Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Luca01 no neboj. po letech si kupuju žvýkačky. to je jak po pařbě. nebo nevim k čemu to srovnat.
…holky, já vám tak závidím.. ![]()
ahoj Luco, tady mozna bude problem-vubec mi ty koktejly a ani ostatni prot. jidla nechutnaji. zejmena ketofit mě nadavuje radne. snazim se jich pet denne dat, ale ne vzdy to vyjde..
jinak piju hodne a kazdy den si davam polevku-mixlou brokolici, kapustu..
zitra zkusim keto prouzky..jestli vubec v ketoze jsem..
drzte se ![]()
@Anett1 kolik ty proužky stojí??? to by mě taky zajímalo. já si myslím, že když piju ty koktejly a jen zeleninu, že váha musí jít dolu i kdybych v ketoze nebyla.
@Janule34 přesně to si myslím taky… už týden se mi váha nehýbe, a to jsem na začátku, kdy by ty úbytky měly být nejrychlejší a největší… ty 2kg jsem měla během prvního týdne… ani dnes ani deko…
ty proužky jsem si objednala z internetové lékárny, protože v kamenné na mne hleděli nechápavě… jmenuje se to Ketophan a stojí kolem 100.-Kč.
@Anett1 ahoj, ono se to hne, veř tomu ![]()
Já jsem dnes 3. den na stejné váze, ale asi mi konečně začne MS, tak to přikládám tomu, už jsem začala panikařit, že třeba skutečně vadí, že piju Poděbradku Prolinii, kde má být 0% cukru, ale ta výživová poradkyně mi napsala, že je to ok, jinak nehřeším.
Pachuť v puse mám taky, ale zapíjím to ![]()
Ahoj,
já dnes po 8dnech 3kg dolů
…ale dnes krize, nejraději bych si něco dala
. A před sebou víkend, to bude hrůza s tím jídlem. Jsem to včera zakřikla, že jsem naprosto v pohodě
.
@Anett1 ty protejny prostě musíš dodržet, jinak nemáš dávku bílkovin, musíš se přemluvit, mě to taky nechutná, ale prostě si řeknu, že musím a musím
. Držím palce ![]()
Dnes jdu poprvé na pilates, tak doufám, že to zvládnu, píšou, že v první fázi se nemá začínat se cvičením, tak snad to nevadí
. Když nebudu moct, tak prostě přestanu, no
.
@AgatkaZ já si zase sem tam dám coca colu light, jen tak lok na chuť
.
@AgatkaZ zkoušela ten Keto Phan - v ketoze nejsem… nezreagovalo to… proto nehubnu… ten problém jsem hodně dlouho konzultovala s výživovou poradkyní v on-line chatu… na nic jsme nepřišly… ![]()
jestli může být problém s užíváním Ketofit? Na začátku jsem měla ještě celou dózu Ketodiet a pak jsem najela na Ketofit /ta chuť je pro mne strašná/
s Ketodiet mi to šlo, ty dvě kila… měla jsem za to, že je to stejné, okopčené, že je jedno, co užívám
takže jsem to vyřešila tak, že dnes jsem porušila co se dalo, na znamení konce toho, co nefunguje, a zítra si jdu pro nálož Ketodiet a začnu znovu ![]()
uvidím…
@Anett1 no nestraš, já mám taky objednané jídla do druhé fáze z ketofitu
. A co máš za jídla?
@Luca01
jj, vím, snažím se ty dávky dodržovat. jak jsem psala výš, nevím, kde může být chyba… napadá mne jen ten Ketofit…
@Luca01
mám kaše, polévky a omelety čokoládová kaše ještě ujde, česnekovou polévku jsem dala jen jednou a na omeletu nemám odvahu ![]()
dobrá je ta jejich čokoláda, moc dobrá
nevím, něco mi v těch jídlch vadí… možná sladidlo
No já mám připravené kaše a omelety, tak uvidím, jak to bude chutnat.
A dělala si to v mléce, jak je tam napsané nebo ve vodě?
Nechápu proč nejsi v ketóze
,že by fakt nedostatek těch bílkovin? Těžko říct, zase až tak tomu nerozumím ![]()
@Luca01
s poradkyní na chatu jsme to probíraly hodně dlouho, a stále nevím. zkusím to od zítra s Ketodiet a jen koktejly. bez kaše, bez polévek.
Já si objednala na Slevomatu jen koktejl Ketofit, jinak si zítra jedu pro dalších 70 porcí Ketodiet, v pondělí už to musím mít.
Já se vážím denně, proto mě ty úbytky děsně motivovaly, teď to stojí, vyplňuji si ten graf na Ketodiet a tam už jsem nad plánem (jakože mám víc než bych měla mít, o kilo
)ale opravdu to přisuzuji MS, která jo a ne přijít… chtěla bych mít 1 krok měsíc, pak přejít na krok dva… no doufám, že ta ten měsíc bude 10 dole, jinak budu zklamaná, jako vážně… ono opravdu jen koktejly a zelenina, tak to by zhubl každý, ne? ![]()
@AgatkaZ já teda 10 kg za měsíc neočekávám. myslím, že i 7 kg je úspěch. v mýmpřípadě i 5 kg
od listopadu jsem s váhou nedokázala nic a že jsem se snažila správně jíst a cvičit. já bych chtěla teda fázi první tak šest týdnů. mě to docela vyhovuje ta zelenina. dneska jsem si udělala brokolicovou polívku a mám ještě na zítra. pak už budu muset nakupovat maso ![]()