Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17.5.15 20:52

Ahoj holky, taky se pridavam, zitra zacinam a jsem zvedava, zda to zvladnu :)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
17.5.15 21:09

Tak holky - právě jsem vyzkoušela chlebík z té Dukanovy diety (http://www.dukanovadietabrno.cz/…nkovy-chleb/) - mělo by to pro nás být v pohodě. Jsem až překvapená, jak je to snadné (fakt se povedl, je nadýchaný) a dobré. K tomu jsem si dala kousek doma dělané krůtí šunky - normálně mám plné bříško a spokojený jazýček. Nevěřila bych, že z otrub může být něco tak dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
17.5.15 21:55

@HankaB Jé,tak to jsem ráda, já nakoupím zítra(otruby nevedu)a taky vyzkouším. prosím tě, já neumím péct v mikrovlnce, dělala jsi to normálně na plný výkon ty minuty co uvádí, nebo na nějaký snížený? Já tam jen ohřívám, takže s pečením nevím, aby mi neshořel :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
17.5.15 22:24

Glory, také jsem neměla otruby. Ale Globus to jistil :-) Jinak jsem to vše smíchala a dala do vymaštěné mísy (mám sprej - ale asi to ani nebylo potřeba). Přikryla potravinovou folií (asi lze čímkoli) a bez okolků to mrskla na plný výkon do mikrovlnky na ty 4 minuty. Také jinka jen ohřívám. Pak ta mísa byla dost horká, ale v pohodě (pokud máš něco přímo do mikrovlnky, tak to máš lepší). Folii je pak potřeba hned sundat. Chlebík se po okrajích jakoby scvrknul (už v mikrovlnce), odlepil od okrajů - ale jen kousek, dle mého správně. Nechala jsem ho chvilku a pak vyklopila. Mňamka :-) Po tom absťáku úplně úžasné. Dej vědět své dojmy. Já už pokukuji i po dalších věcech z těch stránek. Složení je velmi skrovné, ale výsledek vypadá dost dobře. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
18.5.15 11:56

Doporučuji pročíst odkazy o jednotlivých fázích na stránkách DietAlegre, je tam hodně vypsáno o tom, která jídla od nich se nehodí do 1. fáze.

A držím palce všem začínajícím!!!

Příspěvek upraven 26.05.15 v 11:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
18.5.15 14:06

Ahoj holky, tak už jsem zpátky z hotelové na domácí stravě :mrgreen:
Chtěla jsem si dát právě na týden jako @matiee zas striktní 1.fázi, ale zas od 4.7. jedeme na dovču, kde už jsem chtěla přejít do 3.fáze, takže uvidím, spíš to tento týden bude takové pomalé najíždění na 2.fázi, že každý den maso asi ne, ale už ho zařadím více.

@matiee A jaký mělo u Tebe hubnutí dosud průběh? Já mám do Lucerny docela daleko :mrgreen: Ale díky za zprostředkování názoru na dietalegre :palec:

@glorča Super odkaz na tu dukanovku :palec: Já právě o ní něco četla už předtím, ale přišlo mi to takové nesrozumitelné a obtížné na přípravu. Vím, že Dukana Rýc na fóru hanil, že jen „obšlehl“ principy proteinovky a přidal mléčné výrobky, ale hubne podle toho dost lidí a také mají výsledky.
Takže vy už jste holky takhle zařadily pečivo, jo? :mrgreen:
Mně tedy chybí míň, než jsem myslela…spíš už mě přestávají bavit ty koktejly, cítím se hrozně přeslazená. Takže až seženu otruby, tak asi také zkusím péct ;) A hlavně se začnu poohlížet víc po slaných jídlech.

@30jitka Ahoj, vítej :mavam: Neboj, určitě reakce těla na tuhle dietu nějaká bude, navíc, když chceš shodit 10kg. Já nejedla předtím taky nijak vyloženě hrozně, střídaly se u mě střídaly spíš období „zdravé stravy“ a období „návratu ke přežírání“, a ani jsem nečekala, že to půjde moc dolů. I když nemám zdaleka takové úbytky jak jiné holky, tak mám dole cca 4kg za 1měsíc, což pro mě je úspěch :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
18.5.15 20:14

@kivik Ahoj výletníku :lol:!Já si nebudu péct chleba každý den, ale rozhodně je to zpestření a vyzkouším ho hned zítra(byla jsem nakoupit otruby).Taky mě lákají ty těstoviny Sirataki, zkusím si je objednat, u nás neseženu. Jinak na Dietalegre taky čtu rady Dr. Rýce a trošku se mě zdá, že je takový fanaticky zajetý pouze ve své dietě a hlavně v u nich nabízených výrobcích, v celé diskusi jsem snad nenašla, že by někomu povolil či doporučil něco jiného, co nemají oni v shopu, o mě zaráží a tak trochu vadí. U Fitu, Diet i Aktivu když vzneseš dotaz na potraviny a produkty jiných značek(pokud jsou na bázi proteinové diety)klidně je doporučí, což je mě sympatičtější. No a tak nějak všechny haní Havlíčka, Dukana…prostě mě to nějak odrazuje kupovat u nich, asi objednám něco u Victus, mají hodně podobné věci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
18.5.15 20:44

@matiee Držím palce ať se ti to zase pořádně rozjede(ketóza)! :lol: Já včera a dnes trochu taky hřešila, dala jsem si po decku vína, suchého bílého, ale opravdu to je v háji, měřila jsem si pak odpo ketózu a skoro žádná nebyla, proužek byl skoro bílý, a to jsem vypila fakt málo, v jídle se držím, dávám 1 maso k obědu se zeleninou, jinak naše blafy :mrgreen: Takže ten alkohol to fakt asi na chvíli zastaví, každý malý prohřešek to hubnutí zpomalí, ach jo.
@Beruska-Jane vítám tě mezi nás, tak jak šel první den? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
18.5.15 21:08

Ahoj holky, tak hlásím jak funguje ketodiet - dneska končím po 8 týdnech 1.fázi a dole je 16,5kg, takže dobrý, jsem nadšená. Musim teda říct, že jsem ani jednou nezhřešila, i když to bylo fakt na palici :-) :-) Takže se zítra strašně těšim, že už si dám aspon cottage :-)

Ale chtěla jsem se zeptat, kdo máte Ketofit, jaký jsou ty příchutě chuťově? Jsou dobrý? Chci si je objednat a házet do koktejlu Ketodiet, protože tyhle už jsem měla všechny a nutně potřebuju změnu :-))

Jinak každopádně gratuluju všem k úbytkům!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
18.5.15 22:03

@Madel Ahoj,mám Ketofit, ale nemám srovnání s Ketodiet příchutěma, mě celkem chutnají. Mě v koktejlech nejvíc chutná míchání např. oříšek-presso, kokos-presso, nebo všechny sladší příchutě míchané se smetanovým podmáslím, chutě jsou pak jemnější a ne tak sladké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
18.5.15 22:26

Holky, nechce někdo omelety nebo polévky od Keto diet? Chutnají mi koktejly a kaše, polévky teda docela taky, ale omeletu jsem si dělala jen jednou a moc ji nemusím. Bylo by to za 200,– na týden (7 porcí).. Nebo vyměním za kaše :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
19.5.15 08:15

