Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
52
26.2.15 14:27

Takže jsi vlstěn ještě sacharidy nenasadila. Taky jsem si řekla, že bych pak zkusila jíst bez příloh a pokud možno s minimem pečiva. Mě prostě vyhovuje to že když jsem na ketodietě, tak prostě nesmím. Mám strach, že když zkusím…, ale to bude prostě celoživotní boj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
26.2.15 14:33

@terhas no, mě pečivo vlastně nijak extra nechybělo nikdy, už jsem tu psala, na FB jsem objevila super skupinku dělená strava podle Romany a tam mají právě ke zvířátkům i „pečivo“ a už jsme ho zkoušela a super, takže půjdu do toho, je to prostě o změně stravování celkově, už dlouho je čtu, mají ty recepty vychytané, tak to prostě zkusím, mě už jen ten Ketodiet asi nestačí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.15 15:08

Ahoj holky, já mám za sebou teprve týden, mám 3 kg dole (potřebuji aspoň 30, takže jsem si tak myslela 6 týdnů každý krok), ale nemůžu říct, že by to bylo příjemné hubnutí bez pocitu hladu :D Žaludek mám pořád jak na vodě, je mi slabo, to že bych zařadila nějaké cvičení nebo delší procházky aspoň pro začátek, to taky nehrozí. Jsem ráda, že jsem ráda. Srovná se to? Jestli by mi takhle mělo být čtyři měsíce, tak teda nevím. Mějte se prííííma :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
26.2.15 16:26

@AgatkaZ tak na te strance na Fb jsem zazadala o clenstvi, jsem moc zvedava na recepty. Ja vim, ze cukry, sacharidy bych po skonceni diety mela jist minimalne. Co pak muzu doporucit, cim nahrazovat treba snidane a svaciny jsou ovcno-zeleninove a nebo zeleninove stavy. Takze hodlam zainvestovat do dobreho odstavnovace a budu si to delat. Je v tom desne zivin a zaludek se nijak moc netrapi rozkladanim jidla. Kamaradka ji jen raw stravu a treba jeji palacinky z bananoveho testa jsou nejluxusnejsi na celym svete. A clovek ma pocit, ze si dal neco vybornyho. Jen ty sracicky kolem stoji hodne penez:-( ja jsem rada ze mam k materske nasetreno a ze muzu cas od casu si koupit co chci. Treba dietu:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
26.2.15 16:28

@21martina21 ja se taky takhlr citila, ale prejde to. Ted mivam hlad dopoledne, ale musim rict ze nedokazu nekdy jist jazde 3 hodiny, treba dnes az po 5:-((( s malym venku, nakoupit a nakrmit jeho prvniho a najednou bylo 5 hodin v cudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maarushka
26.2.15 17:55
@tunisanka píše:
@AgatkaZ tak na te strance na Fb jsem zazadala o clenstvi, jsem moc zvedava na recepty. Ja vim, ze cukry, sacharidy bych po skonceni diety mela jist minimalne. Co pak muzu doporucit, cim nahrazovat treba snidane a svaciny jsou ovcno-zeleninove a nebo zeleninove stavy. Takze hodlam zainvestovat do dobreho odstavnovace a budu si to delat. Je v tom desne zivin a zaludek se nijak moc netrapi rozkladanim jidla. Kamaradka ji jen raw stravu a treba jeji palacinky z bananoveho testa jsou nejluxusnejsi na celym svete. A clovek ma pocit, ze si dal neco vybornyho. Jen ty sracicky kolem stoji hodne penez:-( ja jsem rada ze mam k materske nasetreno a ze muzu cas od casu si koupit co chci. Treba dietu:-)))

Je a nemel bys na ty palcinky recept?

