Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1512
22.4.15 13:14

@Sisska Jsi borec! :potlesk: Taky bych už chtěla mít shozeno, že já nezačala dřív! :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
22.4.15 13:56

@Sisska Gratulace veliká :potlesk: A jak hodláš jíst dál?

@Jess609 No, každý máme problematické partie někde jinde :roll: Já jít na liposukci, tak jsem pak asi jakž takž v pohodě…ale na tu se nechystám ;) Takže kdybych dala dolů těch 8kg, snad by to bylo trochu lepší. Už to fakt začínám vychytávat…chlazený koktejl je mnohem lepší ;)
A jaké jsi měla výsledky s tou Cambridge?

@glorča Nejhorší je na sebe pohled ve zkušební kabince :cert: Včera jsem si zkoušela i nějaké letní šaty…jsou teď všechny takové nařasené…takže v nich bych měla pouštění v MHD jako „těhotná“ zaručeno :cert: Já se nedokážu ovládat hlavně v chuti na sladké a ve večerním jezení…to doufám všechno odpadne. Ale dneska jsem dětem kupovala na trhu jahody a tak krásně voní, sbíhají se mi sliny…ovoce mi bude chybět :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
22.4.15 14:24

@kivik Taky mi bude nejvíc chybět ovoce! A já mám břicho též jako těhotná, když ho trošku nafouknu, vypadám úplně jako na konci těhotenství s dcerou, to jsem vážila 72 Kg, po porodu za pár týdnů 63kg a za 2 roky jsem se zvládla vyžrat na těch 70!!!Děs, já prostě zažírám stres a abych přežila to neustálé řvaní(dcerka je trošku amoček :).Od podzimu jsou děti pořád nemocné, já taky, takže pohybu minimum a už jsem tam kde jsem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
22.4.15 14:32

@glorča To jsem „ráda“, že jsme na tom podobně ;) Já měla před těhu 65kg a už to mi připadalo jako max. Z porodnice jsem se vrátila s nějakými 70kg, které jsem během RD shodila na nějakých 67…a během 2 letého stresového kolotoče docela náročné práce, školky, nemocí dětí a věčného ježdění autem (do práce to mám 40km 1 cesta, a to nemluvím o tom, když jedu ještě přes školku :roll: ) jsem se vyžrala na 74kg :cert: A poslední dobou je to tak, že když se fakt omezuju a hlídám, tak 1 kg zhubnu…ale jakmile začnu jíst zas normálně (jenže to moc dlouho nevydržím a opět se rozežeru), tak mám navrch 2 a tak pořád dokola. Tak si říkám, že tohle jo asi moje poslední možnost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
22.4.15 20:34

Tak jsem se děvčata ptala u Ketofitu na to mléko a prý u malé nadváhy se to doporučuje ředit buď jen vodou a nebo mlékem s vodou 1:1,asi aby se rychleji hublo. Já to zatím ředím půl na půl mlékem s vodou, má to lepší chuť, pokud se mi váha nepohne, začnu jen vodou, ale to bude asi pěknej hnus :)
@kivik Jo jo, jsme na tom podobně, ale já jsem ke všemu malá, měřím 162cm :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
22.4.15 20:46

Holky, a kdy se plánujete zvážit? Já mám druhý den a ještě odolávám :mrgreen:
Ale dneska jsem měla jen 4 jídla…3 koktejly a 1 omeletu…a další dávku koktejlu jsem si zapomněla v práci, jak mi to tam včera došlo poštou, tak jsem to tam celé nechala a vzala si jen zásobu na dnešek, kdy jsem měla pochůzkový den a práci z domu. Tak už mě trochu „honí“ :roll:
Jíte všichni těch 5 jídel + zeleninu? Já tu zeleninu tedy potřebuji, aspoň mám co chroupat…zatím jsem si vystačila s ředkvičkami a kedlubnou, a pak restovaná cuketa k omeletě…žádné další vyvařování jsem nedala, neb jsem ještě dělala rodině méně zdravou večeři ;)

@glorča Víš co, já mám sice 180cm, takže by si člověk řekl, že se to víc rozloží…ale zas pak působím mohutně :cert:

Jo a holky, jak to řešíte s okolím, rodinou a tak? Říkáte jim o dietě, nebo si něco vymýšlíte? Zlaté časy na RD, teď jak jsem v práci, tak jsem pod drobnohledem, jsme zvyklí občas zajít na oběd nebo aspoň ohřát jídlo v mikrovlnce…to teď budu hooodně podezřelá :roll: A naši už si ťukali na čelo…přitom mi teda netaktně řekli, že je vidět, že mám asi stresy :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
22.4.15 20:55

