Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky take drzim tuhke dietku…mam dole za 3 tydny 10kg. Parada. Ale teda nechutna mi to a jsem desne podrazdena a unavena… je to jak instantni polevka z obchodu, fuj. Ale holt dala jsem za to 4 tisice, tak musim vydrzet, ted mam spagety, parmentier a kureci nugetky, tak snad to bude chutnejsi… ![]()
Holky Ketodiet je proteinová dieta? Já si koupila protein, týden jsem jedla jenom zeleninu a pila proteiňák, pak jsem přidala alespoň snídaně a jednou denně maso + zelenina, zhubla jsem za 3 týdny 6kg, pak jsme jeli na dovolenou a říkala jsem, že na to kašlu ale po dovolený najedu zase na proťák + cvičení, ale místo toho jsem zjistila, že jsem těhotná
. Jsem ve 4 měsíci, převážně se válím jenom v posteli a přibrala jsem 0,5kg
. Jak budu moct, tak se do proťáku pustím znova
.
Tak ja najela na ketozu pred cca 14 dny, papirky mam. Jsem v ketoze. Kaloricky prijem jsem omezila, 3×tydne cvicim, nepiju porad nejaky alkohol a vahu mam dnes uplne stejnou. Takze ja se tady morim uplne zbytecne…vecer si dam vinko a popremyslim jak jinak ucinne tech mych blbych par kg zhubnu. Ale bez sacharidu to zrejme nepujde.
Marketinko, to je divny… mne teda vaha stagnovala kdyz jsem mela menstruaci, to si ty hormony delaji co chteji, ale jinak jsem vzdycky zhubla. Jsi si jista, ze mas dost bilkovin na to, aby ses v ketoze udrzela? Jis pravidlene?
Snažím se jist, ale někdy to úplně pravidelne není :'(. Kolik bílkovin mám jist? Na kg 1,5g? A tuk v poměru 2:3 ve prospěch tuku? Dík za radu, asi bych fakt potřebovala nějaký přesný jídelníček, jinak v tom tapu
@MarketinkaKopretinka Jak to čtu, tak jsem na tom podobně jako ty, akorát nejsem na začátku hubnutí, ale už v delším procesu. V ketoze se zdárně udržuju, testuju se papírkama, sacharidům se pečlivě vyhýbám, mám dvakrát týdně cvíčo, ale už nehubnu jako na začátku. Dala jsem takhle dolů s pauzama celkově 14 kg a teď strašně pozvolna, asi tak kilo za 4 týdny. Zdravým a vyváženým jídelníčkem jsem ale úbytek nepozorovala žádný, o to jsem se snažila dlouho předtím, ale byla jsem víc ve stresu a podrážděnější, aby to opravdu bylo co nejzdravější a nejvyváženější. Takhle prostě vím, co nesmím a nedám si to. A vodítkem je mi právě ta ketoza. Prostě mi to vyhovuje, ikdyž to není pestré a je menší výběr, co sníst. O to víc mě mrzí, že se ta váha nehýbe tak rychle, jak to šlo dřív, protože jídelníček je tak striktní, že jsem si ani na počátku nedokázala představit, co všechno už nevezmu do huby. ![]()
@maarushka Myslíš, že to může být menším přísunem bílkovin? Já se ale snažím mít je v každém jídle. Prostě když odmyslím zeleninu, tak tam vždy buď vejce, sýr, maso, šunka, jogurt je… Nebo piju míň, než si myslím. Třeba to chce víc. Při koktejlech jsem pila vodu jak duha, měla jsem po nich pořád žízeň, jak jsou instantní. Možná bych měla znovu zavést na nějakou dobu jen ty koktejly, to se hubnulo fakt nejlíp a nejrychlejš… ![]()
Ayowaris, pokud nehubnes, tak to muze byt bud vysoky prijem sacharidu (bacha treba i na rajcata, nektere syry, ono kdyz se to opakuje v kazdem jidle, tak to za den naskace), nebo malo bilkovin. Ja byt tebou, tak zkusim najet aspon na 10 dni zase na koktejly a to myslim plnou davku 5× denne. Uvidis co to udela a postupne muzes zacit vynechavat jednotlive koktejly a zkouset carovat s jidlem. Ale ja kdyz to takto zkousela, tak to u mne vzdycky bylo malo bilkovin.
