Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
874
17.3.15 16:45

No tak zase neverim, ze by to bylo az tak tragicke. Ja to zacala drzet prave jen kvuli tomu, ze si kamaradky co to drzely vahu udrzely. A hlavne pridavam jidlo fakt pomalu. Nicmene uvidime, ale pokud clovek nezacne prasit, tak neverim, ze to bude tragedie. Ja teda musim aspon rict, ze ani u me to nabirani nebylo tak tragicke, slo to pomalu a pak tehotenstvi. Bylo to 6 let co jsem si pomalu zpusobovala nadvahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
17.3.15 17:48

No s tím jojo efektem asi více poradí holky, co si ketodiet zažily a už to několik měsíců nedrží…
ale ze zkušenosti svých kamarádek vím, že drastiská dieta = jojo efekt

a jedna kočka z fitka co soutěžila v bikini fitness…tak po soutěži během 2 týdnů přibrala 12kg…takže já z takových věcí mám fakt hrůzu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
17.3.15 18:40

@Saro.x tak s drastickou dietou souhlasim. Ze to pak muze byt jeste horsi po nejakym case. Ale zase u ketodiety jis 5× denne ty jejich veci a jeste mezitim zeleninu. A ta faze 1 trva max mesic. Nebo by mela. Ja bycj to dyl nedrzela. Nicmene uvidime, ted asi nemuzu rikat nic, kdyz si udrzim vahu rok, tak muzu mluvit o uspechu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
17.3.15 19:32

Saro. x moc děkuju, budu se snažit :) Občas se třeba příjdu poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
18.3.15 08:03

Myslím, že jojo efekt záleží na tom jak člověk přechází z diety na zdravou stravu. A umění se hýbat. Nemam z toho strach. :-) strach muže mit ten kdo má sport uplne kašle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
18.3.15 08:03

Holky jojo do velké míry záleží právě na nás. Já strašně ráda pročítám on line poradnu Mudr. Rýce, který hubne své klienty pomocí ketózy. U téhle diety je třeba se vrátid k normálnímu racionálnímu stravování velmi pozvolna, to je klíč k tomu zabrábit velkým váhovým skokům. A jakmile začne člově jíst normální (racionální stravu) vyloženě doporučuje od všeho jen dětské porce. Já osbně když zhubnu celkem 30 kg (12 kg už mám za sebou) a pak naberu třeba tři kila zpátky - stejně budu spokojená. Velmi důležité je hýbat se, to je jedné mé štěstí že mě pohyb velmi baví a ve fitku jsem min. 3× týdně. Všechno ostatní jsou jen dohady jak to bude, pro mě ubytečné strachy - všechno záleží na nás, pokud uvidím že nabírám zpátky budu včas makat abych to zvrátila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
18.3.15 08:24

No jíst zbytek života racionálně, to beru, ale dětské porce :-/ no tak to bych nezvládla…holky držím palečky a pište, jestli se kila vrací zpátky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
18.3.15 09:27

Podle Mé ketodiet je skvělý start, tedy alespoň pro ME. Dava mi to motivaci a pocit, že pokud to budu v se dodržovat, nic nemohu zkazit. V přechodu na normální jídelníček je pak už každý svého štěstí strůjcem. Já chci ještě více sportovat, Mé kolena už nebudou tolik trpět. A vždycky jsem se pokoušela jist zdrave. Myslím ze je to otázka vůbec toho, co člověk v živote chce a jak chce švů život vlastně žit. Pokud je to pro někoho pouze otázka hubnutí, nevidím moc Velké naděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
18.3.15 09:29

@Lorenta souhlasím s tebou ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
20.3.15 09:41

Jojo efekt bude, když to dovolíme. Proto jou ty fáze. aby se postupně a pomalu vracelo k jídlu. ale stejně ke zdravému jídlu. svíčková a pět knedlů to asi nebude. moje kamaráda dietu držela. vrátila se k normálnímu jídlu, nehlídá se. a za rok se jí vrátili dvě kila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
20.3.15 10:41

Holky a chodíte někam na měření tuku? nebo se jen vážíte a měříte? já teď objevila, že máme v lékárně měřič, který zváží, změří výšku, změří % tuku a vyplivne lístek v údajema. Myslíte, že se tomu dá věřit? Loni jsem chodila na INbody, ale teď se mi do toho nechce investovat. Ale zase si chci pohlídat, že hubnu tuky a né pracně vybudované svaly…tak teď fakt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
20.3.15 14:31

@Saro.x tak pokud máš čas, tak bych ty peníze jednou za čas obětovala. Já mám mimino a bohužel na to čas není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
20.3.15 15:11

Janule34 no času ani peněz moc není…jsem ráda, že si najdu čas na fitko a kardio, to bych nerada rušila kvůli měření, přece jen s cestou jsou to skoro 2 hodiny. A za peníze na měření jsem si tento měsíc koupila ty proteinové tyčinky :-) To měření v lékárně stojí 5,– a mám to vedle fitka…jenže jakou to má vypovídací hodnotu nemůžu ověřit :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
20.3.15 15:59

Já tomu hubnutí nechávám volný průběh. jednou za čas se zvážim, změřim. nic pravidelnýho. stačí, že kupuju menší a menší oblečení :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
20.3.15 16:16

No já ani moc hubnout nechci…kdyby se mi váha nehla ani o 0,5kg tak mi to nevadí…ale chci vyrýsovat břicho a to bez měření tuku asi jinak nezjistím…fotit se nechci a menší velikosti oblečení taky ne, protože jsem nabírala svaly a o ty bych nerada přišla a byla jen hubená. CHjo to jsou starosti, co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková