Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Holky kde si kupujete produkty ketodiet naprimo? Chci jen tycinky, ale nechce se mi platit doprava? Jsem z Prahy
Ahoj holky, já už ty tyčky taky uchutnala a jsou fakt dobré, tak ať klidně přidávají další příchutě. Nejmíň mě chutná ta čokoládová, višňová dobrá a banánová výborná. Jsem z Brna tak neporadím, ale myslím že to najdeš někde na stránkách. Já si pro všechno taky chodím osobně.
@tunisanka píše:
Holky kde si kupujete produkty ketodiet naprimo? Chci jen tycinky, ale nechce se mi platit doprava? Jsem z Prahy
Koukni na kontaktyx a tam máš odběrová místa pro každý kraj. Jen si vyber kde ti to vyhovuje.
@tunisanka píše:
@pandora jezis ja mit tvoje miry tak skacu radosti:-)
Původně to bylo
prsa - 120
pas - 103
boky - 115
Výha 95. Bylo to fakt strašný. Nemohla jsem se na sebe ani podívat.
@pandora ty blaho! To jsi shodila teda pekne!!! Ja startovala s 90 kg takze vim o cem mluvis. Ale ja nemam takove ubytky jako ty. Az mi usne dite tak se zmerim take a napisu puvodni miry.
No jo ale já už hubnu 2,5 roku a běhám skoro denně. Hubla jsem pomalu ale fakt je že jsem nenabrala ani deko zpátky a to jsem na dietě už dávno nebyla. Ted jsem si jí dala znovu a chci schodit ještě tak 7 kg a budu bez sebe blahem. Když vydržíš tak zhubneš určitě ještě mnohem víc jdeš na to dobře. Nejhorší ale není to vlastní hubnutí jako spíš to udržet a přitom se stravovat normálnně a občas si i zamlsat. Já třeba před týdnem sbouchala celý Salko. Fakt jsem si dala prasečí víkend. To dělám tak jednou za 2 měsíce a hrozně se vždycky těšim
a pak zas držim jídelníček a takhle pořád dokola. Funguje to dobře nepřibírám a přitom si vychutnám vlastně všecko. Naplánuju si na co mám děsnou chut třeba na svíčkovou a paK SI DÁM NORMÁLNÍ SVÍČKOVOU SE SMETANOU A KNEDLÍK DLE CHUTI. Druhý den třeba smažák s tatarkou a pěkně si to vychutnám. Pak zas jedu 2 měsíce zdravě.
@pandora no ja uz mam keto jen v pripade, ze vyslovene neni do ceho kousnout pres den. Abych si nedala treba housku nebo tak. Vcera jsem si delala na dnesni rano tvarohovy dort, jen z tvarohu, bez cukru a je uzasny. Takze pomalu zjistuju, ze se da plnohodnotne jist a netrpet. Nebo jsem udelala cinu ve woku, hodne zeleniny,, sezamove seminka a fakt jen na hrst nudli. Mela jsem tam vsechno, jen te prilohy bylo fakt minimum, ale mozek byl spokojenej. Ja se hlavne musim dokopat k pohybu. Nejen s kocarem, ale i posilovani, jsem jak kejda:-( jenze kdyz mi malej usne, tak musim dohnat resty co jsou doma a ze jich je. A malej neni velkej spac:-)
Tvuj uspech me ale silene motivuje, to jsi sla z velikost cca 46 na 38 ne?
Jinal ja jsem zacala 22.1: vaha 89,4 miry: prsa/114 ted 103( to je ale spis desny co mi z nich zbylo a kam se propadly:-(((, pas 97/87, boky 119/110, zadek 119/110, stehna 68/62,5 a paze mam proklety, tam mam dole 1,5 cm…
mam geneticky tlusty ruce, vaha dnes 77,5
Taky jsem měla ty ruce tlustý, když jsem běhala tak jsem měla podpaží do krve. Taky chodidla mě bolely. Já začla cvičit asi 2 měsíce po porodu ( měla jsem sekci) tak to bolelo. Velikost 46 jsem měla chvilku ale dost dlouho 44. Ted mám opravdu 38
ale hlavně mi zhubl obličej to jsem štastná. Já mám prsa docela pevný makám s činkama ted mám prsa velikost E.
Manžel je teda štastnej jak blecha ale já bych brala menší. Nějak mi zůstaly po těch těhotenstvích. Holka já se cítim jak znovuzrozená. Chtěla jsem si koupit plavky ale mám problém. Vršek potřebuju tak 44 a spodek 38 a to nikde nemaj. Tak to asi koupim nějak zvlášt. Kafe sladim třtinovim cukrem a to po celou dobu hubnutí. Kafe je jediná věc které se nevzdám
Hubnu i tak. Včera jsem dělala 40 plněných bramborových knedlíků
a zítra už nezbyde ani jeden. ![]()
Omlouvám se že někdy píšu zmateně ale lítám za holkou a pak zas píšu takže to fakt někdy ani nedává pořádně smysl. ![]()
@pandora a paze sis teda vysportovala? Ja mam taky prsa, v tehotenstvi Icka a ted 85F. Plavkay doporucuji Triumph, jsou paradoxne levnejsi nez Timo, ale jen nektere kolekce se daji kombinovat a nebo Timo, tam se da urcite kombinovat. No ale stoji hodne penez. Ale u Triumphu jsem vzdy mela kliku na slevu. A muzes mit barevnou podprdu a oak cerny kalhotky. Jinak s tema prsama, me sly silene dolu, ale moje chyba, nenosila jsem podprdu, me tlaci, a doka nenosim furt:-(((( moje blbost
@tunisanka Ad míry…jsi úžasná. Moc ti gratuluju. Od ledna? Nechápu. Fakt dobrá.
Tu podprdu musíš nosit neblbni nebo budeš mít prsa až na zem
Ne vážně já nosim podprdu pořád. Doma tu sportovní. Když jdeme někam ven tak pak jako lepší. To víš to je tíha takový prsa a gravitace je holt prevít
Zkus to pomalu. Nejdřív na 2 hodky, pak na půl dne pak na celí den a nakonec už to nebudeš ani vnímat. ![]()