Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
192
29.4.15 10:57

@matiee Já si je včera objednala (jako součást 3-týdenního balíčku), tak doufám, že budou alespoň poživatelné, když už ne dobré :roll:

@glorča Ahoj krajanko :mavam: Já bych se chtěla v létě dostat na Vranov, už jsme tam dlouho nebyli, a moc se mi to tam líbilo, i to okolí…a ve Znojmě máte hezké centrum, také by to stálo za náštěvu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
29.4.15 12:37

@kivik Ahoj,na Vranov jezdíme celkem často, manžel tam mívá přes léto kšefty. Myslíš naše centrum města? Jo, celkem si myslím, že je Znojmo pěkné, pokud tě baví třeba památky, jinak na nákupy je daleko lepší Brno :mrgreen:.Tak pokud budeme válčit do léta, tak si někde můžem dát kafe a okurku :mrgreen:
@matiee U ketofit to můžeš zalévat i netučným mlékem, nebo jen třeba půl na půl, nebo úplně jen vodou, když jsem se na to ptala v poradně, řekli mi, že pokud potřebuješ zhodit víc kilo, tak ředit mlékem, pokud máš jen malou nadváhu nebo potřebuješ dát dolu pár kileček, může se jen vodou. Já si ředím třičtvrtě vody, zbytek mléka, protože mléko miluju a vyhovuje mi, že se zde může, mají to prý v dietě spočítané s tím mlékaem(živiny, kalorie…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
29.4.15 20:38

Ahoj :mavam: chtěla jsem se některé z Vás zeptat, jestli doma nemá zbytek ketodiet, který už nevyužije a prodala mi ho :) chtěla bych ho vyzkoušet, jestli to bude fungovat, ale nechce se mi hned platit tolik peněz :) děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
30.4.15 13:32

@kivik Ahoj spolubojovnice, tak jak je to u tebe, hubneš? :lol: Já včera, po týdnu diety, 66,5kg, což je o 3 kg méně, což bych neměla, ani kdybych celý týden pila jen vodu :lol:,takže za mě fakt spokojenost! Ty saunovací legíny jsou takové ty z reklamy, myslím z top schopu nebo něčeho podobného, já mám neznačkové ze slevomatu nebo slevozdroje, jsou o polovinu levnější a řekla bych, že naprosto stejné, jsou jakoby neoprenové. Nosím je doma a zpocená jsem pod nima dobře, a opravdu mám pocit, že na celulitidu a vyhlazení pokožky mají účinek.
@anonymka227 Ahoj,pokud se ti odtud nikdo neozve, myslím, že jsem viděla nějaké inzeráty na Bazoši, nebo S bazaru, občas i tady v bazaru někdo nabízí. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
30.4.15 15:24

@glorča Ahoj :palec: To je ale krásný úbytek :potlesk: Já za 9 dnů -2,1 kg, taky jsem nadšená :dance: Navíc jsem překvapená, jak vymizela chuť na sladké, to je super. Akorát ty prachy mě štvou…dnes mi došla zásilka z Keto na další 3 týdny :roll:
Jinak na tu okurku a kafčo se už těším, kavárniček tam máte asi dost ;)
Aha, díky za vysvětlení s těmi legínami ;)
Jinak já se v souvislosti s „hubnoucími změnami“ odhodlala i ke změně barvy vlasů…když už, tak už ;) Už víc jak 6 let jsem byla skoro do černa, ale přišlo mi to, že už mě to v mém věku hrozně zestařuje :mrgreen: Tak jsem se včera u kadeřnice odhodlala ke „stažení barvy“ (seděla jsem tam teda pěkně dlouho :roll: ), no a teď se chci vrátit ke své původní nějaké středně-tmavě hnědé, možná čokoláda nebo tak něco. Tak mě znovu obarvila, ale je to dosti světlé, až s přídechem rezavé, ale i tak jsem spokojená, lepší než ta černá. Prý se ta konečná barva povede tak ještě po 2 barveních, až se ten vlas pořádně obalí barvou. Tak to jen tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
30.4.15 15:40

@kivik To zsvětlení schvaluju, málokomu černá nepřidává roky, já se také chystám k holičce. Já zase dlouho nosila skoro blond(melír),ale k mé barvě(nebarvě pleti)je to takové všelijaké, v létě ano, v zimě vypadám vyblitě, takže jsem od podzimu tmavší(hnědá a do toho po vršku lehce promelírováno),to mě zatím vyhovuje, teď na léto zvolím jen světlejší tu hnědou. Jéje, z nás budou kočky :mrgreen:!U tebe je to taky pěkný úbytek, hlavně proto, že jsi vlastně štíhlá. Já se i měřím, takže mě nejvíc potěšil úbytek 4cm přes břicho, ale vážím i měřím se ráno, přes den je to trošku horší :lol:.Já teď doobjednám jen tyčinky od K.Diet a zatím vše mám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.15 16:28

