Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@terhas zitra bych mohla zkusit zase Kethopan, ale podle me v ketoze nejsem, rano si davam ovoce. Ted mam pred Ms tak si myslim, ze mi taky vaha stavkuje. Jinak si myslim, ze pohybu mam rozhodne vic nez driv. Kazdy den chodim s malym ven, na prochazky, asi nechodim uplne vrazednym tempem, ale nesedim jen na zadku:-)))
Jinak kamaradka mi rikala, at zkusil 3 dny sachardiy ( ryze, testoviny, brambory), ale bez vyssiho prijmu tuku a pak najet zase na bilkovinne jidlo a melo by to zase klesat. Ale mam z toho strach:-(((
Tak jsem doběhala. Nejhorší je se zas dostat do toho stereotypu.
Já mám pohybu taky dost ale evidentně to bylo málo. Byla jsem i u Havlíčka aby mě proklepli a nastavili jídelníček. Takže mám vše změřené a sestavené na míru. Prý jsem bohužel z těch kterým se hubne hůř. Já tu ketodietu stejně asi nedržim tak jak ser má. Když mám na něco chut tak si dám. Ta výživová poradkyně z Keto mi řekla že je to volně kombinovatelné proto mi to vyhovuje.
@pandora kolik mě to stojí měsíčně? tak odhauji, že 5000,–, když už jím jedno pravé jídlo. Já ale nekupuji jen ketodiet, téměř od začátku to kombinují - něco kupuji ketodet, něco ketoaktiv, něco victus- májí výborné proteinové houstičky, něco dietalegre. Prostě co mi chutná. @Saro.x
Co se táče těch kj hodnot, nepočítala jsem ale odhadem 1 keto jídlo 500kj x 4 = 2000 kj + pravé jídlo klidně 2500 kj (masíčka a zelky si dopřávám). No 4500 není moc ale hlady netrpím. Hlavně že hubnu - zatím. Snad se mi to nezastaví. Do toho cvičím, zatím to jde. Mám naplánované, že začátkem května začnu jíst 3 proteiny + 2 normální a tak pozvolna přejdu v redukční dietu. Jasně, že se kj příjem zvýší, ale tak kolem 5500 kj budu hubnout - doufáma.
To jsou plány co?? ![]()
Ternas…no naplánované to máš…tak snad to vyjde, budu držet palečky.
Já mám příjem 6700 Kj a hubnu zhruba 0,5kg týdně. Ale zase sportuju, tak tím sportem hodně spálím, všude chodím pěšky, ale většinu dne stejně prosedím u PC. Já chci zkusit cyklickou ketogenní dietu. Jen ketodiet to bych umřela a bála bych se jojo efektu. Já chci dát dolů tak 2 kg tuku a zachovat svaly, takže proto budu cyklovat. A taky ketodiet je fakt drahé, si to podle těch hodnot nastavím sama z proteinu, bílků, masa a ryb + nízkosacharidová zelenina + zdravé tuky. Ten příjem z ketodiet je tak moc přiškrcený, že by to asi bylo kontraproduktivní.
@Saro.x já vím ty plány často berou za své, tvé 2 kg ti závidím, já potřebuji ještě aspoň 15 dolů. Taky chodím pravodelně cvičit už druhý rok opravdu pravidelně 3 - 4 týdně fitko někdy i 2 lekce po sobě. Podařilo se mi ale zhubnout až teď pomocí ketodiet. Když jsem loni v lednu začala cvičit, sice jsem zhubla asi 8 kg, ale dál to už nešlo. A to jsem opravdu makala. Problém je ale v tom, že mám jinak sedavé zaměstnání a nedžela jsem se v jídle (hlavně sladkosti). Teď s tou ketodietou to jaksi jde a hlavně už nemám ten pocit že musím každý den sníst kvanta jídla, na což jsem byla bohužel zvyklá. ![]()
Já právě taky docela cvičim a nechci docílit toho že budu mít hlad takže mám ten jídelníček se kterym je to poměrně snadné ráno džus zředěný čistou vodou deci mléka a cel. chléb s maslem a 3 dkg šunky, pak oběd dle jídelníčku a keto jen od odpoledne, protože jsem zjistila že nejvíc přibírám večer po páté. Třeba včera jsem upekla 3 beránky každému dítěti jednoho
( z celozrnné mouky) a dnes jsem si dala kousek k snídani a to mi na hubnutí nevadí ale nesmim nic kupoovaného z bílé mouky, bílé pečivo nejím už asi 2 roky. Když běhám denně tak hubnu 30dkg denně a to je pak radost
Do toho ještě posiluju s činkama a jedu na břicho 3× týdně. Doufám že do léto bude moje postava jako před 5 lety.Chci mít pevné břicho nohy a zadek.
