Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Tak mám za sebou první koktejl Ketodiet (malinu) a moc mi to teda nejede:-((( zajídám to zeleninou. Udělala jsem si ho moc naředěný a je to taková divná vodová chuť, příště musím asi přesně podle množství ![]()
@kivik Také jsem tak teď v pondělí začínala
Hodně jsem to naředila a bylo to tedy vyloženě nedobrý
Po druhé se mi tabletka zase málo rozpustila a taky to stálo za to
! Vše ve spěchu! Ale omeletka je tůůůze dobrá
a koktejlík teď už taky! Neboj, ono to půjde
![]()
@Jess609 Jo, je to hnus, asi to ani nedopiju
Taky jsem spěchala, čekala jsem na balíček jak na smilování, ať už můžu posnídat, no a nechtěla jsem, aby mě v práci někdo viděl, tak jsem si to míchala v kanclu a takhle to dopadlo ![]()
Takže Ty jsi začala včera? A jedeš Ketodiet? První fázi plánuješ na jak dlouho? Mě to vyšlo do těch 8kg, že mi stačí 14 dní…ale zas tam píší, že se nemají jíst sladká jídla…takže celé 2 dny jen na koktejlech a omeletách, protože polévky nemají?
Ketodiet mi tedy přijde nejpřísnější, co jsem se tak dívala na ketoaktiv, tak tam ta jídla jsou hodně pestrá, i ketofit toho má víc.
Já si docela zvykám! Mám spíš problém s tím, jak často musím jíst! Prostě to do sebe nejsem schopná asi nacpat.Jsem zvyklá jíst málo
Jinak mám také balíček na 14 dní! Také mi stačí těch 8kg, takže to nebude nijak drastické. těch 14 dní je jako nic, neboj!
@Jess609 Díky za podporu, jsem ráda, že je tu na tom někdo podobně jako já
Já jsem zvyklá jíst málo přes den a pak bych do sebe večer nacpala, co se dá…takže takhle mě to snad zasytí a nebudou žádné chutě…no ony být stejně ani nesmí
A co si dáváš za zeleninu…syrovou nebo spíš tepelně upravenou? Já si koupila na dnes do práce ředkvičky a kedlubny, domů se dostanu až večer a budu ráda, když stihnu připravit omeletu…jak jsem pochopila, ta se může také s nějakou zeleninou?
Ahoj holky, jdu se taky přidat ke Keťačkám ![]()
Příspěvek upraven 26.05.15 v 11:24
@matiee Pokud by to takto s dětmi fungovalo i na mě, to by bylo super
Já mám spíš strach, že budu bez sacharidů protivná ![]()
A jak dlouho pojedeš tu první fázi?
Já jsem dost nešťastná z těch koktejlů…zkusila jsem teď pro změnu čoko příchuť a opět se mi navaluje
Můžete mi napsat, co chutná vám? ![]()
Cuketu s parmazánem mám vyzkoušenou od Mančingové a je to mňamka
.
@kivik já jsem vším tak nacpaná, že zeleninu už nedávám
Příchutě mám malinu, jahodu a ananas a docela to už jde. Držela jsem Cambridge a to je teprv ohavnost
Teda aspoň pro mě. akorát mě dnes strašně bolí hlava. Myslíte někdo, že to je z diety? Moc na to netrpím a dnes je to děs.
@Jess609 Myslím, že už si na tu hlavu někdo stěžoval v nějaké diskusi…to já taky čekám, jak to bude u mě, „na hlavu“ trpím dost, teď jak jsou pořád ty výkyvy počasí, a prudce se třeba oteplilo jeden den, tak mi třeštila jak střep ![]()
Večerní omeleta byla mňamka…dělala jsem si houbovou…a k tomu orestovanou cuketku, ještě teď se olizuji
Zato z těch koktejlů je mi vážně
a to jsem dala jen tři…to mi řekněte, jak si je děláte, že vám chutnají
Když jsem si kdysi koupila nějaký proteiňák z DMky, tak ten mi chutnal, ale toto fakt nee ![]()
Cambridge držela známá a skoro jsem ji nepoznala, jak zhubla…ale už nevím, jak to dopadlo, až najela na normální stravu.