Ahoj. Já držela ketodiet 6týdnů od února. Schodila jsem 16kg. Při mé váze to šlo na začátku hrozně rychle dolů. A to jsem přidávala opravdu velkééé množství doporučené zeleniny. Ale nepila jsem jen koktejly (které mi mj. moc chutnají)ale k snídani skořicovou kaši, svačina koktejl, oběd polévka, svačina2 tyčinky a večeře omeleta. Bohužel jsme pak letěli neplánovaně do Egypta, kde jsem se totálně rozežrala. No po 10měsících mám vše zpět, ale měla jsem i hodně nervy, a fakt jsem to s jídlem přeháněla. Takže od ledna začínám znovu, tentokrát nikam neplánovaně nepoletím, takže chci dodržet všechny tři kroky. Potřebuju dolu skoro 30kg, takže to bude běh na dlouhou trať. Takže objednávám a držte palce. ![]()
Damy, zdravim,
Chci se zeptat, jaky a zda vubec je rozdil mezi strankami ketodiet a ketofit? Nebo se jedna o stejny produkt dvou firem. Dle vypoctu na ketodiet me ceka 20 kilo dolu, nejsem schopns se po tehotenstvi a horminalnich injekcich vratit do normalu. Pokid bych si mela neco pripravivat tak se nedokopu a nebo po chvili prestanu. Verim ze me dost bude motivovat ta castka, ale jdu do toho. Nektere pisete o cistem piti koktejlu ve fazi jedna, ale v tom baliku maji jiny rozpis a jsou tam i kase, omelety a polevky, tedy trochu pestrejsi strava. Chci zacit po novem roce, neprida se nekdo?
Tunisanko, já složení KETOFIT neporovnávala s KETODIETOU, ale podle mě jde o stejný princip od dvou firem. Já mám KETODIET už doma, začínám 1.1., tedy ve čtvrtek. Jak už jsem psala, nemám jen koktejly, ale i polévky, omelety, kaše a tyčinky.
Má výchozí váha: 106kg (při 170cm) Takže si sem můžem psát…jo? ![]()
@Monikavs ja si budu teprve objednavat, a diky tomu ze manzel je doma az do 5.1 tak zacinam az pristi tyden. Psat si pocity a vysledky muzem, jsem rada ze v tom nebudu sama. Ja 170 cm a 90 kg. Ja mam doporuceni od kamaradky, jeji zname to zadungovalo, ovsem nejvic se bojim sve liknavostina toho, ze nemam pevnou vuli. Jsem strasne rozezrana a hlavne sladky, to je moje metla
Tunisanka… to mi povídej. Jsem to samý. Ale mám zkušenost, že pokud vydržíš 3dny, pak už nemáš chutě ani hlady. Já to dělám tak, že si udělám květákovou nebo brokolicovou polívku (květák nebo brokolice uvařit + drcený kmín a sůl, vše rozmixovat) plný hrnec do lednice, a kdykoliv mám chuť nebo hlad, tak si nandám misku. Brokolici i květák můžeš neomezeně, mě to takhle i chutná, takže v těch prvních dnech, kdy mám největší chutě, třeba i o půlnoci, prostě kdykoliv, docela to zaplácne, takže fakt doporučuju!!! ![]()
@Monikavs a ty uz jsi to zkousela? Ja nevim zda nejdriv nemam vyzrat to co je doma, ale to bych si mohla hledat 1000 duvodu proc nezacit hned. Pokud do toho jdes uz ve ctvrtek tak mi prosim napis, jak chutnaji ty veci. A jaky sis objednala ten hlavni koktejl chutove?
Ahoj vsem, taky nad ketodietou uvazuju, ale snazime se o miminko, tak nevim jestli je to vhodna doba zacinat s takovou dietou…zase by se telu ulevilo od te vahy a treba by to slo snaz
Co si o tom myslite?