Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@21martina21 ja ti asi moc neporadim, me problemy nedela, obvykle si polevku beru do prace, kdyz mam dlouhou, rozdelam ji ve vetsim mnozstvi vody a popijim…
Taky jsem přemýšlela, že to zkusím ve větším množství vody, ale kopnu to tam najednou, jinak nevím
@21martina21 já to tedy upíjím, ale mě to opravdu „docela“ chutná, jinak mi paní, kde si vyzvedávám osobně jídlo řekla, že z koktejlu si vlastně také mohu dělat omeletu, že je to stejný základ, jen si to musím dochutit, takže to vyzkouším. ![]()
@AgatkaZ To zní dobře, až vyzkoušíš, tak dej vědět jak to chutnalo. ![]()
Tak holky, já se dneska zvážila a měla jsem teda obrovskou radost. 9 kg dole
![]()
Teda 9 kg super… Ja premyslim nad tim, zda skutecne zvladnu dat dolu 20 kg, kdyz jsem v prvni fazi shodila 7 kg, a ted pul kila ve fazi 2, ale v te jsem 4. Den
@tunisanka vydrz, ja to mam stejne, nejde to tak rychle, ale zase jiste, ne? ![]()
@tunisanka mě se to teď dva týdny nehlo. taky jsem měla za první fází 7,5 kg dole. teď jsem marodila, tak jestli to bylo tím, nevím. ale už se zase hýbu a hlídám si pití. na pití jsem hrozná. jinak druhý krok jedu. jak se to veme. prostě obědy střídám občas zeleninový občas masový. jak mám chuť. a co je doma v mražáku. ale brokolicový karboše vyhrávají
@Janule34 jak je delas? Ja taky s vahou stojim, uz dele nez by mi bylo mile, navic, na dva dny jsem musela vysadit, byla jsem i u Dr, nafoukla, bolest strev… Ale dnes uz pokracuji druhym krokem, takze dnes jeste odlehcene, tycinky a zeleninovy salat… Vlastne ani nemam hlad…
@AgatkaZ uvařim borkolici. rozšťouchám, přidám vajíčko a nastrouhám nízkotučný sýr. udělám placky a šup na papír do trouby. musím napsat, že je to fakt dobrota
@AgatkaZ zkus to. Je to fakt dobrota. Dělám si k tomu ještě dip z jogurtu a bylinek
@Janule34 tak uz se pecou, cesnek jsem pridala do, malinko… Dip nebude, vezmu si je do prace a dcera do skoly
@AgatkaZ jj,koření jsem zapoměla napsat.
taky dávám sůl a česnek.
a zkus celerový hranolky. to mi taky chutná