Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Madel Ahoj děkuju, ty hodnoty na 100g výrobků(omelet) jsou podobné, ale dost se liší pak hodnoty 1 porce, Ketoaktiv má porci 23g a Ketofit 32g a ještě se dělá s mlékem, i když já jo tam dávám už jen třetinu.
Až někdo budete mít čas, napíšete mi sem i koktejl? Jen chci zjistit, jestli se vlastně u Fitu nepřežírám oproti vám
(pokud možno 100g i 1 porce) DĚKUJI ![]()
Ahoj holky, já jsem s dietou před nedávnem začala, takže jsou pro mě tyhle infomace opravdu užitečné (dokonce jsem se kvůli tomu na tenhle portál konečně rozhoupala registrovat!!)
. Jako první jsem si koupila KetoDiet koktejl (prodávají u nás ve fitku), ale pak jsem při prozkoumání zjistila, že v přichuťových tabletách jsou obsažena azobarviva.. takže jsem všechny tablety okamžitě vyhodila a koupila jsem si ve sportovní výživě jinou, zdravější, příchuť, kterou do koktejlů přimíchávám a je to v pohodě. Ve spíži na mě ještě čeká i KetoFit koktejl, který jsem koupila po tom šoku s barvivy… a dle složení vypadá na zdravější variantu.. Mám i nějaké polévky, ale skoro se je bojím ochutnat po tom, co tu píšete..
Chci se zeptat - jíte k tomu někdo mrkev? Doporučované/povolené to není.. ale dívala jsem se na „složení“ mrkve a možná by to nemusel být až takový problém..tedy až v pozdějších fázích (ne v té drsné ketóze..). Máte někdo zkušenost? Mrkev miluju a dost by mi to asi dost pomohlo.
@Vrtule K Ahoj, vítám tě!
A dívala jsi se na Ketofit tablety, tam to barvivo není? Jinak gratuluji k rozhodnutí hubnout, potřebuješ z vyšší váhy, nebo z nižší(pár kg)?Obecně doporučují u všech Ketodiet, že když chceš zhubnout pár kg, má se držet poctivý 1 krok s minimem sladkého(moc nedoporučují tyčinky, u Diet ani moc kaše, u Fitu kaše nevadí),takže s tou mrkví to na začátku nebude asi nic moc, ale pokud si denně dáš 1 malou mrkvičku, tak si fakt myslím, že nemůže s ketózou vůbec zamávat. Já ji nejím, držím Ketofit, ten jsem teď zjistila, že je oproti Diet i Aktivu nějaký vydatnější, co se energie týče, tak si asi budu muset hlídat i malé úlety ![]()
Ahoj Glorčo!
Já se teda rozhodně potřebuju dostat dolů z vyšší váhy. Zjistila jsem, že sportem to moc nejde.. respektive sport je výborný a super zpevní tělo.. jen ta kila dolů moc nešla. Takže tohle je můj pokus trochu ze zoufalství. Kila jdou zatím docela dolů, ale jsem na začátku, těžko hodnotit.
Asi bych potřebovala trochu povzbudit od někoho, kdo dietou už prošel od začátku až do konce.. nenastal potom jojo-efekt?
Co se týče těch příchutí - barviva jsou samozřejmě všude.. ale některá jsou samozřejmě škodlivější.. ty azo.. u mě prostě hnedka letí do koše. Naštěstí je možné to bez problémů nahradit (a bez příchutě bych to teda vážně nepila…)
Ještě se chci zeptat, jaké máte zkušenosti se cvičením v té první fázi (v prvním kroku). Já jsem úplně bez energie.. nic nevydržím, hnedka se unavím.. ![]()
@Vrtule K Tady ze začátku diskuse je plno holek, co už tím prošly, některé psaly, že už ji drží třeba podruhé, že jojo efekt nebyl, nebo jen minimální(pár kg ze spousty shozených),když budeš mít chvilku, počti si zepředu, mě to taky vždy povzbudí a navnadí. Je pravda, že u této diety ty kg opravdu letí dolů, nehoní mě chutě, jako když jsem jedla normálně(dokážu se ovládat, předtím to tak nebylo),jsem fakt zvědavá, jak nám to půjde. Já jsem zase byla poslední skoro rok naprosto bez pohybu(jsem doma na rodičáku, děti pořád dokola nemocné, nebyl týden v tahu, kdy by byly obě zdravé),takže jsem přibrala neuvěřitelných 7 kg(měřím 162cm, vážila jsem 70kg),což je už malá koule
.Dietu držím cca 14 dní a skoro 5 kg dole, to bych sama nedokázala ani za rok. Ovšem návrat k normálnímu jídlu musí být dlouhý, jinak bude snaha marná. Mě pomáhá sem chodit a psát si s holkama, co dietu též drží, motivuje mě to vydržet. Jinak koukala jsem se teď na stránky Ketofit, a ty barviva zmiňovaná tam nejsou, je fakt, že ani ty tablety nejsou barevné.