Ahoj holky,
tak jsem včera začala. Mám za sebou teda první den. A dobý. Mám ketodiet. Kouktejl mi chutná a omeleta taky.
Chtěla bych se zeptat zkušenějších? Jak mám jíst? V návrhu jídelníčku od nich mám např. i jeden den omeletu a kaši a pak tři koktejly? To mi příjde už moc? Jakože kaše i omeleta ve stejný den…
Mám balíček na 3 týdny. Tzn. že první fázy bych měla držet 3.týdny, ale já spíš přemýšlím o čtyřech. No a taky mi tam občas napsali tyčinku, ale to taky nevím, jestli mám jíst… :nevim:
@Madel Teda závidím… Je to super úbytek… :potlesk: :palec: Jsi dobrá. A to jsi držela tu první fázi tak dlouho? To se může? A jak jsi jedla? 4 kokterjly a k tomu omeleta nebo kaše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
19.5.15 08:50

@areca Ahoj, vítej :mavam: Já mám taky Ketodiet. Záleží asi na tom, kolik chceš zhubnout, při menší nadváze (do 8kg) tam píší, že by se moc neměly kaše a tyčinky…ale já si je pak doobjednala, protože jen na koktejlech a omeletách bych nevydržela. Kaše + omeleta + 3 koktejly = 5 jídel denně, to je myslím akorát. Ta omeleta problém není, ta je slaná, spíš třeba zařazuj tu kaši ne každý den, nebo ne 2 tyčinky denně - já si třeba dávám 1 k odpo kafi, když mě moc honí chutě.

@Madel Tak to je úžasný výsledek :potlesk: A na 2.fázi plánuješ dál jen jen podle ketodiet nebo doplňovat něčím jiným?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
19.5.15 08:53

@glorča A kde jsi koupila ty otruby? Já mám blízko práce Lidl, tak tam asi nic, ale pak Kaufland, tak si říkám, jestli tam nemám zkusit skočit. Tak pak napiš, jak Ti chlebík chutnal ;)
Jo, dr. Rýc je takový doktor alibista trochu, ale možná se mu ani nedivím, že haní „amarouny“ z ketodiet oproti jejich „jídlu“. Jinak ten victus mi přijde asi obdobný jak dietalegre, už to prostě vypadá opravdu trochu jako jídlo.
Jinak jsem včera poprvé zkoušela tu hovězí cibulačku od ketodiet a docela dobrá, akorát mi přišlo, že mě moc nezasytila…ale já jsem ji taky jedla až jsem měla dost pocit hladu, tak možná i proto. Každopádně konečně další slané jídlo, já už jsem koktejlů přeslazená :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
19.5.15 09:29

@glorča díky, no dneska si jich pár objednám a uvidím. Hlavně to smetanový podmáslí mě zaujalo a pak nějaký ještě ovocný. A taky mě tam láká ta čokoláda, ale nevim, no… bojim se, že pak už budu mít blíž k tomu hřešení… :lol:

@areca Dík, může se držet právě max 8 týdnů, ptala jsem se v jejich poradně. Jedla jsem buď kaši nebo tyčinky (dodržovala jsem, že se nesmí obojí ve stejný den, takže 4× týdně kaše, 3× tyčinky), pak 1 omeletu se zeleninou a 3 koktejly. Pokud jsem byla někde mimo domov, tak jsem neměla omeletu, ale místo ní polívku. Kvůli přípravě. Ale měla jsem i pár dní jen o koktejlech a tyčinkách, pokud nebyla možnost přípravy jinýho jídla.

@kivik Díky. No teď si objednám ještě příchutě od ketofitu a chtěla bych zkusit ten proteinový chleba hotový, ale nikde ho momentálně nemají. Tak čekám.
Jinak dneska začínám druhou fázi, tak si dám cottage, zítra šunku a o víkendu lososa, na to mám největší chuť, jinak zatím plán nemám :lol: :lol: Ale hrozně mě lákají sladkosti od jiných firem, možná i jídla, ale mám strach, aby to fungovalo dál :D
Tím, že potřebuju zhubnout ještě aspon 10kg, tak nevim, no :D Asi bych potřebovala od někoho slyšet, že i když pojedu ve více firmách, tak budu hubnout dál v plus mínus stejným tempu :lol: samozřejmě chápu, že ted ta druhá fáze už nebude tak rychlá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková