Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@tunisanka
nesmutni, ja dnes koncim 4.tyden 1kroku a vaha taky stoji ( pravda, v sobotu jsem si uz dala volny den, snad se vse nastartuje znovu), takze si 1.krok necham minimalne jeste tyden.
Jinak rozdil mezi Ketofit a Ketodiet neni zadny zasadni, psala jsem si s poradkyni jak z Ketodiet tak z Ketofit a jejich vyrobky se daji kombinovat, takze asi tak.
@AgatkaZ no smutnim velmi, po 18 dnech mam dole 5 kg, ovsem vaha stoji jiz 5. Den?:-(( doufam, ze se to zase rozjede. Jinak ja pujdu do kroku 2 jak mam, to jedno jidlo denne, ono cpat se jenom bilkovinama v tomto slozeni fakt neni dobry. No a asi musim zacit nejal sportovat.
Jinak Ketofit je levnejsi a ja bych prave chtela vedet proc? ![]()
@tunisanka já jsem dnes přesně měsíc na Ketodiet a mám -7kg, takže dobrý, ještě nějaký čas chci vydržet na tom 1.kroku, ale když budu mít moc velké touby po mase, dám si ho ![]()
Jinak, dost podrobně jsem zkoumala jak Ketofit, Ketodiet i Medidiet.
Pročetla jsem mnoho diskuzních příspěvků, shrnutí? Medidiet je drahé jako prase, jedno jídlo vychází na 70Kč, ale mají mnoho druhů jídel. Ketofit je možná o fous levnější než Ketodiet, ale zase si lidi moc to jídlo nechválí a momentálně nemají v nabídce tyčinky
, takže asi tak.
Až doberu zbytky jídel i koktejlu od Ketodiet, mám koktejl od Ketofit, ochutnám a budu mít vlastní zkušenost, pak si objednám ten protein co tu tuším dávala Janule34.
@AgatkaZ takze 5 kg mam brat jako normalku. Uz mam holt zpomaleny metabolismus, s tim se musi pocitat:-( ale tak jako tak bych jinak tech 5 kg neshodila.
No ja prave uvazuju, zda si koupit na dalai mesic opet ketodiet a nebo neco jineho. Jenze pak si rikam, zda mi treba usetreni penez stoji za to, aby se mi to cely zastavilo a nebo do sebe cpala nekvalitni veci.
Pry sladisla od Ketofit jsou telu neprospesna a bla bla. Nicmene ten jejich banan prichut bych si dala:-)
Tak já mám po 4 týdnech dole 7 kg. a teď si budu dělat jídlo podle chuti. včera jsem měla krůtí karboše s čerstvou zeleninou.
podle mě ty diety jsou na jedno brdo, jen jiný výrobce proteinů a proteinových jídel. já mámprotein 2,5 kg za 800 kč a hubnu taky. a psřidala jsem teda i pohyb ato myslím víc než dost. denně několik km s kočárkem. někdy se povedlo i 8 km. a k tomu 4krát v týdnu cvičim půl hodiny.
@Janule34 tak to máme stejné výsledky
ale já tedy cvičím minimálně, mám nějaký problém s ramenem, dala jsem si 2× zumbu a opet mě bolí rameno (RTG v pořádku, rehabilitace k ničemu, UTZ k ničemu
) takže jdu příští pondělí znovu na ortopedii, tedy, v sobotu jsem asi 4 hodiny shoppingovala a pravá kyčle mě bolí ještě dnes, takže já mám asi nějaký problém (a doufám, že to ještě není věkem
)
@tunisanka za 18 dní 5kg je moc pěkné, já jsem právě zkusila už všechno, a nic, teď ten Ketodiet a pak půjdu do dělené stravy, moc se na to těším…
@Janule34 mela bych zacit vic sportovat…dite s kocarem mam doma, ale v tomhle marastu se mi nikdy nikam moc nechce. Takze si obehnu to co mam a jdu domu…neco jinyho kdyz je sucho a sviti treba slunicko, jako minuly tyden
@tunisanka já teda byla i dneska venku. 4 km v nohách. bydlím na vesnici a stačí jít jen pro pečivo a mám hned 4 km ![]()
@HanulkaUH omelety mi prijdou vsechny chutove stejne…nejvetsi problem mam s polevkama, to je humus, pro me:-)
Ahojte, mě tedy od Ketofitu nechutná všechno, kaše ty jsem nedávala vůbec a omelety taky nic moc
, místo toho si raději dám protein
. Kámoška mi bere přes Victus tyčinky, sladké kuličky a vafle a ty jsou tedy mooooc dobrý, akorát balení tedy stojí 65Kč
.
Už jsem si ale koupila i proteinovou tyčinku ve sportu a taky moc dobrá
.
Mě už hubnutí taky moc nejde v té druhé fázi
, celkem jsem dala po necelém měsíci 5kg.
Ale už si dávám normálně kafe s nízkotučným nebo sójovým mlékem a uždibuji oříšky, sýr nebo šunku
, takže už na 100% nedržím.
Já teda nejela na sto procent ani v první fázi. kafe jsem pila, občas i víno. a do polívek zeleninových jsem si dávala sýr
asi záleží na původní váze. ![]()
Mě jde jen o večeře, tak jsem si říkala, že zkusím ty omelety od Ketodiet. Před malým jsem jedla převážně proteinovou stravu a měla jsem pěkně vyrýsovanou postavu. Teď na to bohužel není čas, hlavně večer to dost flákám a pečivo s něčím není zrovna hitparáda ![]()