Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
No tak zase neverim, ze by to bylo az tak tragicke. Ja to zacala drzet prave jen kvuli tomu, ze si kamaradky co to drzely vahu udrzely. A hlavne pridavam jidlo fakt pomalu. Nicmene uvidime, ale pokud clovek nezacne prasit, tak neverim, ze to bude tragedie. Ja teda musim aspon rict, ze ani u me to nabirani nebylo tak tragicke, slo to pomalu a pak tehotenstvi. Bylo to 6 let co jsem si pomalu zpusobovala nadvahu
No s tím jojo efektem asi více poradí holky, co si ketodiet zažily a už to několik měsíců nedrží…
ale ze zkušenosti svých kamarádek vím, že drastiská dieta = jojo efekt
a jedna kočka z fitka co soutěžila v bikini fitness…tak po soutěži během 2 týdnů přibrala 12kg…takže já z takových věcí mám fakt hrůzu
@Saro.x tak s drastickou dietou souhlasim. Ze to pak muze byt jeste horsi po nejakym case. Ale zase u ketodiety jis 5× denne ty jejich veci a jeste mezitim zeleninu. A ta faze 1 trva max mesic. Nebo by mela. Ja bycj to dyl nedrzela. Nicmene uvidime, ted asi nemuzu rikat nic, kdyz si udrzim vahu rok, tak muzu mluvit o uspechu
Saro. x moc děkuju, budu se snažit
Občas se třeba příjdu poradit.
Myslím, že jojo efekt záleží na tom jak člověk přechází z diety na zdravou stravu. A umění se hýbat. Nemam z toho strach.
strach muže mit ten kdo má sport uplne kašle.
Holky jojo do velké míry záleží právě na nás. Já strašně ráda pročítám on line poradnu Mudr. Rýce, který hubne své klienty pomocí ketózy. U téhle diety je třeba se vrátid k normálnímu racionálnímu stravování velmi pozvolna, to je klíč k tomu zabrábit velkým váhovým skokům. A jakmile začne člově jíst normální (racionální stravu) vyloženě doporučuje od všeho jen dětské porce. Já osbně když zhubnu celkem 30 kg (12 kg už mám za sebou) a pak naberu třeba tři kila zpátky - stejně budu spokojená. Velmi důležité je hýbat se, to je jedné mé štěstí že mě pohyb velmi baví a ve fitku jsem min. 3× týdně. Všechno ostatní jsou jen dohady jak to bude, pro mě ubytečné strachy - všechno záleží na nás, pokud uvidím že nabírám zpátky budu včas makat abych to zvrátila.
No jíst zbytek života racionálně, to beru, ale dětské porce :-/ no tak to bych nezvládla…holky držím palečky a pište, jestli se kila vrací zpátky
Podle Mé ketodiet je skvělý start, tedy alespoň pro ME. Dava mi to motivaci a pocit, že pokud to budu v se dodržovat, nic nemohu zkazit. V přechodu na normální jídelníček je pak už každý svého štěstí strůjcem. Já chci ještě více sportovat, Mé kolena už nebudou tolik trpět. A vždycky jsem se pokoušela jist zdrave. Myslím ze je to otázka vůbec toho, co člověk v živote chce a jak chce švů život vlastně žit. Pokud je to pro někoho pouze otázka hubnutí, nevidím moc Velké naděje.
Jojo efekt bude, když to dovolíme. Proto jou ty fáze. aby se postupně a pomalu vracelo k jídlu. ale stejně ke zdravému jídlu. svíčková a pět knedlů to asi nebude. moje kamaráda dietu držela. vrátila se k normálnímu jídlu, nehlídá se. a za rok se jí vrátili dvě kila.
Holky a chodíte někam na měření tuku? nebo se jen vážíte a měříte? já teď objevila, že máme v lékárně měřič, který zváží, změří výšku, změří % tuku a vyplivne lístek v údajema. Myslíte, že se tomu dá věřit? Loni jsem chodila na INbody, ale teď se mi do toho nechce investovat. Ale zase si chci pohlídat, že hubnu tuky a né pracně vybudované svaly…tak teď fakt nevím.
@Saro.x tak pokud máš čas, tak bych ty peníze jednou za čas obětovala. Já mám mimino a bohužel na to čas není.
Janule34 no času ani peněz moc není…jsem ráda, že si najdu čas na fitko a kardio, to bych nerada rušila kvůli měření, přece jen s cestou jsou to skoro 2 hodiny. A za peníze na měření jsem si tento měsíc koupila ty proteinové tyčinky
To měření v lékárně stojí 5,– a mám to vedle fitka…jenže jakou to má vypovídací hodnotu nemůžu ověřit :-/
Já tomu hubnutí nechávám volný průběh. jednou za čas se zvážim, změřim. nic pravidelnýho. stačí, že kupuju menší a menší oblečení ![]()
No já ani moc hubnout nechci…kdyby se mi váha nehla ani o 0,5kg tak mi to nevadí…ale chci vyrýsovat břicho a to bez měření tuku asi jinak nezjistím…fotit se nechci a menší velikosti oblečení taky ne, protože jsem nabírala svaly a o ty bych nerada přišla a byla jen hubená. CHjo to jsou starosti, co? ![]()