@Vrtule K Necvičím, ani to v 1 fázi nedoporučují začínat, kdo cvičil před tím, může pokračovat, ale vím, že si třeba před cvičením dají 1 ketodiet tyčinku na energii, jinak klidně napiš do jejich poradny.
@Vrtule K Ahoj, také Tě vítám…myslím, že „ze zoufalství“ tu skončilo hodně z nás
Ty jsi tedy také v 1.fázi a který týden?
Azobarviva jsem ani nevěděla, co je…ale co jsem vygooglila, tak by to neměly jen děti ![]()
Já jsem ve třetím týdnu 1.fáze a únavu moc nepociťuji, cvičení je pro mě „za odměnu“, protože při náročné práci, dojíždění a dětech mám na sebe minimum času…tenhle týden jsem si dala 2× 45min. na orbitreku, dnes bude výlet na kole. Příští týden budu půl týdne na školení, takže to se cvičením slavné nebude, ale zas má být v hotelu bazén, tak si třeba půjdu aspoň zaplavat. Když jsem byla ještě na RD, dost jsem cvičila u pc doma, 4-5× týdně, to bylo super, ale teď se k tomu donutím jen občas ![]()
@glorča Ketodiet koktejl:
hodnoty na 100g (1 porce obsahuje cca 27g
@kivik Ahoj,děkuju, tak ten koktejl je skoro stejný, to jsem ráda, akorát když do něj dám mléko, bude výživnější ![]()
@Vrtule K Teď jsem si pozorně přečetla složení jednotlivých příchuťových tablet a ta azobarviva našla pouze v 1 druhu ze 7, co mám doma ![]()
Glorčo, trochu jsi mě vystrašila s tím příspěvkem, že by KetoFit byl výživnější a tím pádem by jsi se přežírala.. hnedka jsem naklusala do spíže a porovnávám..
Ale je to v pohodě - zjistila jsem, že KF počítá výžovovou hodnotu na jednu porci i se sacharidy z mléka, které si do porce přidáš sama. KD toto ve své tabulce nezohledňuje (jiné výrobky nemám, ale strejda Google kdyžtak určitě poradí). Čili žádná panika, jsi v pohodě!! Navíc si myslím, že naopak se stravuješ zdravěji.. když jsem zase zabrousila do toho složení.. KF mi vyšel líp.
@Vrtule K Jo, jo, děkuju, já to pochopila.Na 100g výrobku píší pouze složení, co je v pytlíku či dóze, na porci to již počítají s tím mlékem. Ale u složení omelety má Fit opravdu 1X více všeho než Aktiv(u Diet te'd nevím),ale u Ketoaktiv mají už v 1 kroku 1 normální jídlo, takže možná mají další produkty nižší obsahy živin a energie ![]()
@glorča A co Ti tedy chutná víc, Ketofit nebo Ketoaktiv? Já si teď objednávala u Ketodiet kokosovo-banánové tyčky, jablečno-skořicové kaše a tu hovězí cibulačku, ať mám co do práce na obědy, když se mi nebude chtít navařit dopředu…tak jsem zvědavá na tu chuť ![]()
Dnes se citím nějaká přeslazená, na výlet na kole jsem si vzala tyčky…asi by to chtělo k zakousnutí i něco slaného
Dívala jsem se na nabídku Dietalegre a tam mají ty fotky tyčinek teda luxusní ![]()
@kivik Ahoj,na srovnání mám bohužel jen omeletu a ta mě chutná víc u Ketofit.Od Aktiv jsem si brala to, co jsem ještě neměla, to znamená jogurtový ovocný dzert(je moc dobrý),palačinky(jsou suché, takové práškové) a tyčinky, ty budou podobné vašim, bohužel nemůžu srovnat kaši a polévky. Já taky přemýšlela, že bych si doobjednala kaši a tu hovězí polévku, ale mám strach z chutě ![]()
@kivik Tak jsem si taky ještě doobjednala tu stejnou polévku a kaši od ketodiet. Už mám hodně jídel, tak už budu objednávat až mě budou docházet koktejly…A jsem fakt zvědavá na chuť ![]()