Ale mám aspoň motivaci…koupila jsem si dnes nové kalhoty a jsou mi skoro malé
Za měsíc máme firemní akci, kam bych si je chtěla vzít ještě s takovým sáčkem, tak doufám, že v nich nebudu mít moc obtažený zadek ![]()
@kivik a co máš za příchutě? Tak třeba vyměnit příchutě! Já mám jahodu, malinu a ananas a vážně se to dá! Teda je fakt, že raději moc nevychutnávám
a rovnou to do sebe kopnu
S tou hlavou už je to dnes lepší, tak nevím co to mohlo být! Třeba také jen nějaké počasí
Snad se Ti bolení vyhne. Kalhoty jsem si také koupila před těhu a teď se do nich furt nevejdu. A chci!!!
Takže mám také motivaci.Ale to zvládneš a budeš hvězdou večera, neboj! Hlavně se budeš cítit i ty dobře a to udělá taky hodně
Pokud by jsi chtěla zkusit ty jiné chutě, tak s tebou nějak třeba vyměním. To musíme nějak vymyslet, aby jsi u toho tak netrpěla ![]()
Ahoj, tak já konečně dnes také začala, mám ale Ketofit, měli teď akci na Slevomatu na koktejly, tak jsem si to tam objednala. Teď mám za sebou první koktejl, no vyloženě dobrota to není, ale dá se to.Jen mě zajímá, mícháte koktejly s vodou nebo mlékem, na dóze je psané polotučné mléko, i na kaších a polévce a v letáku je tekutina
.Namíchala jsem to s mlékem a to právě šlo celkem i chuťově. Já bych chtěla dát pryč aspoň 10Kg a chtěla bych se s někým podporovat, mohu se k vám přidat? ![]()
@glorča Vítej, já začala včera
Věřím, že s mlékem je to lepší, u Ketodiet píšou vodu.
@Jess609 Díky, jsi hodná
Já do sebe teď kopla „vanilku“, a ta se docela dala, ještě jsem si to vychladila v lednici a byl to asi zatím nejlepší pokus. Příchutě jsem si vzala - vanilka, čoko, malina, ananas…a vypadá to, že ty ovocné nebyly pro mě dobrá volba…no ještě uvidím, co ten ananas. Ale já to nějak přežiju, musím, když už to stojí takové prachy ![]()
Za hvězdu být nemusím, na to tam máme mladší…bude mi bohatě stačit, když se mě nebudou ptát, jestli nejsem těhotná
Jsem totiž klasické „jablko“, vršek a spodek jakž takž dobrý, ale pneumatika kolem břicha…nejhorší, že přesná kopie své mámy…takže vím, že s tím musím nějak bojovat ![]()
@glorča ahoj glorčo, to je zvláštní, že to můžeš míchat s mlékem! Většinou i mléko zakazají! U Cambridge se nemohlo vůbec a u ketodiet se asi může, ale jen malé množství, ne? Já teda míchám s vodou, mlíčko si schovávám do kávičky
tu musím mít! @kivik tak vidíš, ty tomu příjdeš na chuť
s tou postavou já jsem opak! Břicho nemám vůbec žádný, ale zadek a nohy hrůza
a ne a ne to dát dolu! A pohybu dost, žádné sladké, smažené a nic takového a stejně s tím ani nehnu
Tak já tento týden oficiálnš končím
jsem na 12 kg a zatím stačí, začíná léto, tak budu sportovat
ale všem držím pěsti, ať dopadnete jako já a lépe, SPOKOJENÉ!!!
@Jess609 No mě to příjde také divné, že se může mléko, ale opravdu to na těch výrobcích mají psané, tak snad to mají nějak spočítané(ty cukry),ale asi raději napíšu do poradny. Právě s mlékem mě to celkem chutná, jen z vody by to bylo asi příšerné
.Já mám také spíš velké břicho, teď mě spíš příjde, že už mám velké všechno, břicho, ruce, zadek, už i stehna, ach jo! Já se normálně nedokážu s jídlem ovládat, tak spoléhám na tuhle dietu, že když jsem za ní dala tolik, budu nucena ji dodržovat a taky pohled do zrcadla je motivace
,ALE MY TO DÁME!!! ![]()