Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Já měla odměrku doma. taknaštěstí jsem to dávala dobře. jak dlouho budete držet tu první fázi?
@Janule34 já určitě ještě těch 14dní, pak uvidím podle váhy, ale i tak přejdu na krok 2, přeci jenom to maso je maso ![]()
@AgatkaZ já zítra mám třetí týden první fázi. uvidím po měsíci, kdyžtak to ještě protáhnu o dva týdny. to maso, to už bude dražší ![]()
Ahojte, ketonovou dietu jsem začala před nedávnem a chtěla jsem se jen zeptat, jestli se Vám zdá normální, že součástí je i čokoláda??? ![]()
@Malinenka normální ne
ale čokoládu má Ketofit, čokoládové tyčinky zase Ketodiet, tak to asi bude zdravá proteinová čokoládka ![]()
Ahoj holky, tak já už zase 3. den stojím na váze
ach jo… jedu 3. týden, vše dodržuji… už aby se to pohlo zase dolů.
@AgatkaZ píše:
Ahoj holky, tak já už zase 3. den stojím na vázeach jo… jedu 3. týden, vše dodržuji… už aby se to pohlo zase dolů.
udělej si jeden sacharidový den, nastartuje to znovu hubnutí
@AgatkaZ píše:
@marti81 jako přerušit úplně Ketodiet?
jj, jeden se normálně najíš, klidně i sladkost a pak zpátky do ketózy
Už jsem o tom taky četla. trvá pak jeden den než se dostaneš do ketozy. Tak se neboj.
@marti81 @Janule34 jestli se to do pátku nehne, v sobotu na chatě zhřeším
a ráááda
jinak budu hodná holka, samozřejmě.
Ahoj, já se pro jistotu nevážím každý den, tak nevím, zvážím se až v pátek, tak jen doufám, že něco dolů ještě půjde
. Ale ten zhřešující den zní dobře
. Já bych měla v sobotu najet do 2.fáze, tak snad vydržím, poslední dny fakt už bojuju
. Jo a koupila jsem si ty testy na ketózu, takže testuju 2× denně
.
@Luca01 jak dlouho tedy budeš v první fázi? já si ty testy na ketozu ještě ani nekoupila. já se zvážím po měsíci a pak uvidim jestli se vrhnu do druhý fáze a nebo zůstanu ješě v první.
@Janule34 no držím ji 16dní, přemýšlela jsem, že to ještě natáhnu, ale už poslední dny bojuju, tak se docela na trochu masa těším a hlavně jsem si slíbila, že si dám od 2.fáze kafe
. Jen nevím jestli to mám risknout a dát si do něj i trošku mléka nebo raději si koupit sójové
…
A testy nepotřebuješ pokud dietu 100% dodržuješ
. Já hřeším (už skoro každý den), kouskem sýra
, jsem hrozná…tak proto jsem si testy koupila, abych vyzkoušela zda mě to vyhodí z ketózy, ale zatím drží
. Chci tak vyzkoušet i to kafe.