Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@HanulkaUH zkus si do omelety dát trošku strouhaného sýra, houby nebo jen pórek, nebo… já si nastrouhala cuketu, přidala česnek, jeden bílek a dělala jsem cukeťáky
a ty byly dobré ![]()
Já tedy první měsíc držela vcelku poctivě, a -7, teď jedu 5. týden stále 1. kroku, ale už plánuji sem tam zařadit jedno jídlo, podle toho jak to vyjde. Nebo spíš už častěji uždibuji, třeba šunku (začala jsem si dělat domácí
)Kávu piju poslední týden se zajícem a je to vcelku dobré.
Předevčírem jsem zjistila, že i v prvním kroku můžeme mandle (mandlové pusinky) tak jsem si koupila plátky a uždibuji sem tam.
Jen tedy možná až moc piju (jo, do čaje si prostě med dávám
), podle počítadla pitného režimu mám vypít 2830ml a vypiju běžně přes 4 lirty… tak mi ta váha někdy vzroste, o 200-300gr, ale necvičím, mám nějaké ortopedické problémy :-/ takže nejdřív musím k Dr. asi už se rozpadám ![]()
Jinak holky, někdo tu nabízel k odprodeji snídaňové kaše? Jsou ještě k mání?
Tak já si dneska k obědu udělala brokolicové karboše a to byla mňamka. ale dává se do toho teda sýr. tak jsem si koupila 20procentní eidam. a budu střídat jeden den maso a jeden den zeleninový
Holky, můj kamarád má za 6 týdnů dole 12 kg. Chlapi zatracený, jde jim to líp ![]()
@Janule34 a je na ketodiet? No, jde jim to vždycky líp, s mužem jsme v listopadu drželi mačingovou a on shodil 6kg… já asi 1,4… ![]()
@AgatkaZ ne. on jede podle Ellie. a v první fázi vůbec nebyl, protože by na zelenině chcípl. tak najel rovnou na maso.
@AgatkaZ
Myslíte do klasické vaječné omelety (tomu se právě chci vyhnout, myslela jsem, že Ketodiet má lepší složení než smažená vajíčka s něčím)?
Na omelety s něčím jsem expert, ale jíst je moc často, to právě nechci.
@HanulkaUH ne, zadelala jsem to do Ketodiet omelety a delala temer na sucho ![]()
Asi jsem namzrlá nebo co, ale včera jsem se koukala na ty stránky diety podle Ellie, zaregistrovala jsem se, ale nic jiného než třeba na stránkách Ketodiet jsem se nedočetla, Ellie chce 4 koktejly a v 1.fázi určenou zeleninu, to je přeci stejné, ano, rozhodně levnější, ale co mě tedy zarazilo, je arogantní způsob odpovědí, někdo se na něco zeptá a odpovědi jsou tedy opravdu arogantní a strohé, už jen tohle mě dost otrávilo, ne každý hned ví kde a co hledat…
Takže systémem a recepty zůstanu u Ketodiet.
Chtěla bych se zeptat v druhém kroku se má jíst jen jedno normální jídlo zkoušel někdo jiný poměr keto dietu a normální jídlo
Příspěvek upraven 12.02.15 v 16:33
@micheel jiný poměr léto a normální jídlo upřesni to prosím.
@micheel myslíš jako dvě jídla normální a zbytek keto? já špatně pochopila druhou fázi a jedla jsem dvě jídla denně. a zhubla jsem za týýden 300g
Ahoj holky, už dost dlouho tuto Vaši diskusi sleduji. Já jsem na Ketodiet od 28.1., tedy 2 týdny zatím jsem zhubla asi 5 kg. Potřebuji ale zhubnou moc, moje původní váha je 107 kg. Koupila jsem si balíček na 4 týdny ale teď jsem se dívala a narazila jsem na ketoaktiv mají to o fous levnější. Uvařuji, že dál budu pokračovat s tímto. Máte zkušenost je to chutné?