Po těch posledních dvou porodech jsem měla z vel 36 velikost 44. Ted jsem se dostala na vel. 38 ale pořád to není ono. Potřebuji ještě 6-7kg.
saro ten příjem je fakt přiškrcený a podle mě je to jen na dva maximálně 3 týdny rychle schodit a pak si udržet váhu což je asi nejtěší. Držet to dlouhodobě by bylo kontraproduktivní aspon u mě. Nemůžu být bez ovoce zeleniny a mléka. Obdivuju lidi co drží keto třeba 2 měsíce. Já se k ní vždy vracim po několika měsících zhubnu jednorázově třeba 5kg a zas to pauznu abych neměla ty neudržitelný chutě a nevrhala se pak na všecko jídlo jak šílená
a udržela se v pohodě. Tohle mi vyhovuje nejvíc.
Dnes jsem si zkousela ketozu a jsem ve velmi slabe. Rano to bylo ruzovejsi, ale to je podle me po noci, kdy telo hladovy. Potrebuji jeste 8 kg, ale i kdyby to ted slo kilco mesicne tak si skacu radosti. Ale mam des a hruzu zdlabnout jakekoli sacharidy typu ryze, brambory a tak. Pritom to jsou zdrave sacharidy. No a ovoce si uz davam, blizi se sezona a to bych nevydrzela.
@tunisanka no když si dáváš ovoce…tak se divím, že si vůbec v nějaké ketoze
mrkni někde na webu na cyklickou ketonovou dietu…možná by to bylo řešení pro tebe
@Saro.x dam si treba jedno jablko… Jako ty ketony v moci muzou podle me byt i kdyz clovek neni najezeny. A nebo je tam mam furt, kdyz mi pri tehotenstvi koukala sestra na moc, tak mi vzdycky rikala, zda jsem jedla, ze to mam ruzovy, tak ja fakt nevim
Ahoj holky, vsem moc drzim palce s drzenim ketodiety. Zkousela jsem ji take, chtela jsem zhubnout par centimetru na stehnech, ale bohuzel jsem nevydrzela. Mam doma jedno nenacate baleni koktejlu keto diet, tak kdyby mel nekdo zajem - napiste ![]()
Holky ted jsem koukala na sortiment a Ketodiet nemá polévky ale Ketoaktiv ano nemáte náhodou zkušennost jak to chutná?
Ketodiet má polévky. Hovězí a chřestovou. Ale ještě jsem nezkusila, tak nevím jaké jsou ![]()
@nembeth píše:
Ketodiet má polévky. Hovězí a chřestovou. Ale ještě jsem nezkusila, tak nevím jaké jsou
nemůžu je najít v e-shopu ach jo já jsem jelito určitě tam budou
tak dík
Nejsi jelito. Ted jsem se taky dívala a nevidím je tam. Nevím proč. Já je mám doma, ale je pravda, že jsem si je koupila od jedné co prodávala přebytky:-) Ale určitě jsem je tam viděla. Proč ted nejsou, netuším, asi nechutnaly… ![]()
@nembeth píše:
Nejsi jelito. Ted jsem se taky dívala a nevidím je tam. Nevím proč. Já je mám doma, ale je pravda, že jsem si je koupila od jedné co prodávala přebytky:-) Ale určitě jsem je tam viděla. Proč ted nejsou, netuším, asi nechutnaly…
ty vado nejsou tam fakt ne. Ach jo. Tak mi aspon řekni jak která chutná. Zkusim zavolat přímo na zákaznický servis. Třeba je stahli nebo jim došly.
To je pech.