Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12801
23.2.15 09:18

@Janule34 česnek jsem dala automaticky :-) sůl, pepř také :-)

A celerové hranolky dělám už do detoxu dle Mačingové…ty jsou fakt luxusní…
Jinak já dnes opět o 1kg víc :zed: sakra, vím, nevážit se denně… včera jsem vypila asi 5l čaje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
23.2.15 11:32

@AgatkaZ já se vážím jednou za týden. a taky vždycky nejsem nadšená. fakt záleží jak tělo zadržuje vodu, jestli si byla na velký a tak. hlavně, že jdou cm dolu. já si koupila včera kalhoty. byla jsem zklamaná, že mám stejný číuslo kalhot jako vlednu. pak jsem je poměřila a čuměla jsem. 10 cm rozdíl. a tak je to i s váhou. mě už bolí břicho jako prasátko, tak asi dorazí ms. takže váha až po ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
23.2.15 12:02

@Janule34 já mám dneska kalhoty, které byly mojí dceři velké :-) vloni po maturitním plese začala hubnout, tak teď dědím po ní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
24.2.15 09:18

Ahoj holky tak já mám po 4 týdnech 1. fáze dole 7,5 kg. Kéž by to šlo tak rychle pořád, ale jak tu píšete tak asi ne. Nejprve jsem užívala Ketodiet, teď jsem zkusila objednat Ketoaktiv, polívky a omeletky jsou srovnatelné, tyčinky bych řekla lepší. Fakt hnusné jsou sladké dezerty mám vanilku a jogurt - je to síla, ale mám v tom peníze tak se přemůžu. Chybí mě ale koktejly - ty Ketoaktiv nenabízi. Máte někdo zkušenost s Ketoaktiv? Jaké příchutě Vám nejvíc chutnají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
24.2.15 10:14

@terhas Ahoj, já po 4 týdnech Ketodiet měla to stejné dole, bohužel od té doby stojím… až začínám ztrácet motivaci :zed:
Ne, beru to tak, že se mi alespoň ty kila dole fakt udrží, dojím co mám nakoupené a přecházím na dělenou stravu, na kterou se jednak těším a jednak je to v podstatě normální strava…

S Ketoaktiv zkušenost nemám, pouze s ketodiet, tam ok, ale koupila jsme si v akci koktejl Ketofit a je opravdu hnusnej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
24.2.15 13:44

A jak dlouho ti váha stojí, tedy od začátku druhé fáze? Proč jsi se rozhodla pro dělenou stravu? Máš už s ní nějaké zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
24.2.15 14:23

@terhas váha mi stojí cca 12.-15. den :?
No a pro dělenou stravu mě vedlo několik důvodů, první byl asi fakt, že po ní hubne většina lidí (i moje švagrová, která jinak velmi ráda dobře vaří a peče, moc se s tím nebabrala a za rok zhubla 20kg), mají super stránky na FB, a ty recepty mě prostě lákají, navíc, jsem krevní skupina 0, takže zvířátka mi myslím budou vyhovovat i v tomto směru, jsem prostě masožravec. A holky mají ty recepty opravu vychytané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
24.2.15 15:06

@AgatkaZ mě taky stála váha dva týdny. no tak si dej jeden den prasečí a znova najeď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
25.2.15 08:25

@Janule34 no, to už jsem zkusila a nic. :think: Navíc jsem přišla na to, že mi asi už nedělá dobře koktejl, jsem po něm děsně nafouknutá a bolí mě střeva. Tak teď moc nevím co dál, asi dojím co mám, krom koktejlu a budu přidávat víc zeleniny a masa, s tím, že tedy pomalu přejdu na tu dělenou stravu. Tyčinky se mi totiž do dělené stravy nehodí, takže proto postupně…Navíc váha stále stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
25.2.15 14:26

@AgatkaZ no ono se stává, že se váha sekne. a někdy s tím neuděláme nic. asi to chce vydržet. já mám teď zase nemocný dítě, tak procházky nejsou. a štve mě to. tak jsem včera večer aspoň cvičila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
25.2.15 16:46

@Janule34 konecne jdu zitra do fitka, sice jen na pas, ale alespon neco, ja mam problem s ramenem a nesmim ho nijak namahat… A o vikendu bych chtela vyrazit na chate na turu, tam je to vsude hezky do kopce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
25.2.15 17:56

@AgatkaZ mě pás taky baví. mám ho doma. do toho workout. a pěkně se spotim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
25.2.15 22:16

Holky ja dnes jedu 5. tyden diety, 1. Tyden druhe faze mam dnes za sebou. Je sranda jak jsme shodily stejne v te prvni fazi. V te druhe mam za ten tyden 0,5 kg dole. Takze zasek a ted v 22:11 jaem sezrala jednu tycinku co jsem nesnedla pres den. Jenze mam 1. Den Ms a chute:-( doufam, ze porad budu hubnout, chapu, ze pomaleji, ale porad ano. Ja ted nekdy spis jidlo vynechavam, pres den mam treba vetsi hlad, jenze se nestihnu poradne najist kvuli malymu a vecer uz me to pak prejde. Takze nekdy jim min nez na zacatku. A rikam si, zda prave tohle neni problem se zastavenim hibnuti. Nesmime si zpomalovat metabolismus, musime stale jist, aby se telo nezpomalilo a nedej boze jeste nezacalo z toho mala ukladat tuky. Treti fazi ani nevim zda nebudu drzet, spis chci drzet tu oddelenou stravu. Ale chci zacit jiat i ovoce, a pit hodne zeleninovy stavy a tak. Celkove chci naject ma uplne jiny koncept jidla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
26.2.15 12:41

Holky já jsem si řekla že ještě tak týden, možná dva vydžím v první fázi (mám za sebou u 4 týdny). K dnešku mám 8 kg dole, ale když někdo potřebuje dolů 30kg, tak má zkrátka ještě moc před sebou. Taky jsem už uvažovala, jak začnu jíst až tuto dietu dokončím, mám jen strach, že jamile začnu jíst sacharidy budou i větší chutě a hlady. Zatím jsem celkem v pohodě, ale už dopředu se toho děsím. Můj hlavní závazek je s prominutím nežrat jak dřív (hlavně jídlo mezi jídly). Máte někdo už zkušenosti s přechodem zpět k sacharidům? Jak jste to zvládaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
26.2.15 13:27

@terhas já se sacharidům hodlám vyhýbat :-) co to půjde… :mrgreen:

Myslím, že za těch 6-7 týdnů co jsem začala s Ketodiet (mj. váha pořád stojí, takže -7kg)jsem se tak nějak naučila pravidelně jíst, vím co jíst a pravidelně pít, takže prostě pokračuji, v tuto chvíli asi střídám krok 2 a 3, koktejl jsem tedy vařadila úplně a doma mám ještě asi 2 omelety a mám tyčinky, takže dodržuji počet jídel denně, s tím, že to co si vařím je jednak do dělené stravy a pak vlastně zatím jen zelenina a maso, sýry a vejce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková