a minimalizovat se dají zvýšeným příjmem tekutin a hodně osoleným čistým vývarem, doplní minerály. Já jsem první 3 dny taky myslela, že zdechnu a teď už jsem v ketóze 3,5 měsíce a je mi skvěle.
@marti81 Ja to nevydrzim. Nebyla jsem vubec schopna se starat o malou. Neni to proste realne, dokud je tak mala :-/
A kolik uz jsi zhubla? Jako verim, ze to funguje, kdyz je to takovy driak. Ale nejak nemam chut se takhle nicit.
@adlita píše:
@marti81 Ja to nevydrzim. Nebyla jsem vubec schopna se starat o malou. Neni to proste realne, dokud je tak mala :-/
A kolik uz jsi zhubla? Jako verim, ze to funguje, kdyz je to takovy driak. Ale nejak nemam chut se takhle nicit.
ale on to právě že není driák, je to nejpůvodnějí typ metabolismu, jen ten přechod je pro tělo prostě šok, ale jinak mně se zlepšilo celkově zdraví, tlak, cítím se dobře. Jen je potřeba hlídat ten příjem proteinů a nehuntovat si ledviny. Teď jsem měla jeden sacharidový den, aby se ketóza znovu naplno nastartovala, a ač jsem jedla střídmě, bylo mi těžko, byla jsem unavená atd. Já se už třeba k přílohám fakt vracet nehodlám a pečivo max ráno k snídani.
kolik jsem zhubla nevím, ale je to víc jak 2 konfekční velokosti, 16cm přes břicho, 10cm přes boky, 5cm stehna, a pořád to jde dolů, i když už pomalu.