Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, kdyby jste některá měla zájem, tak prodávám 14ks kaše ketofit, když tak písněte SZ.
Já dnes dostala MS o dobrých 7dní dříve
a zároveň dnes začínám 2fázi, naštěstí jsem se včera vážila a mám dole 4,8kg
. Zdravotní problémy žádné nemám, tedy asi až na rozhozenou MS
.
Ja si delala ruce, prsa, pas, boky, zadek a stehna. Ruce se nehly:(, stehna a zadek o 1 cm, prsa, pas a boky o 3 cm… Po 10 dnech diety. Dnes se mi i zastavila vaha, ale vim, ze u me je to tak vzdycky. Jinak pokracuji dal, nevzdavam to, dnesni test moci prokazal mensi pritomnost hemoglobinu, a zaroven si myslim, ze ta bolest jde od beder. Kdyz jsem si rano lehla na tvrdou zem tak se to ani nedalo vydrzet, ale o dost niz, nez jsou ledviny. Tak jako tak s tim musim neco delat, ale jeste dietu nechci prerusit
@Luca01 ja po zarazeni ketodiet dostala ms po 14 dnech… No a ty kase se ti nebudou hodit do 2. a 3. Faze?
@Luca01 ja po zarazeni ketodiet dostala ms po 14 dnech… No a ty kase se ti nebudou hodit do 2. a 3. Faze?
I já dostala ms dřív.
ty bolesti můžou být od zad. Mě zase bolí krční páteř a šíleně. K doktorovi nemá cenu jít, ten mi řekne, že jsem dřív byla o hodně lehčí a záda dostávaj zápřah. jinak jsem si naordinovala od pondělí cvičení na běžecckým páse plus něco na břicho a tak.
Jinak ja merim 170 cm a na zacatku jsem vazila 89,5…hruuuuza. Nejvic se na me podepsaly ivfka a hormonalni lecba a pak vytouzene tehotenstvi, kdy jsem vyslovene zrala a hlavne sladky
@tunisanka tak já jsem po porodu ale před těhu hormonální porucha. takže taky pěkný. jinak jsem po porodu měla v červenci 110 kg. to je teprve brutus.
@tunisanka mě ty kaše nechutnají, dnes jsem si tu jednu dala a vadí mi tá konzistence
.
Tak vidím, že tá MS je normální, tak díky holky, jsem hned klidnější
.
Ahoj holky, tak me MS prisla presne, kilicka (25) mam nahore za 4 roky, IVF, hormony, smutek zaziram… Ale mimca jsme se nedockali, asi uz je to proste vekem.
Ja mam problem s velkou, proste jak temer nejim, nechce se mi, takze ubytek mam vzdycky az po… Jinak vaha denne naroste o 0,1-0,2 kg, piju vodu s citronem nebo Podebradku Prolinii, a vic jak 3 kg denne.
Nekdy 5 jidel proste nestihnu, zvlast, kdyz snidam v 11
ale neresim to.
Jidla z Ketofit mi uatim chutnaji vsechna, i ta kase a to si ji delam na 300ml a vypiju ji ![]()
@AgatkaZ jako chuťově mě tá kaše docela chutná, ale vadí mi tá konzistence, jsem to nemohla sníst
. Tak kdyby si chtěla kaše, můžeme se domluvit
.
Já mám také dvojčátka po IVF, po 5letém snažení. Já tedy po IVF nepřibrala, právě možná naopak. V těhotenství jsem nabrala 25kg, ale za 4měsíce po těhoteství jsem byla na své váze. Po dobu mateřské jsem si váhu docela držela, chodila jsem cvičit…ale potom mě chytla záda, ale brutálně, takže jsem se vším sportem skončila, tak šla váha trochu nahoru a jak jsem nastoupila do práce, tak jsem znovu přibrala. Se zády bohužel bojuju už skoro 4roky, takže moc sportovat nemůžu, i když se snažím, teď jsem začala chodit na pilates. Dietu jsem začala na váze 64,5kg, měřím 160cm a teď mi váha ukazuje 59,6kg
.
@tunisanka na začátku jsem se změřila, ale ještě jsem se neměřila teď, asi počkám až mi skončí MS
.
Ja si pamatuju, jak jsem se hrozila vahy 74 kg, kdy jsem si prisla „silene“ tlusta…clovek nikdy nevi, na jaky vaze nakonec skonci:-)
ja po porodu jeste doted 2 kg pribrala, protoze mam/mela jsem misto zaludku cernou diru, do ktery zmizelo vsechno bez omezeni, co jsem do ni soupla
@Luca01 tak to beru jako provokaci
tvoje starovaci vaha je moje cilova
a to merim stejne, jen jsem vloni skoncila v lednu se vsemi leky na 85, za ten rok se mi podarilo shodit 2! Kg, takze moje startovaci vaha ted byla 83,3 a dnes mam 77,5 ( uz jsem tedy mela i 76,8
) ale doufam, ze to zase pujde dal dolu, dnes 21.den
@AgatkaZ jo dneska už taky vidím, že mít dítě je zázrak. dřív sem to brala jako samozřejmost. já otěhotněla před 4 roky ale miminko zemřelo ve 38.týdnu. pak jsem měla několik potratů. dopovali mě hormonama. už nevěděli co semnou, furt jsem krvácela. a pak jsem zázrakem otěhotněla. ani jsme se o to nesnažili. dneska mám půlroční hholčičku, po letech jsem klidná a šťastná. no a co myslíte. žádné zdravotní problémy nemám. prý psychika je mocná. no sice mám teĎ ještě o 20 kg víc ale zase jsem šťastná a žiju bez pláče. ![]()
Takže když to shrnu, tak já stresem v životě jsem se dostala z váhy 75 kg na 120 kg.