• Citovat
  • Upravit
874
26.2.15 20:39

@maarushka no me stve jedna ve, ze jsem si vzala tu dobu, abyh zhubnula nad 15 kg, coz ted proste tak nevypada:-((
zase si zacala pribirat? nebo jsem to blbe pochopila
recept na raw palacinku sezenu, ale musis k tomu mit specialni susicu. protoze vse se susi, nic nesmi prekrocit teplotu 40stupnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maarushka
27.2.15 08:43

@tunisanka
Aha, tak tu susicku nemam:( Nedalo by se to treba ususit v troube na 40 stupnu?
Nezacala jsem pribirat, nastesti teda… uz jsem si dala i rohlik, ale samo ze nesnim 3 na snidani. A nechala jsem si zatim koktejl - nejvic mam rada ten cokoladovej, na veceri. Takze kolem 7, i kydz zrovna krmim prcka, tak koktejl je rychlovka a pak kdyz usne a ja si konecne sednu, tak me neprepadne ten vlci hlad ala sezer celou lednici. To se mi zatim osvedcilo:)

Hele a proste neres, ze to hubnes trochu pomaleji. Mne se to treba uplne zastavilo a i jsem v prubehu diety pribrala, kdyz jsem mela mesicky, to byla velka demotivace… Zhubnes to za dyl. Jasne, ze to chce treba koupit dalsi davku, ale oproti ostatnim dietam si furt myslim, ze jsou ty ketofiti porad bezvadny

• Citovat
  • Upravit
60
4.3.15 09:05

Holky, prosím, zatím jsem bez zkušenosti, ale pohrávám si s myšlenkou, že za to ty neuvěřitelný peníze dám. Samozřejmě mám pochybnosti. Ne o tom, že to funguje, spíš o své vůli po skončení. Nemohly byste mi napsat, na kolik vychází kj denní příjem těch 5 keto drinků. Mám strach, jestli to není málo a po skončení to nepoletí vzhůru. Vím, že výrobci říkají, že je tam všechno, ale mě by zajímala přesná čísla. Protože kdybych se i po skončení měla pohybovat např. kolem 6000kj, jak mi navrhuje STOB, vím, že to nedám. Díky, Cu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
4.3.15 10:01

Ahoj, já myslím že v kj je to odhadem tak 2500 + zelenina co sníš a třeba omeletku děláš na lžice tuku takže další kj navrch. Já teda držím dietu od 28.1.2015 a dnes jsem se vážila, mám dole 10 kg. Mě tedy dieta vyhovuje, oravdu nemám hlad. Já myslím, že pozitivní na této dietě je, že tě odnaučí se cpát zbytečnými cukry. Plánuji postupně přejít na normální stravu a snažit se nejíst pečivo a přílohy. Co držím tuto diteu tak vlastně zjišťuji, že mi vlůbec toto nechybí. Vždyť příloha k masíčku může být i zeleninka. Dřív jsem si toto vůbec nedokázala představit a cpala se rohlíkama a bramborama. Vlastně zbytečně navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
4.3.15 11:17

@terhas teda 10kg je uplne skvelych!! Ja mam 8,5 kg a drzim od 23.1. Nicmene zacinam polevovat, za a ac normalne nepiju, tak jsem si dala 3× za tu dobu vzdy 3 dcl vina:-( potom uzobavam sunku a 30%eidam…a TED jsem snedla 4 kukuricny krupky pro mimina :-(((((
No doufam ze to pujde stale pomalu dolu. Protoze prilohu k jidlu si jen tak nedam, ok mozna jednou za cas, ale spis budi drzet oddelenou stravu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
4.3.15 11:21

@tunisanka já taky občas zobnu eidam, nebo nějaký nízkotučný sýr a jde to dolu. teď se budu vážit až mi skončí ms. teď máme teda neštěstí v rodině, tak moc nejim. nic mi nechutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
4.3.15 11:58

@terhas 2500kj 8o opravdu? Tak to není co řešit, to bych byla blázen. Holky vy fakt dlouhodobě jedete takhle pod bazálem a nechybí vám energie? Upřímně vám závidím, jak vám to jde dolů, ale já se znám, takže z toho bych měla jojo jak vyšitý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
4.3.15 12:09

@Janule34 doufam, ze budes v poradku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
4.3.15 12:11

@Cucumber no to jsou ty jejich jidla, ale k tomu musis zeleninu. Takze ja mezi tema jejich jidlama do sebe cpu zeleninove polevky, grilovane zeleniny a tak. Ted uz hresim i tema syrama. A vim ze musim zacit cvicit!! Jojo efektu se taky bojim, tsk at mi ten strach dlouho vydrzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková