Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
874
5.3.15 08:22

Jinak jsem se vazila vcera na te vaze co meri tuk a svaly v tele… Dost jsem se zhrozila. Musim zacit cvicit, jsem v podstate jen plna tuku, svalu mam minimalne, nechutny… Jenze jsem od prirody linaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
5.3.15 13:27

Ahoj holky, trochu jsem to tu prolerla a jsem docela motivovana do toho jit, jen ted nevim, co zvolit? Pisete tu ketodiet, ketofit a i zminka o ellie. Kdyz jsem koukala na balicky, tak treba ten 5ti denni koupite 6× na mesic? Nebo jsem videla 3tydenni balicek cca za 5ti, tak ho koupite 2×, kdyz ctuctu, ze mate napr 4tydny za sebou… Vim, ze to bufu muset vic prostudovat.. Dekuji za pripasne informace a drzim palce, at vam to jde pekne daldal!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
6.3.15 12:26

@Klairs já ty značky už kombinuji. Mám koktejly od ketodiet, ty mi opravdu chutnají, ketoaktiv mám tyčky, dezerty a kaše - jejich výrobky jsou nejlevnější a dnes jsem si objednala nějaké mňamky od victus tak jak ochutnám dám vědět. Nemusíš kupovat hned balíčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
8.3.15 14:54

Chtěla bych se zeptat…ty proteionové tyčinky od ketodiet, jsou dobré? já držím sacharidové vlny a honí mě mlsná…tak jsem myslela, že bych si je koupila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
8.3.15 18:24

Mě ty tyčinky chutnají - mám třešňové, ty jsou lepší a čokoládové. Dnes na rodinné oslavě ke kávě byly dobré a přišly vhod:-) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
9.3.15 07:51

@Saro.x tyčinky jsou taková mňamka. Já jím tak jednu za den taková odměna. Přirovnala bych ji k deli tyčince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
12.3.15 10:35

Jen chci napsat že jsem s touto dietou dala dolů 15kg před rokem a pořád jsem štíhlá ikdyž už jím dávno normálně. Prostě cvičim a jim zdravě. Jediné co je hrozné tak ta částka. Mě to vyšlo asi na 13000 a je pravda že to bylo to jediné co zabralo. Zkoušela jsem zhubnout několikrát a nic. Na každého platí něco jiného na mě ketodiet. Mám 3 děti a tak mi vyhovovalo vypít kokteil a zas rychle běžet. Ted se cítím nádherně. Držim palce at vám to všem vyjde a jste spokojenéat už s Ketodiet nebo s něčím jiným hlavně at to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
12.3.15 12:47

@pandora já tuto ditu držím od 28.1.2015 a mám dole 11 kg. Potřebuji sice ještě dalších 20 dolů, ale cítím se dobře. Teď jsem ve fázi 1 normální jídlo a 4 proteiny. Největší strach mám z jojo efektu, ale na druhé straně pokud budu jíst rozumě, pevně věřím že to zažehnám. Děkuji moc za podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
12.3.15 12:58

Tak jsem ty tyčinky objednala…mají teď poštovné zdarma…no a jsem moooc zvědavá :-) potřebuju jen takovou zdravou mňamku občas na přilepšení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
12.3.15 20:58

No holky ja zacinam posledni tyden 2. Faze, dole 10 kg. Ale uz jsem uplne hotova, chybi mi ovoce. Mela jaem tyden chripku a vysoke horecky a nemela silu si nic poradne pripravovat, a jidla mi prestali chutnat. Uz nepozru omeletu, jediny vypiju koktejl. Tfuj. Uz to nedavam a pritom bych mela drzet jeste 5 nedel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
12.3.15 23:28

Já mám za sebou 8.týdnů a mám dole 10 kg. ale měla jsem stopku. Měli jsme úmrtí v rodině a kašlala jsem na to, na cvičení vůbec. teď zase jedu poctivě. jinak mě vyhovuje ta druhá fáze. ani se mi nechce dál postupovat. nechybí mi přílohy a vůbec ne pečivo. tak uvidím. asi ještě měsíc dám druhou fázi a pak se posunu dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.15 06:51

A já teda taky přidám výsledky :D Mám za sebou 3 týdny 1.fáze, 6 kg dole (jelikož potřebuji takových 30, okolí si zatím nevšimlo :lol:) Ale jsem flink, uzobávám kde co a hlavně se nemelu :( A ty chutě, hhrůza. V práci dobrý, nic tam nemám kromě dvou koktejlů a trochy zeleniny, ale doma. Za kus rýže bych dala všechny úspory :lol: Asi přestanu rodině vařit a nakupovat. :lol:
Holky držím všem palečky :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
13.3.15 07:50

No jenže tím uzováváním si právě přerušíš tu ketózu ne? a je to celé na nic. Sice jsi v kalorickém deficitu a proto hubneš, ale je to málo a nemusí to být jen z tuku, ale mizí ti především svaltstvo, ne? Pak je trošku zbytečné utrácet za ketodiet a stačí si koupit protein a plato vajec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
13.3.15 08:11

Ahoj holky, já jedu 7 týden mám dole tedy 11 kg, podle aplikace na ketodiet jsem hrubě nad plánem měla bych mít dole o cca 2 kg více, ale kašlu na to. Jsem ráda že to jde, jen vydžet a za sebe musím říct, že nemám s dietou větší problém. Jedu 2. fázi a plně mi vyhovuje a stejně jak Janule34 se mi vůbec nechce postupovat do jiné fáze. Skusím držet tak do konce dubna a pak uvidíme. Kdybych dala dolů tak kilo týdně budu spokojená. K přílohám se nehodlám vracet, zeleninka k masu mi vyhovuje. Tak Vám všem džím palečky ať jsme v létě už krásné a štíhlé. Určitě pište holky dál mě to hrozně povzbuzuje je to velká podpora. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.15 09:56

@Saro.x Máš pravdu. Ketózu kontroluji průběžně v moči. Nastoupila asi 3. den a teď se mi ztratila, takže zase musím najet a přitvrdit. I když jsem si popravdě myslela, že plátek nízkotučného sýru nebo kvalitní šunky to nemůže nějak ovlivnit. No 3 bonbony už asi jo no. :( Nejen kvůli tomu, že jsou to fakt šílené prachy, ale prostě se těším na výsledky. Každopádně díky
@terhas Taky jedu 2 kg pod plánem, řekla jsem si, že na to snad radši ani nebudu koukat. Teda koukám na konec, na poslední datum, jak to bude krááásný :lol: :lol: Mám v plánu každý krok 6 týdnů, takže bych měla končit na konci června, no uvidíme uvidíme.
Krásný den všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková