Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@matiee Souhlasím s Tebou, a to mám ještě menší úbytek
Já jsem taky spokojená, že se zase začínám cítit „skoro jako ve svém starém těle“, i když do mé vysněné váhy mám ještě daleko…ale je to rozhodně lepší než před 3 týdny
Okurky a cukety kupuji taky na kila ![]()
Můžu se prosím zeptat, v jaké lékárně to bylo, je to nějaká „známá značka“? Už jsem se taky kolikrát kochala jejich stránkami, jak tam ta jídla vypadají…tak díky za recenzi ![]()
Nabízím nějaké tyčinky Ketodiet, nemáte některá zájem? Měla jsem jich moc…
Ahoj holky, tak jsme dnes psala do KetoDiet poradny a tedy nic moc. Nebyli schopni mi vysvětlit, proč vypadávám z ketózy, i když jím jen ty jejich blafy. A proč neubírám na váze. Jen si vše mám dávat do vody a ne do mléka, ale to je rada nerada. Jsem docela naštvaná, dala jsem za to dost peněz, ale přitom jsem hubla více, když jsem si udělala sama svůj jídelníček založený na ketóze. No, držím to dál a uvidíme. Jen k večeři jsem si dnes udělala porkovou polévku (jen porek, krapet mléka a voda, koření). PO těch jejcih lahůdkách jsem si tedy pošmákla ![]()
Papírky KetoPhan (i ty druhé) ve většině lékáren nemají, aspoň ne u nás, ale objednají je.
Terhas - tedy to je dokonalý úbytek! Gratuluji!!! Za jak je to dlouho?
@kivik Ahoj,uvidím, ještě nevím, chtěla jsem ji držet do 63 kg, ale abych ji nemusela držet ještě měsíc
.Dnes ráno jsem měla 64.7kg, tak se to za s trošku hýbe, ale jak říkáš, je to krása, sama bych to nikdy nedala.
@matiee To je super, a ve které lékárně jsi ten Medidiet a Dietalegre koupila?
@HankaB začala jsem 28.1., první měsíc striktně 1. fáze a potom už jedno někdy i dvě normální jídla bez přílohy. Já tedy musím říc, že se cítím super. Všem přeji aby vydrželi a měli výsledky jaké si sami přejí.
Kivik, glorča - na webu mají seznam partnerských prodejen a lékáren, stačí si vybrat podle místní příslušnosti!!! J
HankaB - MUDr. Rýc píše, že pokud opravdu nehubneš a dodržuješ jídelníček, nebo takhle - pokud nenastoupí ketóza, může za tím být i zdravotní stav, asi by to chtělo komplexní prohlídku.
Příspěvek upraven 26.05.15 v 11:18
@glorča Ty jo, to už je 5,3kg dolů, ne?
Já dnes po 3 týdnech -3,5kg, myslela jsem, že to bude ještě o pár deka míň, ale oproti víkendu mi to spíš stouplo, čekám MS ![]()
@HankaB A kolikátý jsi přesně týden a jak probíhalo hubnutí? To právě píše Rýc, že je to hodně individuální, že kolikrát to jde 1. týden jak po másle a pak se to zastaví. Já bych neplašila a jela dál, ono se to zas rozjede. Přiznám se tedy, že já si ketózu nehlídám, papírky nemám, jím jen to a hřeším minimálně, asi 2× jsem měla kousek masa, včera pár lusek hrášku.
@terhas Výsledky super a hlavně ten pocit, že
Mně také normální jídlo tak nějak ani nechybí, jen tedy ovoce, to jíme doma hodně…a pak na léto zmrzka, těstoviny, pizza, to mám ráda, ale jak teď zařadím maso, tak zas to bude o něco lepší.
@matiee Aha, já se těšila, že to bylo třeba v nějaké jiné lékárně než z toho jejich seznamu, v mé blízkosti je pouze jakýsi vlasový salon, co to tam asi prodávají, ale zas je to v centru, kam moc nejezdím, to bych se tam dostala bůh ví kdy, to se možná někdy hecnu a objednám si…tak to zatím testuj a pak nám doporučíš
Ta jejich jídla vypadají opravdu luxusně a sám Rýc píše, že to jejich stravování je „o jídle“ a ne o koktejlech ![]()
Kivik, je to tak, jejich jídlo je fakt jídlo
A večerní „hřešení“ s jejich kuličkama je pohoda, jen bych spráskla víc balíčků ![]()
@kivik ahoj,dnes ráno dokonce 64.4k, hurá, už to zase leze dolů
!Mě se to právě před menzes týden úplně zastavilo, jak jsem to dostala, hned druhý den už to zase šlo dolů, takže asi ty hormony mají vliv. Já zase občas zhřeším masem, v sobotu jsme měli v rodině oslavu, takže pěkně stejk z lososa a brokolici k tom, to bylo žrádlo
My tady žádnou tu lékárnu, co nabízí Dietalegre nemáme, musela bych do Brna, takže taky nic, jen objednat.Ale za sebe musím říct, že mě zatím koktejly max. vyhovují, jsou rychle hotové, zasytí a navíc mě už dokonce chutnají, takže těch se nevzdám ani později. Jinak dcera má neštovice, hodně ji to semlelo, horečkuje už asi 4 den, pokud bude i zítra asi raději zavolám k dr(mívá kolem 39,5)a je děsně uřvaná, neklidná, nechce spát, v noci se budí po půl hodině, prostě děs, ještěže syn je měl v pohodě. ![]()
@glorča Nemoce dětí jsou nejhorší, ach jo, tak se držte
My neštovice zatím neřešili, holky jsou naočkované, tak jsem zvědavá, jak to s nimi do budoucna bude, kdyby to nechytly vůbec, byla bych ráda.
Já už si na koktejly taky zvykla, večer si dávám palačinku se zeleninou a jsem spokojená. Dnes mi došla hovězí cibulačka od ketodiet, tak jsem na ni zvědavá…a teď jsem si maximálně pochutnala na koko-banán tyčince, ta je lepší než ta třešňová ![]()
Každá desetinka dolů se počítá, to je jasné
Já jsem zvědavá, kam až se dopracuji já, líbilo by se mi 65kg, ale tomu moc nevěřím ![]()
@kivik Taky mě to dnes přišlo, hned ráno zkusím tu kaši a odpo polévku, jsem zvědavá, zda budou chutě fakt znatelně rozdílné. Dnes jsem si dělala světlou naši kaši, když se to pořádně roztřepe, tak to lze pozřít, ale ochucuji si ji ještě strouhanou čokoládkou(od Keofit),ta je výborná a skořicí, jinak bych měla problém ![]()
Tak dlabu kaši od ketodiet a nadávám si do blbů, že jsem si ji nekoupila dávno!!!Ta je výborná(tedy proti chuti od Fitu)
, normálně si ji užívám. Kdo chcete porovnat, opět nabízím pouze za poštovné kaše od Ketofit a půl pixle polévky rajské(cca 5 porcí).Pokud vám nechutná dieta ketodiet, doporučuji si ode mne vzít ty kaše, po ochutnání nebo dokonce dojezení všech porcí vám garantuji, že už vám bude chutnat naprosto všechno
.Ale abych nebyla ke ketofit hnusná, opravdu mě chutnají koktejly(musím si tam sle dát trošku mléka)a omelety, ty mají hodně nadýchané a velmi chutné ![]()
@glorča Ahoj, tak jsi mě předběhla…dávám si také tu jablečno-skořicovou…je to mňamka
Je rozhodně nejlepší, i když čoko i vanilka se také dá.
Jsem zvědavá, jak teď přežiju ty 4 dny na školení na hotelu, zítra ráno vyrážím z domu ve 4ráno
Asi to bude pouze o koktejlech a tyčinkách, k tomu si dám 1× maso se zeleninou, a měl by tam být snad i nějaký salátový bar, tak snad tam najdu něco povoleného…nechtěla bych moc hřešit, to je jasné ![]()
Ahoj holky, tak jsem se konečně odhodlala začít. Jedu teprve druhý den, protože jsme na ten prodloužený víkend měli domluvené brigádníky na barák a musela jsem jim vařit. Nedokázala jsem si představit, že to jídlo nebudu moct ochutnávat.-) Ani nevím, jak to budu zvládat dál, protože jsme se pustili do rekonstrukce domu, takže tam dělníky budeme mít každou chvíli
A je těžké jim uvařit aniž bych věděla jak to chutná ![]()
Ale zpátky k dietě - mám nakoupený 3 týdenní balíček ketofit a zatím jsem nadšená. Dokonce je mi i po druhém dni stále dobře a nic mě nebolí. Zkoušela jsem zatím několik příchutí koktejlů a jsou moc dobré, na to jak jsem se toho bála. Včera jsem měla k obědu pórkovo-sýrovou omeletu s grilovaným lilkem a to byla mňamka. Už se těším na dnešní oběd, opět bude omeleta, protože potřebuji alespoň jedno pevné a teplé jídlo za den. Horší je, že mám v balení dost kaší a polévek. A podle dříve napsaných názorů se je bojím i ochutnat ![]()
No jsem na to zvědavá. Doufám, že budou brzy znát nějaké výsledky.
Tak hubnutí zdar ![]()