Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Právě že nevím jak chutnají. Ještě jsem je nezkoušela. ALe co jsem kde četla, tak nejmín lidem chutnají ty chřestové. Taky jsem na ně zvědavá. Začínám od úterý. Mám ted noční a zítra po noční budu spát, tak jsem si to nastavila na úterý.
@nembeth píše:
Právě že nevím jak chutnají. Ještě jsem je nezkoušela. ALe co jsem kde četla, tak nejmín lidem chutnají ty chřestové. Taky jsem na ně zvědavá. Začínám od úterý. Mám ted noční a zítra po noční budu spát, tak jsem si to nastavila na úterý.
ok.to je v pohodě tak v úterý
a dík
![]()
@pandora polevky mne osobne nechutnaly vubec, humus humus. Ostatni dobre:-))
@tunisanka píše:
@pandora polevky mne osobne nechutnaly vubec, humus humus. Ostatni dobre:-))
Asi je stáhli z prodeje protože je nemají. To nevadí udělám si domácí a ta bude určitě lepší
díky ![]()
Ahoj, před týdnem jsem začala s touhle dietou a našla tuhle diskuzi, můžu se k vám přidat?
@Madel píše:
Ahoj, před týdnem jsem začala s touhle dietou a našla tuhle diskuzi, můžu se k vám přidat?
jasně klidně se připoj ![]()
Nečetla jsem úplně celou diskuzi, ale jak testujete, že jste v ketoze? A ještě jsem se tu dočetla, že kombinujete jídla od 2-3 firem, funguje dieta i tak? Já teda mám koupený první balíček z ketodiet na 4 týdny, tak jsem zvědavá. Potřebuju zhubnout fakt hodně, nechala jsem to po porodech zajít hodně daleko ![]()
Za první 4 dny jsem zhubla cca 3 kila a pak za další 3 dny váha ukázala o 0,3 víc… to mě teda trochu rozladilo. Přitom si myslím, že jsem nic neporušila… máte to taky tak?
@pandora Ahoj, no polévky od ketoaktiv Tě přijdou levněji mají 7 ks za 299,–. Co se týče chuti, za mě jsou lepší než u ketodiet, mají taky větší výběr. Nejvíc mi chutnal krém s kuřetem. Ale jinak polévky jsou pro mě nejmíň oblíbeným keto jídlem. Už je asi objednávat nebudu. @Madel já jsem měla nejdřív balíček na 4 týdny od ketodiet, teď už jím jedno „normální jídlo“ a objednávám od různých firem - hlavně co mi chutná. Zjistila jsem, že je to převážně jeden výrobce ve Francii - liší se jen obal a leckdy i cena. Hubnu pořád, za mě velká spokojenost mám dole 14 kg. Ketozu si měřím tak 2× za týden, ale myslím že nevadí když je proužek jen lehce růžový. Je to pořád ketóza. Nekde jsem se dočetla, že někteří lidé ketolátky vylučují převážně dechem. Pak je v moči méňě, ale pořád je to ketóza.
Dík za radu jí právě občas mívám chutě na něco slaného takže to kuře zkusim. Jinak gratuluju k hubnutí a jen tak dál
![]()
Holky, tak jsem se do toho taky pustila, přestože jsem měla obavy. Teda ty mě neopouštějí, stále netuším, jak tělo zareaguje na přechod na normální kalorický příjem, byť na to půjdu pozvolně.
Nechtělo se mi za to dávat ty velké peníze, takže jsem zakoupila protein. Jedu si to pěkně pianko, vůbec ne striktně (přeskočila jsem 1. fázi) a za 4týdny mám 4kg dole. Pro někoho to je možná málo, ale já jsem v euforii, protože takhle (161/63)jsem vážila naposledy na gymplu (= dávno).
Zjistila jsem, že nesmím těch bílkovin moc a naopak musím přidat tuk, jinak to dolu nejde. Taky musím jíst hodně zeleniny, jinak jsem měla hlad a byla podrážděná. To byla jediná potíž. A pak mi trochu vadí, že pár těch kil jsem zhubla z prsou. Prázdná déčka, smutný pohled..
Ale jinak jupijájou…
@Cucumber gratuluji, hlavně když to jde. Co já bych dala za tvých 63 kg a klidně i 67. Ale co jsem si vypapala to si teď budu hezky zhazovat.
@terhas To se vůbec nedá srovnávat. Myslím, že to nadšení z úbytku je stejné. Mě možná ještě víc než ty kila vyhovuje, že se mi utlumila závislost na sladkém. Dřív jsem byla schopná dětem sežrat koledu
, teď se tu hromaděj čokozajíci a já jsem v klidu. Ale je mi jasný, že je to jak s alkoholikem. Jedna sklenka/čokoláda a už se vezeš…
@Cucumber tak pod to bych se podepsala. Já jsem vždycky ujížděla na gumových medvědech, ale vlastně hlavně na sladkém. Brambůrky a podobně mě vždycky nechávaly v klidu. Proteinovka mě vyhovuje právě v tom, že nesmím - okamžitě bych vypadla z ketozy. Máš pravdu já jsem vlastně cukroholik ![]()
Jak píšeš stačí jedno škobrtnutí, jedno sousto něčeho sladkého na čem člověk ujíždí a je konec. U mě je největší problém že tu jsou děti a těm člověk musí uvařit a nějaké to sladké mít když je bolístka a odolat tomu je někdy nadlidský výkon. Potřebovala bych děcka někam upíchnout na pár týdnů a naplno se věnovat hubnutí to ale bohužel nejde takže se občas mučim
když mlsaj. Manžel výborně vaří a to je taky hrozné mučení si nedat. Někdy mám pocit že nemám kam jít když to voní po celém bytě a já nemám kam utéct
Naštěstí vaří sporadicky tak to zatím zvládám. Ted mám přes prsa 110 v pase 77 boky 95 a chtěla bych tak pas -70 a boky - 90.
Ted mi přišla nová várka Keto a poprvé jsem ochutnala ty banánovo - kokosové tyčinky a jsou prostě úžasnéééé fakt mi chutnaj. Mám ráda KOKOS TAKŽE TÍM TO ASI BUDE.
![]()