Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1512
4.5.15 10:37

Ahoj holky, kdyby jste některá chtěla Z D A R M A 2 ks Ketofit čoko kaše a polovinu dózy rajské polévky (cca 5 porcí)zašlu vám to v obálce, poštovné cca 50Kč. Já už to prostě nedám, ale třeba někomu chutnají, nebo jen na vyzkoušení..Kdyžtak napište soukromou zprávu.

@matiee Jé škoda, že jsi nenapsala včera, já si už objednala Ketoaktiv, je na vyzkoušení levnější, kaše jsem raději ani nevzala :lol:,dělá se mi z nich špatně(Ketofit),jinak bych asi šla do Diet. Škoda, že nezasílají jídla i po 1 kuse, člověk by toho vyzkoušel hodně a věděl by, co snese :lol: Jinak někdo v diskusi psal, že aktiv a diet mají podobné chutě, tak doufám, že mi to bude chutnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
4.5.15 12:37

@Jess609 Tak to asi joo, já mám dnes 14. den a krabice koktejlu od ketodiet je pryč :roll:

@matiee Omelety jsou pro mě taky nejvíc :mrgreen: Já mám nejradši s grilovanou cuketou a ještě si to posypu rucolou.

@glorča Jak jsme se tu včera bavily, že koktejly na služebky jsou fajn, tak přidám jednu (ne)veselou příhodu z rána :mrgreen: Jedu si tak autem na sraz s kolegou, který mě má nabrat na cestu, takže co mě nenapadlo, než posnídat v autě koktejl…jsem si ho otevřela, jednou se napila, odložila shaker na sedadlo spolujezdce a v tom se auto přede mnou rozhodlo zastavit, že vlastně neví, kam má jet…tak tak jsem to ubrzdila, bohužel shaker mi sletěl ze sedadla na zem a já ohozený jahodovým koktejlem obal počítače, kabelku, složku s dokumenty, koberečky v autě…chtělo se mi brečet :cert: Ještě že měl kolega zpoždění, vrazila jsem do obchoďáku, koupila čistící ubrousky a otírala jak divá…se divím, že přežily moje bílé kalhoty :mrgreen: Takže na cesty jsou asi nej jen ty tyčinky :mrgreen:
Tak hlavně ať ketoaktiv chutná a pak poreferuj. Jinak já ráno -3kg :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
4.5.15 13:20

@kivik :lol: Jejda, ups :lol:,no člověk se tomu směje, ale v tu chvíli pro tebe opravdu katastrofa! Ale vyřešila jsi to, Nobelovku tomu, kdo vymyslel vlhčené ubrousky, to říkám pořád! :potlesk: Jo jo, asi nejlepší tyčinky, nebo hotová omeletka v krabičce…Já ráno 65,5,takže 4.5kg dole, ale už mě to pár dní takhle stávkuje mezi 65.5 až 65.8,snad se to rozhoupe zase směrem dolů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
4.5.15 13:21

@kivik Jo a na to, že jsi hubeňour, fakt pěkný výsledek! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
4.5.15 14:32

@glorča Hubeňourem se zrovna nenazývám :mrgreen: Ale Ty jsi teda taky šikulka, super úbytek :potlesk: Já se právě teď nevážila asi 5 dnů a byla jsem příjemně překvapená. Možná si zkus dát pár dnů oraz s vážením a ono se to zas pohne. Já teď třeba čekám MS, tak uvidím, zda se to pohne zas nahoru :roll:
Mám za sebou 2 tyčinky v rozmezí asi 2 hodin a jsem přeslazená až po krk :roll:
Jo jo, jak jsem mohla kdy žít bez vlhčených ubrousků :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
4.5.15 15:50

A do kolika ml vody ji děláš? Já když ji míchám podle návodu, tak je vždycky taková divná, hustá, hrudkovatá. Musím dávat minimálně 120ml vody, aby to bylo rozmíchatelný a poživatelný…

@matiee píše:
Ahoj holky,

zrovna jsem si udělala jablečnoskořicovou kaši od KD ke svačině, nevím, kdo tu psal, že mu dělá hrudky, mě jde metličkou naprosto do hladka, skoro sama. Obrovský rozdíl proti KetoFitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
5.5.15 08:42

Ahoj holky, ketodietku držím cca měsíc, z toho 3 týdny po svém (prostě jen dovolené jídlo bez sacharidů) a týden s ketofit. Takže 6 kg je asi přiměřených :-) Mám spíš pocit, že s Ketofit se mi to pozastavilo, ale vdržím, určitě se to rozjede. Včera večer jsem byla na budku, papírky mi ukázly, že vůbec neběží ketéza :-( ALe dnes ráno to bylo sytě fialové, tak to asi bylo spíš naředěním, hodně piji. Doufám :?
Glorčo - zcela chápu tvé zbavování se rajské polévky - včera jsem ji měla a fakt se to nedalo. Kaše jsou také hnusné, ale ty dávám. Rozmíchat je v shakeru tedy problém nemám, metličkou ano.
Jinak včera jsem měla přes litr koktejlu namíchaný a neměla jsem pocit, že by to bylo zkažené. Byl v pohodě…
Jess - já mám týden s Ketofit za sebou a také mám půlku pixly s koktejly… Asi 4× jsem tedy měla něco jiného, ale vzhedem k tomu, že je to na týden :think: No co, aspoň vydrží déle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
5.5.15 09:06

@HankaB Jsi dobrá! Krásná kilča dole :potlesk:!Prosím tě a to v šejkru děláš i tu čokokaši? Mě to prostě nejde nikde, hrudky šílený! Napiš mi prosím postup jak pro debila, kolik vody nabo mléka, teplé, vlažné, studené…Minle mě šla blbě i ta světlá, ale pořád lépe než čokoládová, ty snad vyhodím. :nevim: Tím ředěním koktejlů do předu, které nedoporučují, se spíš chrání, kdyby měl po požití někdo problém. Ono v létě v autě by to asi nebylo nejbezpečnější :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
5.5.15 09:36

Jasně - na sluníčko to vystavovat nebudu :lol: Kaše nemám čoko, jen světlé - tak to je asi tím. A dávám to dle návodu, bez vody. Jen šejkuju a šejkuju… Nic zvláštního. Ale ono to klidně může být i šarží - prostě některé půjdou lépe a jiné hůře. No - ale stejně jsou hnusný 8o
Kila - no jsem ráda, nicméně je to tak čtvrtina toho, co potřebuji, jsem velryba :oops: Ale musím vydržet.
Máte někdo zkušenost: já se cítím pořád oteklá. Vlastně ani těch 6 kg na oblečení vůbec nevidím a dle váhy mi ubývají jen svaly a tuk ne (ten osciluje, někdy i nahoru).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
5.5.15 10:23

@Madel píše:
A do kolika ml vody ji děláš? Já když ji míchám podle návodu, tak je vždycky taková divná, hustá, hrudkovatá. Musím dávat minimálně 120ml vody, aby to bylo rozmíchatelný a poživatelný…

@matiee píše:
Ahoj holky,

zrovna jsem si udělala jablečnoskořicovou kaši od KD ke svačině, nevím, kdo tu psal, že mu dělá hrudky, mě jde metličkou naprosto do hladka, skoro sama. Obrovský rozdíl proti KetoFitu.

120 je hrozně málo 8o. Na balíčku je chybně natištěný podíl vody, měla jsem tam lístky s opravou, že kaše se dělá do 120 - 150ml, stejně jako omeleta.

HankaB - no pokud jsi v ketóze, rozhodně bys měla hubnout POUZE z tukových zásob. Takže bych neřešila váhu, pokud si chceš být jistá, zaplať si speciální vyšetření, ty rádobychytré váhy jsou stejně jen lákadlo na lidi.

A ještě upozornění - KetoDiet má do konce tohoto týden DOPRAVU ZDARMA. 120 korun se hodí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
5.5.15 11:01

Aháá, no tak to je potom jasný :D Já jsem v balíčku žádný lístek s opravou neměla, tak se je neustále snažim dělat podle návodu na pytlíku… :-) To je super, díky moc

@matiee píše:
@Madel píše:

@matiee píše:
Ahoj holky,

120 je hrozně málo 8o. Na balíčku je chybně natištěný podíl vody, měla jsem tam lístky s opravou, že kaše se dělá do 120 - 150ml, stejně jako omeleta.

HankaB - no pokud jsi v ketóze, rozhodně bys měla hubnout POUZE z tukových zásob. Takže bych neřešila váhu, pokud si chceš být jistá, zaplať si speciální vyšetření, ty rádobychytré váhy jsou stejně jen lákadlo na lidi.

A ještě upozornění - KetoDiet má do konce tohoto týden DOPRAVU ZDARMA. 120 korun se hodí :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
5.5.15 11:03

Když jsem si byla ve čtvrtek vyzvedávat balíček na prodejním místě KD, tak mi tam řikali, že nové polévky budou v polovině května. Jsem zvědavá na příchutě a na to, jestli budou aspon trošku k jídlu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
5.5.15 12:59

Já jsem se k tomu udělat si kaši v práci ještě nedostala…a jak vidím, je to teda pěkná věda :mrgreen:
Taky jsem si včera všimla toho poštovného na ketodiet, asi doobjednám nějaké ty tyčky a chtěla bych zkusit tu skořicovou kaši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
5.5.15 14:15

Ahoj holky, :mavam:
tak se také přidávám do party, od zítřka najíždím na ketofit. Koupila jsem třítýdenní balíček + zvlášť čokoládový koktejl, tak jsem na to zvědavá. Asi si udělám jeden koktejl už dnes ať si zkusím přípravu a taky ochutnám co mě čeká. Doufám, že budou znát výsledky a že vydržím ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
5.5.15 14:21

Holky a dáváte si kaši jen k snídani, nebo třeba i v jinou denní dobu (s ohledem na sladkost) nebo třeba i 2 za den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková