Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Koupila jsem si balíček ketodiety a zjistila jsem že mi moc nechutnají omelety. Takže pokud by někdo chtěl dvě balení omelet vyměnit třeba za kaše, budu ráda.. ![]()
Holky pomoc! Už 2 týdny držím dietu od Ketofitu Před tím 3 týdny sama - to šla kila hezky dolů přitom celkový energetický součet byl o hodně vyšší (ale ketéza běžela). Za ty dva týdny mi dojelo dolů jen jedno kilo a to podle mě jen díky těm 3 předchozím týdnům. Držím to přísně, koktejly už mi lezou i ušima - ale nehubnu. Dokonce si dávám mléka méně a více vody… Ne o moc. Dnes jsme si udělala test a ketéza neběží. Jsem naštvaná, snažím se a nic! Uvažuji, že jim to celé vrátím, píší, že do 2 týdnů to jde
Máte někdo podobnou zkušenost? Moc díky!
@HankaB do ceho si davas mléko? Já mám teda věci od keto diet a tam se do koktejlů dava jen voda. Mléko má na 100 ml vic než 3 gramy cukru.. to je pak jasný že nejsi v ketoze. Ale třeba je to u ketofitu jiný.. ![]()
Viccca - u nás se dává docela dost mléka. Ale dávám méně, než uvádějí
Měla bych být v ketóze, když jedu dle nich… Ach jo ![]()
Jojo, už jsem se na ketofit divala.. Máte to s mlékem.. Tak to nevím kde je chyba. Ale je divný je ze nehubnes vic aspoň kvůli tomu snizenymu příjmu.. Snad ti poradi někdo zkušenější. Nebo se zkus zeptat v poradne ketofitu..
@HankaB To je divné, mám také Ketofit a v ketóze jsem byla hned třetí den, zkus si udělat test hned ráno. Zítra by už měli být v on line poradně, napiš tam, nebo zavolej. Jinak obecně mléko si mají dávat do jídla ti, co potřebují dát dolů hodně kg, ti co méně, cca např.10kg, mají míchat jídla bez mléka nebo jen s málo. Mě to bez nechutná, takže koktejl dělám 200ml vody,100ml mléka, do polévky trošku mléka, do omelety jak kdy(z vody není tak pěkně načechraná).Nejíš třeba nepovolenou zeleninu(mrkev, papriky, víc kedlubny)nebo tak něco?
, jídlo po 3 hod, piješ hodně? Každopádně nechápu, že nejsi v ketóze…Napaá mě jen, že když jsi dietu držela sama, možná jsi měla ještě méně cukru? Mě tedy váha šla nejvíce dolů také první týden, pak stagnovala, teď se zase trošku hýbe dolů, tak doufám, že ještě nějaké to kilčo dám. Držím ji 3 týden.
Holky díky. Potřebuji shodit hodně, cca 20kg. Mléko a vodu dávám přibližně napůl, spíše více vody. Piju dost, až na dnešek
. Ale jsem marod, viroza, už týden
Nezvládám jíst tak často, zpočátku nemoci jsem jen spala - pak jsem koktejly dělala, ale prostě to chvíli nebylo tolik pravidelně. No, zítra mám zas služebku, ale pozítří písnu do poradny. Nechci to vzdávat, ale chci vidět efekt
Když už ty blafy piji (ne, nejsou nechutné, jen je to už dlouhé
). Před tím jsem si držela do 30g cukrů za den. Na to, že jsem sladkomil se držím bez mlsání už dlouho… Jé, jak já bych si dala čokoládu! Ale do háje, ty kalhoty by mohly být krapet volnější, ne ![]()
Ahoj ženy, pomoc:-O Nějak mi již 2 týdny stojí váha a nejde dolu nic. Jsem z toho lehce frustrovaná. Přešla jsem na Ketofit, myslíte, že to může souviset s tím? Mlíko si nepřidávam (jen do kafe) a jsem v druhé fázi. Jinak i cvičím, tak mně to dost štve, že se to nehýbe
Mějte se
Ještě dodám, že v ketoze podle proužku jsem.tak nevím, co dělám špatně. Dík za tipy.
Ahoj holky, dlouho jsem nepsala, ale pro Vás všechny jako motivace stále držím, bez větších problémů a dole mám 22 kg. Přeji Vám všem ať se taky daří!!! ![]()
Mužu se zeptat o jakých papírkách mluvíte? Chystám se začís s KetoDiet od příštího pondělí ( o víkendu jdeme na svatbu) a chci mít vše 100%. Ale žádné papírky jsem v balíčku neměla… ![]()
@kvizo Ahoj,hodně holek tu před tím psalo, že se jim váha občas sekne a nehne se, pokud děláš vše jak máš, myslím, že se to zase rozjede, možná ten přechod do druhého kroku(víc cukru).jinak jsem srovnávala ty koktejly od Diet a Fitu a pokud si Fit děláš jen s vodou, není problém, je to stejné, je to o pár stránek dřív, můžeš kouknout. Jinak bych zkusila jejich poradnu, odpovídají hned. Vím, že tu i někdo psal, že když se mu váha sekla na dýl, dal si 2 dny oraz, přerušil ketózu a pak si dal pár dní první krok a pak pokračoval normálně, a že se to zase rozjelo, já bych neměla odvahu
.
@terhas Krásné úbytky ![]()
@areca V lékárně lze koupit indik. papírky na moč, ukáží, zda jsi v ketóze. Jmenuje se to Diaphan nebo Ketophan.
@glorča díky za odpověď. A ta ketóza má trvat celou první fázi? A za jak dlouho by měla naskočit? Je to někde popsaný? Na stránkách ketodiet jsem to nikde neviděla…
Holky, já bych se nestresovala, že to třeba chvílí stojí…však jsme se taky „vyžraly“ postupně, tak nemůžeme chtít, že za měsíc budeme jak laňky, že ![]()
@glorča Tak co, jak ještě dlouho plánuješ tu 1. fázi, ještě týden? Já jsem ČT až NE na tom školení, takže od ČT začnu tu 2. fázi, ať si tam můžu dát aspoň vždycky nějaké to maso
Už se docela těším, začínám být těch koktejlů přeslazená.
Ahoj holky,
Minulý týden jsem v jedné lékarně nakoupila jídlo od Medidiet a DietAlegre, a můžu vám tedy říct, že to je nebe a dudy. Fantastické chuťově, polévka Kuře na kari rozhodně najde pravidelné místo v mém jídelníčku. Ohledně večerního „mlsání“ jsem si koupila křupavé kuličky s česnekem, jsou místo jednoho jídla, takže sbohem koktejle v osm hodin ![]()
A taky mají sladké „wafle“, jsou to sušenky s příchutí, výborné k snídani, komu vadí tekuté!
Směsi na přípravu masa, mají i špagety a rizoto, ale to až později, dle KetoDiet prakticky až ve 3. fázi…
Hodně štěstí všem pokračujícícm a hodně odhodlání těm začínajícím!!!
Příspěvek upraven 26.05.15 v 11:18