Ahoj bojovnice! :lol:
diky ketodiete jsem zhubla (ne sice tolik, kolik bych potrebovala, ale radeji nepokousim osud a jsem spokojena s tim, co se povedlo :dance: ) a tak prodam prebytek polevek od Ketofit. Mam 10× syrovou s porkem a 5× cesnekovou, pak mam take prichute do koktejlu mandarinkovou, bananovou, svestkovou a ananasovou. Polevky prodam za 20Kc kus plus postovne. Zdar vsem budoucim hubenourum! :mrgreen:

Příspěvek upraven 06.05.15 v 21:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
1.5.15 13:32

Ahoj holky, mohu se k vám přidat? Od včerejška držím dietku od KetoFitu. Předtím jsem si po prostudování netu sama naordinovala ket jídelníček. Za 2,5 týdne bylo 5kg dole. Mám i proužky KetoPhan - ale právě ke konci už moc nerůžověly a já nevím proč. Tk mám ten třítýdenní balíček. Koktejly mi chutnjí a zasytí, kaši přežiju, polévky jsou hnus fialový (tedy měla jsem jen sýrovo porkovou). Snad je taky zvládnu :| Musím shodit ještě aspoň 15kg :,( Mám 3 malé děti + jedno dvojčecí těhotenství (=hodně nabírací), které žel skončilo špatně. Nicméně má o 30 kg více než před dětmi. Sud je proti mně hubeňour. Takže MUSÍM. Na dietu od v. i.c. t.u. s. jsem žel narazila až po objednání Ketofitu - kamarádka mi řekla, že to též držela a že to mají i dobré. Ale teď 3 týdny snad vydržím a pak najedu jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.15 13:51

@anonymka227 ahoj, ja mam pollevky, prodam je za 20kc kus plus postovne. Ozvi se, jestli mas zajem. L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
1.5.15 14:01

@HankaB Ahoj spolubojovnice, když pár dní vydržíš pít koktejly a dáš si 1 denně polévku nebo omeletu(omelety jsou nejchutnější keto jídlo),kila poletí fofrem dolů a uvidíš, že ketóza bude nejen světle růžová :D. Mám také ketofit, míchá se s mlékem, ale může se i půl na půl s vodou, pokud by se ti špatně hublo. Pozor na zeleninu, může se jen ta doporučená, bohužel i rajče a mrkev mají na tuto dietu vliv. Já občes něčím zhřeším(pár plátků šunky, nebo sýr, maso, ryba),nevadí to, ale kila nejdou tak rychle dolů, trošku se to tím zbržďuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
1.5.15 15:51

Glorčo, díky za povzbuzení. Také jsem si říkala, že toho mléka je nějak moc :-) Budu si to dávat více vodové, to mi vadit nebude. Na omeletu se těším… Zatím jím max. navíc zeleninu. Grilovaný lilek (na sucho v kontaktním grilu) je naprosto dokonalý. Myslíš, že nevadí, když si ho dám místo keto jídla? Bez koktejlu? Díky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
1.5.15 16:29

@HankaB Místo keto jídla ne, má být minimálně 5 jídel, běžně doporučují 6,kdo chodí spát hodně pozdě, tak dokonce 7,já zvládám 5-6X. Pečený nebo grilovaný lilek, či cuketa má být jako doplněk, to znamená někdy mezi jídly. Já miluju opékanou cuketu, nebo hlívu, takže si to udělám někdy mezi koktejly, nebo k polévce(ta mě moc nezasycuje),nebo pití koktejlu posunu třeba o hoďku, když cítím, že jsem najezená zeleniny, ale 5 porcí ketojídel je prý minimum, psala jsem si s jejich poradnou. Jinak i omeletu můžeš hned v prvním kroku, ta je fakt dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
1.5.15 16:31

Jo a někdo už tu psal a je to někde i na stránkách, že pokud chceš zeleninu místo jídla, má se tam přidat 2 bílky, takže zase jakási míchaná zelenina či omeleta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
1.5.15 19:43

OK, moc díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
3.5.15 11:13

Prosím zkušené ketodietářky, potřebuji objednat pár věcí k dietě, jak vám jde rozmícht kaše od ketodiet? Já mám ketofit a to je opravdu katastrofa, už si je nikdy neobjednám, jakýkoli způsob zkouším, tak mám pořád děsné hrudky, proto zjišťuji alternativy od jiných výrobců. A nevíte některá náhodou, zda se k dietě mohou chia semínka? Zkusím zítra poradnu, jen jestli některá náhodou nejíte a nevíte :lol:.Jinak mě se teď úbytek zpomalil až zastavil, ale četla jsem zde, že se to stává, mám asi vydržet a nevysazovat dietu, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková