Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4747
16.2.15 17:36

No jo, zase nějaký chudáček co si udělal nový profil aby mohl prudit. holky nereagujte a je to. Na tyhle keci jsem čekala a jsou v každý skupině. Asi má nějaký komplex, že se potřebuje dohadovat.
on tady nikdo nepíše, že to bude držet celý život. a co se týče mě, tak dělám denně tůry a ktomu cvičím 4 krát v týdnu a starám se o tři děti a velký dům. tak si nech rady a táhni zase do jiný skupiny. třeba prášky na hubnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
16.2.15 17:39

@Ladida31 dekujeme, ze jsi nam to vysvetlila:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maarushka
17.2.15 13:21

Teda, tihle lidi, co vi vsechno nejlip a hned musi vsechno komentovat me vazne zlobi:(

Ja jsem teda ted na Ketofitu. Samozrejme to neberu tak, ze je to dieta na cely zivot, ale zhubla jsem takto pred 2 lety, ale mezitim jsem porodila. Asi nemusim dal nic dodavat. Ja si muzu pocitat jidlo, chodit na velmi ostre prochazky (pres hodinu do kopce), merit tep, vsechno, ale proste telo se mi nejak seklo.

Ketofit mi vyhovuje a zjevne nejsem jedina, tak komu se to nelibi, at to necte…

• Citovat
  • Upravit
52
17.2.15 14:12

Tak holky něco pozitivního. Napište kolik už jste dali dolů a za jak dlouho. Za mě teda toto mě baví číst - tedy ty výsledky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
17.2.15 18:54

@terhas ja po Ketodiet -8 ale ted mam Ketofit koktejl a je hnusnej :poblion: jako vazne, s porovnanim to muzu tedy rict uprimne… Ale ted mi vaha stoji, tak cekam, mam krok 2 a ten je super, me to maso proste uz chybelo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
17.2.15 21:28

@AgatkaZ Ketofit koktejl hnusnej jak? Nejsou spis hnusny ty jejich prichute? Ja nakoupila na dalsi mesic zae u ketodiet… Mne to jde dolu pomaleji, ja mam dva dny do konce prvniho mesice -6,5 kila. Ale jsem stastna i zato. Nevim zda jsem si to nezastavila minuly patek, kdyz jsem vypila 4 dc vina… No a mam tyden do ms, tak nevim zda zae nezadrzuju vodu… No a na cm taky zadny zazrak oproti vam… Ale splasknul mi ksicht a hlavne pas, ten horni hrudnik. Stehna a zadek lezou hooooodne pomalu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
17.2.15 21:50

@tunisanka no ja z toho koktejlu Ketofit citim divnou pachut. U Ketodiet to nebylo… Jinak ted mam taky MS, takze vaha stoji, ale to tak asi bude, dodrzim ty kroky a pak budu pokracovat v delence, uz se na ni moc tesim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
17.2.15 22:46

Ten treti krok asi bude nejtezsi mi prijde… Uz budu mit chut si dat treba ovoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
18.2.15 13:30

Tak já jsem teď nemocná a 0,5 kg nahoře. kurňa fix!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
18.2.15 13:47

@Janule34 :hug: možná zadržuješ vodu…

Já jsem už týden na stejné váze, ale už druhý den mám MS, takže doufám, že až skončí, bude na váze zase o něco méně, je to neuvěřitelně demotivující… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
18.2.15 14:36

@AgatkaZ já myslím, že po MS budeš mít Míň. já taky očekávám ms, tak doufám, že to půl kilo je z toho. a nebo z toho jak se válim :lol: ale ještě počkám a pak to cvičení zase rozjedu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
18.2.15 19:30

Holky rozhodne si nemyslim, ze by to byl tuk, protoze jaksi neni z ceho. Ja mam taky tyden stejnou vahuc ale dulezity je, ze je to poznat. Uz nosim obleceni co jsem nosila pred tehotenstvim, a ted jeste shodit na nejakou idelani vahu… Ceka me jeste 13 kilo ale snad to leta dam. Chci zacit pit smoothies, testovinovej den budu mit maximalne 1× tydne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
19.2.15 08:37

@tunisanka ahoj holky, tak já si včera psala s tou výživoou poradkyní, že prý v kroku 2 je běžné, že se váha zastaví, jenže pro mě je to hrozně demotivující :zed: takže, když mě včera večer začaly bolet jako střeva, řekla jsem si, že si dám 2-3 dny oraz, pak budu pokračovat a vzhledem k těm střevům zkusím očistnou jablečnou kůru. Nebudu „prasit“
MS sice končí, ale dnes na váze o celé kg víc? :nevim: :zed: no, nebudu to hrotit, dnes a zítra zkusím jen ty jablíčka, chtěla bych dát i 3.den a v nedeli začnu s koktejlkama :-) ale dám si tak 3-4 dny krok 1, pak přejdu na krok 2…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
19.2.15 15:00

@AgatkaZ tak mám pocit, že jsme na tom stejně. mám taky o něco víc než před týdnem. zatím nepropadám panice ale musím přiznat, že mě to se… a přisuzuju to tomu, že jsme všichni marodili a neměla jsem žádný pohyb. tak snad se to zase pohne. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.15 20:44

KetoDiet - chřestový krém

Ahojky, jsem tu nová, registrovala jsem se kvůli diskusi o této dietě, kterou jsem si vygooglila :lol: Dnes jsem poprvé ochutnala chřestový krém a vrací se mi to při každé polknuté lžíci, a to i potom, co jsem si do krému rozmixovala vařenou brokolici. Poradíte mi, prosím, co se s tím dá dělat? Jak si to třeba dochutíte, aby se to dalo, protože mám ještě 13 porcí. :roll: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková