Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@terhas ahoj, já jsem po 4 týdenní Ketodiet dala dolů 7kg, dnes mám poslední koktejl a přecházím na koktejly Ketofit, takže také nevím co mě čeká
, o Ketoaktiv jsem ještě neslyšela ale jdu na to mrknout.
@terhas tak jsem koukala na ty jejich stránky, ano, ceny mají nižší, dokonce se (dle chatu) dají kombinovat obě diety, protože Ketoaktiv nemá koktejly, ale mají trošku jiný systém. V 1. kroku mají 3 keto jídla a hned jedno vlastní. Nesmí se třeba v 1. fázi kedluben, což u Ketodiet ano, a i jiné různé drobnosti.
Za mě, já zůstanu už u koktejlů, trošku už bojuji i s hladem, jako ale vážně, ne chutě, vlastně jsem 5 týdnů pořádně nic nejedla
ale bojuji a chci vydržet… a ty koktejly jsou pro mě nejvhodnější třeba do práce, jo a pak ještě tyčinky
ty mi opravdu chutnají, ale vzhledem k tomu, že se nemají jíst moc často, raději si je ani nekoupím ![]()
To že Ketoaktiv nemá koktejly mě taky štve, docela mi vyhovují, ale zase si říkám, že to bude trošku změna, nebude to tak jednotvárné a samostaný koktejl od ketodiet můžu vždy přikoupit. Tyčinky mi taky chutnají nejvíc, ale snažím se je jíst tak max 3 x týdně. Pro mě je nejvěrší problém víkend, kdy jsem doma a ostatní se cpou.Jak jste na tom s cvičením? Chodíte někdo cvičit? Zvádate?
@terhas necvičím
pravda je, že jsem líná, ale na druhou stranu, začala jsem, ale mám nějaké zdravotní problémy „s pohybovým aparátem“
takže jdu až v pondělí na ortopedii a uvidím co dál…
Mě totiž ta dieta celkem vyhovuje, hlad nemách chutě sice ano, ale zatím zvládám. Jen s tím cvičením mám problém, jelikož jsem byla zvyklá chodit tak 3× týdně cvičit, tak se snážím i teď. Jen jsem jaksi méně výkonná vůbec nedávám výdrž jako dřív. To mě celkem štve. ![]()
@terhas to chápu, unavená jsem také docela dost…
BTW…kdybych se dokopala chodit 3× v týdnu cvičit (jako před lety) nepotřebovala bych Ketodiet… ![]()
Tak já jsem zvyklá chodit cvičit, bohužel jen cvičením jsem dokázala zhubnout cca 15 kg a teď to stojí, můj problém je a vždy byl jídlo, prostě mi chutná. Právě proto jsem najela na ketodiet. Možná jsem bláhová, ale potřebovala bych tak 20 dolů. No uvidíme ![]()
Holky mate ozkousene chute u Ketodiet Hruska, Karamel, Vanilka-orisek a granatove jablko?
jaka prichut vam nejvic chutna? me zatim visen
U ketodite mám příchutě čokoláda, vanilka, mandle, jahoda, cookies. Z mě teda nej je jahoda a mandle. Tu cookis je fak hnusný. Ostatní příchutě jsem zatím neodzkoušela.
Tak to tu pročítám, ale nikde jsem nenarazila na příspěvek, ve kterém by byly zmíněny konkrétní vitamíny. Jde mi o to, že plánuji začít s proteinovou dietou (ne KetoDiet), a ráda bych se na to připravila. Vím, že by bylo dobré papat i nějaké vitamíny, aby tělo nestrádalo, ale nikde jsem nic konkrétního nenašla. Poradí mi někdo? Díky
Bože, ketodieta je záležitostí pár dní, ne celýho života, jinak vám to zničí ledviny a játra. Tohle je dieta pro sportovce, kteří staví svalovou hmotu a proto potřebují bílkoviny, ze kterých se vytváří a ubrat sacharidy. Ditea se drží ve vlnách. Záleží jestli jde o redukci, nebo o nabírání!!! Není to žádná dieta pro lenivý matky, který si myslí, že zhubnou válením se a popíjením koktejlů. Jde o životní styl a ne o dietu (dieta v názvu je pro vás zavádějící, chápu) a musíte pro to taky něco dělat, nejdůležitější je se hýbat a ne řešit kolik co stojí. Hýbání máte zadarmo! Měly byste všechny pochopit, že ketodiet.cz je jenom požírač vašich peněz, protože jste líné jít sportovat a chete mít všechno hned a nejlíp bez námahy. Takže si dejte karnitin a běžte se ven proběhnout!
@Ladida31 kdyz te tak pohorsujeme, proc sem prispivas? Jestli se potrebujes hadat, napadat a rozdavat rozumy, najdi si prosim jinou diskuzi. Vsechny tady jsme dospele a svepravne, cist taky umime. Vime o co jde a proc do toho jdeme my.
Protože mě občas zaráží nevědomost některých lidí… jde snad o diskuzi, tak diskutuju ne?
@Ladida31 tady nejde o nevedomost a ty nediskutujes, jen rejpes, takze, svoje poselstvi jsi nam sdelila, muzes jit diskutovat jinam, ne?
@Ladida31 a takovýhle lidi jsou všude. já jsem na mateřský a žádná líná matka nejsem. Naběhám denně několik kilometrů. Nevíš o našem životě nic, jak jsme se dostali, tak kde jsme. tak se zklidni a hádej se doma.