Pro mě těch 5 jídel je nadlidský výkon! Dala jsem to jen jeden den a ty další jím jen 4×. Prostě to nenacpu! Natož zeleninu.Pro mě to je jako obžerství :) :D Zvážít se doma ani nemůžu, protiže nemám váhu! Takže má váha jsou kalhoty, které jsem si koupila před těhu a dokud mi nebudou tak, jak si představuji, tak budu bojovat :D V těhotenství jsem nabrala skoro 20kg a při výšce 165cm nic moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
22.4.15 21:00

@kivik Rodině bych to řekla, možná jen, že jíš méně a chceš zhubnout, v práci je klidně nech špekulovat a rozvíjet různé teorie, to mě v práci vždycky bavilo :mrgreen:.Já jsem zatím na rodičáku, takže doma jsem to normálně řekla, chlapovi aby věděl, že budu protivná, když budu mít hlad. Tý jo, ty máš při 180 cm 74 kg? Tak to je krása, skoro modelka :palec:.Plánuju se zvážit vždy po 3 dnech, ale asi nevydržím a stejně budu čučet každý den.Dnes jsem si na papír hodila výchozí váhu a míry, budu to každý týden zapisovat a ještě bych si chtěla to mé tělo fotit, abych měla větší motivaci vydržet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
22.4.15 21:02

@Jess609 Jé tak to já bych zvládla jídel i 8,ale to už by nebyla dieta :mrgreen:.Jsem hrozně rozežraná, honily mě děsivě chutě, snad to po pár dnech přejde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
22.4.15 21:04

@Jess609 A i tu omeletu si dáváš „holou“? Já bych měla hlad :mrgreen:
Taky mám jedny rifle ještě z předtěhu, které jsem měla jako takové „signalizační“ už tehdy…minulý týden jsem vyklízela skříň a chtěla je vyhodit…takže díky za inspiraci ;)
Já nabrala jen 16kg a ještě s dvojčatama. Ale od té doby se fakt jen prasím…a to dojídání po dětech, to je moje prokletí…teda bylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
22.4.15 21:08

@glorča Jako ono to fakt takhle nevypadá 74/180…ale já se cítím v tomhle těle děsně :cert: Byla jsem zvyklá na oblečení 38, max. 40, teď už potřebuji vršek aspoň 42…a hlavně to břicho je takový rozteklý, no už jsem si to tu psaly :roll:
Já to dnes chlapovi taky oznámila, ať to hlavně nijak nekomentuje…a on prý, když jim budu vařit jako dosud, takže dobrý :mrgreen: Nejhorší je, že i on mě vždycky svádí k nepravostem, taky by potřeboval tak 10kg dolů…když jsem ho kdysi „krmila“ asi 14 dní Mančingovou, tak měl hned 7 kg dole, kdežto já dala za měsíc jen 2…ti chlapi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
22.4.15 22:05

Začínám mít hlad…a mám chuť zabít chlapa :cert: Otevřel si tu provokativně moje milovaná kešu a skleničku Pálavy k tomu…budeme moct dvojku vína aspoň ve třetí fázi třeba??? :mrgreen: A to prý ještě o víkendu chce grilovat…holky, začaly jsme to držet v blbé době :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
23.4.15 06:34

Jo jo, měly jsme na to skočit hned po Silvestru, ale to je pořád něco, syn má v únoru narozky a na jaře a v létě zbytek rodiny, prostě nějak není kdy(vhodný čas na dietu).Zase si říkám, že pak už budeme moci i maso se zeleninou, tak ty grilovačky nějak dáme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
23.4.15 09:49

To já jsem o víkendu akorát oslavila narozeniny a dojedla velikonoční zajíce :mrgreen:
Ale poslední víkend v květnu máme velkou firemní oslavu, dvoudenní náročný program, tak snad do té doby budu už aspoň ve 3.fázi ;)

Jinak po 2 dnech 1kg dole ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
23.4.15 10:56

@kivik Hezký :potlesk:!Já se zvážím zítra, taky po 2 dnech, ale mám pocit, že jsem nějaká nateklá, no uvidíme.
Jinak ke snídani jsem si udělala kaši čokoládovou, no asi jsem to nějak nezvládla, ale ten hnus, co z toho vylezl, to bylo děsný! Jako že chuťově to nebude nic moc je jasné, ale ta děsivá konzistence, táhlo se to jako sopel, ještě hrozné hrudky, které jsem musela rozmačkávat lžící, no obrázku na obale se to fakt nepodobalo. Nevíte někdo, jak ty kaše připravovat, aby se to dalo jíst? Já to dělala dle návodu na obale, takže 300ml polotuk. mléka vlažného(dala jsem si ale půl na půl s vodou, že by to třeba byla ta chyba?),přidat obsah pytlíku a míchat, pak odstát. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková