Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Včera večer jsem se na koktejl teda těšila jak na smilování…vyjeli jsme i s dětma na kole, že se projedeme tak hoďku a na hřiště…nakonec z toho byla vyjížďka až do večera a ještě zastávka na pizze a zmrzlině…a já tam trpěla o vodě s citronem
Takže už vím, že si musím objednat nějaké ty tyčinky, abych měla v pohotovosti na takové nečekané výlety ![]()
@tunisanka Jedla jsi jen Ketodiet nebo jsi zkoušela i něco jiného? Já teď mám prvních 14 dní, už abych pomalu objednávala další…tak jsem si říkala, že si objednám dalších 14 dní od Ketodiet a pak se mrknu i někam jinam…i když zas na stránkách je napsáno, že při hubnutí kolem 8kg nedoporučují jíst sladká jídla jako kaše a tyčinky…ale to už mi pak zbývají jen koktejly, omelety a možná někde polévky (ketodiet je nemá). Tak uvidím, musím to trochu prozkoumat ![]()
K obědu jsem si udělala květák s bílkem na mozeček, trochu to zahustila keto-práškem, přidala kurkumu, aby to bylo trochu žluté a vypadalo, že tam je i žloutek…a dobré ![]()
@Jess609 @kivik Ahoj holky, tak jak jde hubnutí? Mám zatím 2.5 kg dole od středy, ale nejedu jen přísně na jejich stravě, takže jsem velmi spokojená(včera jsem u našich ujela a dala si vařené hovězí maso s ředkvičkama)to mě na chvíli uspokojilo a zase jedu spořádaně ![]()
@glorča Gratuluji, to je super
Já „pouze“ -1,9kg, ale i tak to považuji za úspěch. Musím asi počítat s tím, že u mě ty úbytky nebudou tak velké, takže budu ráda za každé kilo dole
Četla jsem si právě nějaké odpovědi na dietalegre a tam psali, že když chce někdo spíš jen „upravit“ váhu, tak nemůže čekat žádné zázraky, musí být fakt super zodpovědný a vytrvat v těch jednotlivých fázích i delší dobu.
Jak dlouho plánuješ krok 1? Já původně chtěla 14 dní, ale asi to prodloužím na 3 týdny.
Jinak já včera taky „zvlčila“, grilovali jsme, takže jsem si sice udělala svoji omeletu, ale dala si k tomu dost žampionů, až mi bylo těžko ![]()
Díky holky!!
Teď plánuji držet zdravou stravu, jím hodně zeleniny a ovoce, cukr jsem omezila na málinko, čaje necukřím, ale sladké mám ráda, takže občas do mě něco padne
a pak kuřecí maso, ryby, luštěniny, těstoviny, pečivo pouze tmavé..
a 5× denně jím, sportuji u toho..
No, snad mi to vydrží ![]()
Jedu na KetoDiet, objednala jsem si od Fitu další příchutě do koktejlů a polévku. Měla jsem ji k obědu a tedy žádné nadšení
Chutná dost uměle, škoda škoda. Tak holt dojde na vlastní výtvory.
Vyzkouším taky pevnou stravu od MediDiet, resp. DietAlegre, vypadá to skvěle a je to asi lepší než být na koktejlech, ač ty mi chutnají a vůbec nevadí. Ale do budoucna dobrá cesta.
Příspěvek upraven 26.05.15 v 11:22
@Sisska Jsi dobrá a tiše závidím už udržovací fázi, určitě dej vědět, jestli váhu zvládáš držet, nebo to půjde nahoru. ![]()
@matiee Jakou polévku sis objednala? Já má Ketofit rajskou a fakt se to nedá každý den jíst, jak říkáš, chutná uměle, dnes mi došla čeneková, tak jsem zvědavá. Taky nedržím striktně, ale chci se malinko ještě na tu chvilku ukáznit, ať jde těch kil dolů co nejrychleji co nejvíc ![]()
@kivik Ahojky,já taky asi tu první fázi protáhnu tak na 3 týdny(pokud vydržím),právě chci trošku u sebe pěstovat disciplínu, tu v jídle fakt nemám
.Ty kila jsou stejně zázrak, sama bych je nikdy dolů a vůbec tak rychle nedala. Ještě jsem si koupila ty saunovací legíny, aby mě to pomohlo se zadkem, vrškem stehen a dolním břichem a člověče, mám pocit, že se mi ten tuk z tama opravdu rychleji ztrácí, legíny mi byly těsný, pořádně mi nedržely nahoře a dnes už jsou mi akorát a drží ![]()
@glorča Jo, tak to já budu ráda, když to budeme držet spolu
A pak ty další fáze…na ketodiet je, že se drží stejně dlouho…ale třeba na dietalegre doporučují, každou dvojnásobek té předchozí, což mi přijde rozumnější…ovšem v létě bez ovoce, nevím nevím
I když co jsem se dívala právě na tu dietalegre, tak tam to není tak přísné, pročítám si ty rady dr. Rýce a ty mi znějí lépe než striktní režim ketodiet.
Saunovací legíny? Neznám.
Ráno jsem vyzkoušela kaši od KetoFitu, zjistila jsem, že to fakt nedám, takže končím mícháním produktů. Vystačím si s KetoDiet, postupně přejdu na rozumnou stravu a občas si asi koupím chleba od Medidiet.
Na ovoce v létě taky dojde, ani KetoDiet není plánovaná na tak dlouho, tak nesmutněte
Jde o to, naučit se jíst rozumné množství a v rozumnou dobu, samozřejmě v kombinaci s výdejem energie.
Příspěvek upraven 26.05.15 v 11:22
@matiee Já jsem také přemýšlela, co si objednám dál (mám teď první 2-týdenní balíček od Ketodiet), a nakonec dnes objednávám další od Ketodiet - 3-týdenní, mají tam i ty sladké kaše a tyčinky. Polévky zkoušet kupovat ani nebudu, to mi přijde lepší si udělat vlastní a přimíchat tam keto-prášek.
Když je čas, tak si občas pročtu pár stránek poradny na dietalegre, a tam se může ovoce už od 2.poloviny 2.fáze, takže to snad s tím taky pak funguje.
S hubnutím to vidím podobně, chtěla bych dát dolu 8kg a pomocí proteinová diety si zvyknout o jídle hlavně víc přemýšlet…ne to mít jako jednorázovku a pak se zase zpět vrátit k „rozežírání“…no všechno je to v hlavě ![]()
@kivik píše:
@matiee Já jsem také přemýšlela, co si objednám dál (mám teď první 2-týdenní balíček od Ketodiet), a nakonec dnes objednávám další od Ketodiet - 3-týdenní, mají tam i ty sladké kaše a tyčinky. Polévky zkoušet kupovat ani nebudu, to mi přijde lepší si udělat vlastní a přimíchat tam keto-prášek.
Když je čas, tak si občas pročtu pár stránek poradny na dietalegre, a tam se může ovoce už od 2.poloviny 2.fáze, takže to snad s tím taky pak funguje.
S hubnutím to vidím podobně, chtěla bych dát dolu 8kg a pomocí proteinová diety si zvyknout o jídle hlavně víc přemýšlet…ne to mít jako jednorázovku a pak se zase zpět vrátit k „rozežírání“…no všechno je to v hlavě
Můžu se zeptat, jak si děláš polévky s práškem? Uvařit povolenou zeleninu a zalít koktejlem bez tablety? A jíš to pak jako Keto jídlo a ne jen tak v mezičase?
@Madel Někdo to tu právě takto radil, že to konzultovat i s poradkyní. Ano, já to takhle zkoušela s brokolicovou, jen toho prášku jsem dala spíš odhadem, ne 2 odměrky. A pak jsem si přidala prášek i do květákových placiček na spojení, a taky dobré.
@kivik Aha, díky. Tak to já to jdu asi hned zkusit. To mě zaujalo. Držím KetoDiet v 1.kroku už 5 týdnů a už potřebuju změnu. ![]()
@Madel Tak to chápu
Já dnes začínám teprve druhý týden, takže to se ještě dá ![]()
A jaké jsou ty jejich sladké kaše, zkoušela jsi? Při menším hubnutí je sice nedoporučují, ale já si je teď zkusila v rámci balíčku objednat právě pro zpestření.
Zkoušela jsem všechny tři příchutě. Nejmíň mi chutná ta jablečná. Vanilku a čokoládu zvládnu sníst, není to zas tak hrozný jako třeba ty polívky, co měli. Ale je to prostě umělý, jsou spíš řídký, trochu mi připomínají dětský kaše
. Ale já jsem na sladký, tak si dám radši tu kaši než nic
Ale mně nevadí na chuť ani ty koktejly, jak tu holky psaly, že je nemůžou polknout. U mě se o menší hubnutí nejedná
, takže je v klidu můžu. Zatím jsem zhubla 12kg, takže to jde i s kaší a tyčinkama.
@matiee Ahoj,mám kaše od ketofitu, ty normální světlé, kde se přidává ochucovací tableta, to ještě pozřu, ale dnes jsem si dělala podruhé čokoládovou, dala jsem jen půlku a zbytek šel do záchoda, normálně se mi navalovalo, nejde mi pořádně rozmíchat, takže jsou tam hrudky a ta konzistence je jen pro otrlé
.Zkusím z toho prášku udělat palačinku, víceméně složení skoro stejné, jako na omeletách, tak uvidím, co z toho vznikne
.Už tu někdo před tím psal, že od Ketodiet mu chutná ta skořicovo jablečná, takže prosím pak napiš, jak chutná, až si budu doobjednávat, ať vím(máš srovnání z obou firem).