Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9879
2.4.15 14:27

tunisanka

Ty paže jsem nakonec asi nějak schodila. Měla jsem je takový jako hejbací (nevim jak jinak to popsat).Prostě když jsem zvedla ruce a třeba mávala ntak se mi zespoda hejbal ten tuk bylo to dost nepřijemný. Tím běháním jsem zhubla nejvíc a hlavně teda jako celkově po celém těle. Já měla i velký problém se stehny tak proto jsem začla s běháním a pomohlo to fakt zázračně. Dnes mám nožky poměrně štíhlé a hlavně krásně hubené kotníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
2.4.15 15:24

@pandora no tak nazpatek to uz asi nepujde:-) ted se snazim, ale TED, to uz asi nezachranim. Za ty roky. Des bes no, tu sportovni, zase je delaji z hnusnejch materialu, a me to strasne vadi. Musim ja vim, a taky si setrit na modelaci prsou. Hmmmm kua

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.4.15 17:11

Ketodiet / Proticare?

Ahoj vespolek, ráda bych se zeptala, zda máte někdo zkušenosti s oběma těmito typy ketodiety. Pokud ano, moc prosím o srovnání, pozitiva, negativa.. Předem mockrát díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
2.4.15 19:00
@tunisanka píše:
@pandora no tak nazpatek to uz asi nepujde:-) ted se snazim, ale TED, to uz asi nezachranim. Za ty roky. Des bes no, tu sportovni, zase je delaji z hnusnejch materialu, a me to strasne vadi. Musim ja vim, a taky si setrit na modelaci prsou. Hmmmm kua

Nemysli hned na modelaci :mrgreen: stačí párkrát provětrat činky a uvidíš jak se to zlepší. Hlavně schodit tuk. Prso je sval a to mluví samo za sebe :mrgreen: Kdybys viděla ty moje prsa před dvouma rokama tak bys :poblion:. Ted můžu jít i bez klidně mezi lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
2.4.15 22:12

@Jája81 staci si procist historii, myslim, ze najdes dost zkusenosti a postrehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
2.4.15 22:13

@pandora zacit cvicit, zacit cvicit…MUSIM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
3.4.15 17:03
@tunisanka píše:
@pandora zacit cvicit, zacit cvicit…MUSIM

Dělej začni. Jak na to vlítneš tak to pak půjde samo a vydrž. Nic holt není zadarmo. Já ted dopekla 3 beránky ( každému prckovi jednoho jinak by se pobily) a mazanec. Večer jdu běhat a pak padnu jak zákon káže :mrgreen: Zítra s dětmi malujem vejce a jdem na výlet a do toho uvařit pro 5 lidí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.15 23:11

prodam polevky a omelety Ketofit

Ahojky, z povzdali tuhle diskuzi sleduju uz nejakou chvili a ted se podelim o zkusenosti I ja. Drzela jsem ketofit neco pres tri tydny, zhubla jsem 5kg. Nebyla jsem uplne konsekventni, o vikendech jsem si udelala sacharidovy den, nekdy jsem I vynechala jidlo, takze jsem spokojena. Vejdu se do kalhot, jsem objektivnne stihlejsi a to jsem byla ttyden nemocna. Plet se zhorsiila, vlasy tak nejak stejne, prsa jsou fuc. Je mi to ale jedno, chlapa uz stejne nezajimam, takze se chci libit sama sobe hlavne oblecena.moje miry pred: 165cm, 68kg.
Spatne mi nebylo, jen jsem byla slaba jak moucha, durazne doporucuji vydatny spanek!!!
Takze ted prodam zbytek omelet a polevek za velmi rozumnou cenu, jsem z Phy - stodulek, delam na Vaclavaku. Drzim Vam vsem palce, at ty mrchy tukovy jdou tam, odkud prisly!!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sisska
13.4.15 21:19

No tak to jsi dobrá aspoň těch 5 kilo, když jsi to držela takto sporadicky :D Škoda, že jsem si nedávno objednávala, koupila bych od tebe :D

