Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@marti81 Tak prilohy a pecivo nejim uz ted, snazila jsem si odlehcit jidelnicek.. To abych si najala na tyden chuvu nez se pres to dostanu, to proste nejde. Manzel se z prace nemuze uvolnit a babicky u nas nefunguji, tkz zadnou pomoc nemam. Kdyz je mi zle, tak mam proste smulu a o malou se starat musim. Hubnout potrebuju, ale presne tuhle dietu proste nedam. Holt zacnu cvicit, asi to stejne jinak nepujde. Jsem lenochod, to bude pro telo take dobry sok
![]()
Ahojte. Ja som začala s ketodiet od piatku 30.5. a doteraz mám dole 2,1kg. Začala som na 91kg a dnes ráno som mala 88,9kg pri 173cm. Chcela by som tak váhu 75kg, ktorú som mala pred tehotenstvom. Žiadnym cvičením mi nešli kilá dolu. Zajtra bude týždeň a zatiaľ to zvládam. Aj mne bolo prvý deň zle, zalieval ma studený pot, točila sa mi hlava a bola som totál bledá. Prvé 3 dni ma bolela hlava. Snažím sa piť cca 3 - 4l tekutín a prešlo to. Okrem koktejlov si chrúmem uhorku, kaleráb, reďkovku a každý deň mám nejaké jedlo z receptov na nete v ketodiet. Celkom mi to chutí. Myslíte, že cca 2,5kg za týždeň je dosť? Ďakujem.
Áno, áno sú vinikajúce. Milujem zelerové - dnes som mala spolu s uvareným karfiolom - mňam!!!
@hankamalek No to myslim, ze je az dost. Zdrave je pry hubnout 1-2 kg za mesic
S touhle dietou se hubne nejak podezrele rychle. A bylo ti spatne jen prvni den? Druhy uz to bylo ok?
No, prvý deň mi bolo veľmi nevoľno a ďalšie dva dni ma bolela hlava. Teraz je to už v poriadku. Len mi sem-tam škŕka v bruchu-tak zakusnem do toho čo môžem, napijem sa, Najhoršie je to keď varím rodine jedlo. Vtedy sa musím hrózne ovládať. Ale ide to.
Tak vsechna jidla MediDiet a DietAlegre jsou jiz zamluvena. Drzim vsem palce, at vam to hubnuti pekne jde holky ![]()
Aktualizace: Zamluvena, ale neprevzata, tkz obnovuji inzerat pro dalsi zajemce: https://www.emimino.cz/…egre-189642/ ![]()
Zdravím všechny odvážné ženy které drží tuto dietku:)také sem před týdnem začala proteinovou dietu, kterou zde prezentovala paní Michaela27 a cítím se po ní opravdu skvěle
jenom bych chtěla říci že sem si zakoupila protein po dlouhém pátrání na netu. Dávejte si prosím pozor na to jaký protein si kupujete, vyvarujte se proteinovým napojům který obsahují aspartam při dlouhodobém užívaní je nebezpečný a hlavně Aspartam je jedno z nejznámějších umělých náhradních sladidel. Je asi 200× sladší než sacharosa.
jinak přeju všem hodně úspěchů a pevné nervy
![]()
Super, držím ti palce. Ja som po 4 týždňoch ľahšia o 7kg a je to super. Konečne začínam mať zo seba lepší pocit. Držte sa baby a vydržte!!!
@marti81 a ten jeden sacharidovy den pomuze znovu nastartovat kdyz mi vaha dlouho stoji na miste?
Dobrý den, prodám načaté balení Ketodiet..odebráno asi 4-5 dávek ( 3/4 celého balení ještě je, no balení nikdy není plné, takže opravdu odebráno max 5 dávek, ale ani to ne)..k tomu různé příchutě (banán, mandarivanilka, meloun, karamel, malina, kokos, mandle) a 5 proteinových tyčinek (čoko)..vše i s poštovným za 1150Kč.
pavlakozlova@seznam.cz
@kareliaslims píše:
Dobrý den, prodám načaté balení Ketodiet..odebráno asi 4-5 dávek ( 3/4 celého balení ještě je, no balení nikdy není plné, takže opravdu odebráno max 5 dávek, ale ani to ne)..k tomu různé příchutě (banán, mandarivanilka, meloun, karamel, malina, kokos, mandle) a 5 proteinových tyčinek (čoko)..vše i s poštovným za 1150Kč.pavlakozlova@seznam.cz
Muzu se zeptat: proc to prodavate? Diky
@Petra Pelnářová
Mám zdravotní problémy a tedy nemám sílu momentálně dietovat.
@kareliaslims
tak to je urcite neprijemne, nicmene nuti me to zeptat se, doufam ze vase zdravotni problemy nebyly zpusobene uzivanim teto diety :-/
ja jsem teprve na zacatku, od ctvrtka, ale citim se skvele
jen obcasne motani hlavy ![]()
bohuzel jsem si koupila kompletni balicek i s omeletami a polevkami, ale ty mi nechutnaji, takze zvazuji ze prejdu jen ke koktejlum
mohla byste mi prosim jeste zaslat foto jak je krabicka plna?
email ***
diky
Příspěvek upraven administrátorem 15.7.2014 21:09 - kontaktní údaj
@Petra Pelnářová píše:
@marti81 a ten jeden sacharidovy den pomuze znovu nastartovat kdyz mi vaha dlouho stoji na miste?
měl by, já se nevážím, tak to tak přesně nepoznám, ale Ellie na FB ho doporučuje
@Petra Pelnářová
Ne ne, moje zdravotní problémy nemají nic společného s touto dietou..již jsem ji užívala jednou a to motání (slabost) po pár dnech přejde, hodně mi k tomu pomáhaly ty tyčinky.
Vyfotím..ale opravdu jsem měla koktejl tak 4×, víc ne, pak jsem přestala dietovat díky tomu že beru pořád léky a přece jen potřebuji být najezená aby mi z nich nebylo špatně.