Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12801
22.1.15 19:39

@Janule34 vzdyt ja budu stastna take alespon za 5 :andel:

Ale jeste necvicim, jsem porad silene unavena, za chvilku jdu opravdu spat… Predstava, ze jdu teprve cvicit me desi 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
22.1.15 19:42

@AgatkaZ já mám v nohách 5 km. tak si zacvičim jen na břicho. chodím každý den s kočárkem několik kilometrů. tak pak už necvičim. prdím na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
24.1.15 10:55

Tak holky, jak vám to jde??? já dnes opět brokolicovou polívku. Není nic lehčího

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
24.1.15 12:48

Ahoj, já poslední dva dny trochu bojuju :oops:, nevím proč, dokonce jsem včera a dnes snědla kousek pl. sýru, tak snad mi to nenaruší ketózu. Už do ukončení první fáze počítám dny, se těším na maso :lol:.
Co váha, klesla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
24.1.15 18:56

Já si taky občas dám plátkový sýr a nic se neděje. váha jde dolu. já se vážila před týdnem. teď jsem eřekla, že se zvážím po měsíci tj 7 února. ale rifle mi jsou volný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
24.1.15 19:23

Taky se mi nechce moc vážit, abych nebyla zklamaná a neztratila motivaci. Taky cítím, že jsou mi věci volnější a nemám takovej špek, už je to o trošku menší špek :mrgreen:.

Jsi dobrá, že vydržíš měsíc jen na koktejlu a zelenině :palec: :potlesk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
24.1.15 22:01

@Luca01 cítím,že spodní špek břicha se ztrácí. teda naběhám hodně skočárkem a snažim se večer cvičit na břicho a zítra přidám pětikilovou činku naručky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
25.1.15 13:08

@Janule34 ty máš taky ten protein nu3tion? Jak si to dávkuješ? Já normálně dnes, skoro po 14dnech, zjistila, že si dávám špatné množství proteinu :,(. Dokoupila jsem si odměrku na 25ml a tu si dávám, jenže to není 25g proteinu, správně bych si měla dát do jedné dávky 3×odměrku (dnes jsem si to vážila) a já blbka si to vůůůbec neuvědomila…úplně z toho mám zničenou náladu, že jsem celou tu dobu měla minimum bílkovin :,(…ach jo. Mám strach, že šli dolů svaly a né tuk :?. Myslíš, že mám natáhnout 1.fázi třeba o týden, kvůli tomu?

Nicméně tedy dnes váha -4kg. A pekla jsem dnes chlebík a proteinové tyčinky od Elli ;). Obojí se může od 1.fáze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
25.1.15 13:26

Jj, mám ten samý protein. no na jídlo má být 17-20g bílkovin. já mám ten vpc80. to odpovídá jédné odměrce, tj 25g proteinu.

podívám se tedy na ty recepty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
25.1.15 13:30

Jako 75g proteinu do jedný dávky je moc. to si odrovnáš ledviny za chvílku. kolik ten tvůj protein má procent bílkovin? tan můj 80 procent. takže na 100g proteinu je 80 g bílkovin. tudíž 1/4 je na jednu porci a to je 25g. dáváš si hodně. teda pokud nemáš slabší protein

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
25.1.15 17:26
@Janule34 píše:
Jako 75g proteinu do jedný dávky je moc. to si odrovnáš ledviny za chvílku. kolik ten tvůj protein má procent bílkovin? tan můj 80 procent. takže na 100g proteinu je 80 g bílkovin. tudíž 1/4 je na jednu porci a to je 25g. dáváš si hodně. teda pokud nemáš slabší protein

já mám ten samý protein. Jenže odměrku mám na 25ml, což není 25g proteinu, dnes jsem to vážila. A jakou máš odměrku? Těm 25g odpovídají dle váhy 3 ty odměrky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
25.1.15 19:47

@Luca01 jo takhle to myslíš. já to špatně pochopila. mám odměrku z jiného proteinu a nenapadlo mě to převážit. :-D tak já to zkusim. je docela veliká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
25.1.15 19:53

No tá moje je docela malá :evil:, jsem si říkala, že jsem si ten 2,5kg pytel počítala a teď mi to nevycházelo, pořád skoro celej pytel…se na to vysejřím :,( :,(. Tím pádem nešly dolů tuky, ale svaly, co :think:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
25.1.15 22:54

@Luca01 tak co jsem nabrala na odměrku, tak souhlasilo 24g. v tom případě hubnout nemůžeš a byla jsi na vodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
26.1.15 08:16

Ahoj holky, tak dnes začínám druhých 14 dní 1.kroku, k dnešnímu dni mám dole 4,8 kg a to jsem v sobotu „hřešila“ na chatě, grilovaným masem, takže vlastně jako kdybych ten jeden den měla 2.krok, ale už jsem zase hodná, výsledky mě opravdu motivují :dance:

Jinak, jak tak čtu vaší diskuzi oledně odměrek, jsem ráda, že mám Ketofit a jejich odměrky :-) jinak bych z toho asi taky byla jelen… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková