Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Jinak jsem se vazila vcera na te vaze co meri tuk a svaly v tele… Dost jsem se zhrozila. Musim zacit cvicit, jsem v podstate jen plna tuku, svalu mam minimalne, nechutny… Jenze jsem od prirody linaaa
Ahoj holky, trochu jsem to tu prolerla a jsem docela motivovana do toho jit, jen ted nevim, co zvolit? Pisete tu ketodiet, ketofit a i zminka o ellie. Kdyz jsem koukala na balicky, tak treba ten 5ti denni koupite 6× na mesic? Nebo jsem videla 3tydenni balicek cca za 5ti, tak ho koupite 2×, kdyz ctuctu, ze mate napr 4tydny za sebou… Vim, ze to bufu muset vic prostudovat.. Dekuji za pripasne informace a drzim palce, at vam to jde pekne daldal!
@Klairs já ty značky už kombinuji. Mám koktejly od ketodiet, ty mi opravdu chutnají, ketoaktiv mám tyčky, dezerty a kaše - jejich výrobky jsou nejlevnější a dnes jsem si objednala nějaké mňamky od victus tak jak ochutnám dám vědět. Nemusíš kupovat hned balíčky.
Chtěla bych se zeptat…ty proteionové tyčinky od ketodiet, jsou dobré? já držím sacharidové vlny a honí mě mlsná…tak jsem myslela, že bych si je koupila
Mě ty tyčinky chutnají - mám třešňové, ty jsou lepší a čokoládové. Dnes na rodinné oslavě ke kávě byly dobré a přišly vhod:-) ![]()
@Saro.x tyčinky jsou taková mňamka. Já jím tak jednu za den taková odměna. Přirovnala bych ji k deli tyčince.
Jen chci napsat že jsem s touto dietou dala dolů 15kg před rokem a pořád jsem štíhlá ikdyž už jím dávno normálně. Prostě cvičim a jim zdravě. Jediné co je hrozné tak ta částka. Mě to vyšlo asi na 13000 a je pravda že to bylo to jediné co zabralo. Zkoušela jsem zhubnout několikrát a nic. Na každého platí něco jiného na mě ketodiet. Mám 3 děti a tak mi vyhovovalo vypít kokteil a zas rychle běžet. Ted se cítím nádherně. Držim palce at vám to všem vyjde a jste spokojenéat už s Ketodiet nebo s něčím jiným hlavně at to vyjde.
@pandora já tuto ditu držím od 28.1.2015 a mám dole 11 kg. Potřebuji sice ještě dalších 20 dolů, ale cítím se dobře. Teď jsem ve fázi 1 normální jídlo a 4 proteiny. Největší strach mám z jojo efektu, ale na druhé straně pokud budu jíst rozumě, pevně věřím že to zažehnám. Děkuji moc za podporu.
Tak jsem ty tyčinky objednala…mají teď poštovné zdarma…no a jsem moooc zvědavá
potřebuju jen takovou zdravou mňamku občas na přilepšení
No holky ja zacinam posledni tyden 2. Faze, dole 10 kg. Ale uz jsem uplne hotova, chybi mi ovoce. Mela jaem tyden chripku a vysoke horecky a nemela silu si nic poradne pripravovat, a jidla mi prestali chutnat. Uz nepozru omeletu, jediny vypiju koktejl. Tfuj. Uz to nedavam a pritom bych mela drzet jeste 5 nedel
Já mám za sebou 8.týdnů a mám dole 10 kg. ale měla jsem stopku. Měli jsme úmrtí v rodině a kašlala jsem na to, na cvičení vůbec. teď zase jedu poctivě. jinak mě vyhovuje ta druhá fáze. ani se mi nechce dál postupovat. nechybí mi přílohy a vůbec ne pečivo. tak uvidím. asi ještě měsíc dám druhou fázi a pak se posunu dál.
A já teda taky přidám výsledky
Mám za sebou 3 týdny 1.fáze, 6 kg dole (jelikož potřebuji takových 30, okolí si zatím nevšimlo
) Ale jsem flink, uzobávám kde co a hlavně se nemelu
A ty chutě, hhrůza. V práci dobrý, nic tam nemám kromě dvou koktejlů a trochy zeleniny, ale doma. Za kus rýže bych dala všechny úspory
Asi přestanu rodině vařit a nakupovat. ![]()
Holky držím všem palečky
![]()
No jenže tím uzováváním si právě přerušíš tu ketózu ne? a je to celé na nic. Sice jsi v kalorickém deficitu a proto hubneš, ale je to málo a nemusí to být jen z tuku, ale mizí ti především svaltstvo, ne? Pak je trošku zbytečné utrácet za ketodiet a stačí si koupit protein a plato vajec.
Ahoj holky, já jedu 7 týden mám dole tedy 11 kg, podle aplikace na ketodiet jsem hrubě nad plánem měla bych mít dole o cca 2 kg více, ale kašlu na to. Jsem ráda že to jde, jen vydžet a za sebe musím říct, že nemám s dietou větší problém. Jedu 2. fázi a plně mi vyhovuje a stejně jak Janule34 se mi vůbec nechce postupovat do jiné fáze. Skusím držet tak do konce dubna a pak uvidíme. Kdybych dala dolů tak kilo týdně budu spokojená. K přílohám se nehodlám vracet, zeleninka k masu mi vyhovuje. Tak Vám všem džím palečky ať jsme v létě už krásné a štíhlé. Určitě pište holky dál mě to hrozně povzbuzuje je to velká podpora. ![]()
@Saro.x Máš pravdu. Ketózu kontroluji průběžně v moči. Nastoupila asi 3. den a teď se mi ztratila, takže zase musím najet a přitvrdit. I když jsem si popravdě myslela, že plátek nízkotučného sýru nebo kvalitní šunky to nemůže nějak ovlivnit. No 3 bonbony už asi jo no.
Nejen kvůli tomu, že jsou to fakt šílené prachy, ale prostě se těším na výsledky. Každopádně díky
@terhas Taky jedu 2 kg pod plánem, řekla jsem si, že na to snad radši ani nebudu koukat. Teda koukám na konec, na poslední datum, jak to bude krááásný
Mám v plánu každý krok 6 týdnů, takže bych měla končit na konci června, no uvidíme uvidíme.
Krásný den všem ![]()