• Citovat
  • Upravit
10
13.4.15 21:44

Ahoj holky, můžu se přidat? První várku koktejlů mám objednanou, snad brzo dorazí ať do toho můžu vlítnout. Jsem maminkou 4 dětí (8 letého Vojtíška a skoro pětiletých trojčátek Markétka, Filípek a Kristýnka). Mám velkou obezitu :( a prostě už s tím něco musím dělat. Měla jsem začít už dávno.. i když já vlastně už v životě začla asi stokrát. Vždy to ale vedlo jen k jojo efektu. Mám za sebou pokusy s dělenou stravou, stravováním podle Havlíčka atd… a jsem to zas „najedla“ zpět. Ted co mám děti navíc hodně po nocích pracuju z domu a spím malo a kila přibývají. Objednala jsem z KETOFIT (to mám hroznou radost že tu všichni píšete že to je hnusné že ketodiet to má lepší :D ) Jinak prvotním nalákáním a přivedením k této dietě byl nedávný koncert J. Smolíka ktery touto dietou shodil 15kg a na koncertu to zmínil…tak prosím držte palce a budu ráda, když se budu moct podělit o radosti a starosti a poradit se vámi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
14.4.15 08:48

@Sendy82 Ahoj, držím palce a věř že v tom určutě nejseš sama. Moc Ti přeji aby se ti hubnutí podařilo a hlavně udrželo. Zkus to zlomit a změnit. Já jsem začínala na 107 kg a dnes mám 90 kg, pokračuju a jde to. Jen vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
14.4.15 20:09

Panejooo 17kilo? a můžeš mi prosím napsat jak to u tebe probíhá a kdy jsi začala? Dnes mi volali že mi to zítra dovezou takže od čtvrtka rána jdu na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
15.4.15 07:53

@Sendy82 Ahoj, začala jsem 28.1.2015 zhruba měsíc jsem držela 1. fázi - tedy jen proteinové jídla a koktejly. Musím říct, že první týden byl nejhorší, ale pak se to překlopilo a v pohodě, nemám hlady ani výrazné chutě na sladké, jasně, že když přede mnou jí někdo dortíček nebo jinou mňamku, tak mi je „smutno“, ale prostě nesmím. Já kombinuji různé značky, začala jsem na ketodiet, a teď už dokupuji od jiných firem co mi chutná. Držím 2. fázi, tedy 1 „normální jídlo“ a zbytek proteinové. Takhle bych chtěla vydržet až do června a pak postupně přidávat. Chodím cvičit a musím říct, že jsem maximálně spokojená. Taky jsem držela spoustu různých diet ale vždycky jsem spadla zpátky, u proteinovky zjišťuju, že pečivo a přílohy vlastně nepotřebuju. Držím Ti pěsti ať se Ti daří a kdybys potřebovala podporu napiš. nejsi v tom sama. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
16.4.15 00:22

Ahoj ženy,
jdu k vám po radu :-)
Zítra to bude 14 dní, co jsem v první fáze. Dolu cca 4,5 kg. Celkem bych ráda, tak deset, takže je to v pohodě. Co řeším je že nejsem zvyklá jíst večer a obvykle dlouho do noci pracuji, ale často mám problém do sebe ten poslední koktejl dostat. Bylo by hubnutí rychlejší, kdybych se donutila k tomu pátému drinku?
Jo a používáte na vaření bujón? Jaký prosím? Díky moc za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
16.4.15 06:10

@kvizo těžko říct, jestli dodržení všech 5 - ti jídel je jen marketing nebo to tak opravdu je. Pokud hlady večer netrpíš a prostě nejsi zvyklá večer jíst, tak selský rozum mi říká proč se to učit, zkus si zkráti dobu a jíst ty jídla dřív, tak aby jsi pojedla co máš. Každopádně já taky občas vynechala a hubnu stále. Asi bych to nehrotila. Na stránkách se tvrdí, že pokud budeme příjmat těch protejnů méně, nebudeme hubnout z tuku, ale ze svalů. Tak nevím jestli je toto rada :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková