Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@glorča „My na Ketodiet“ máme v 1. fázi pouze koktejly a omelety
Takže s kaší neporadím. Teď tam teda přidali i kaše jsem si všimla, ale zas k tomu „malému“ zhubnutí (kolem 8g) tam mají psáno, že by se sladké kaše ani tyčinky neměly.
Právě proto mi ketodiet přijde dost přísná a jednostranná, nemají tam ani polévky. Ketofit toho má snad víc a co jsem se dívala třeba na Ketoaktiv, tak to už mi přijdou úplné lukulské hody ![]()
@kivik no ony ty jejich výživové poradkyně dovolují všechny tyto diety kombinovat, i holky, které to tady drží delší dobu, tak si kupují různé jídla od různých firem, ale když jsem si různé diskuse pročítala, asi nejvíc a spíš nejrychleji se hubne u ketodiet v první fázi, takže to možná bude tím složením a nekombinacemi
.Jenže já jsem žravý typ, takže budu asi muset držet dietu dýl a více jídel kombinovat, jinak bych asi nevydržela.
@glorča Tak to asi budeme dvě, jsem žravý typ též ![]()
A jak vůbec dlouho plánuješ tu 1.fázi? Jsem se dívala, že vy tam máte polévky, omelety i kaše…vy se teda máte ![]()
@kivik Ještě člověče nevím, uvidím, jak to půjde, chtěla bych tak 2 až 3 týdny jet tu 1,záleží na úbytku. Ale strašně mě honí chu´t na maso, jsem spíš masožrout, takže nevím, zda vydržím jen ty jejich jídla…Ani vlastně nevím, proč se nesmí maso, je to protein, ne? ![]()
@glorča Asi abychom se v té 1. fázi totálně na těch koktejlech vyprázdnily, úbytek byl co největší a nás to namotivovalo k pokračování ![]()
Jsem krevní sk. 0, takže taky masožravec…i když spíš všežravec ![]()
KetoDiet je znich asi nejprisnejsi, i hodnoty ma nejnizsi, jak cukru, tak tuku vetsinou.
Příspěvek upraven 26.05.15 v 11:23
Teda holky, to opravdu máte takový hlad? Já si teď udělala omeletu a žužlám jí už asi 20m
@Jess609 Hlad ne, ale chutě joo. Jsem teď chlapovi chystala k večeři náš oblíbený „obložený talíř“…rucola, mozzarela, rajčata, vše pěkně zalít oliváčem, čerstvá bazalka a k tomu bylinková bagetka…a tuze bych si ráda dala ![]()
Ale já si teď taky pochutnávám - hříbková omeleta s cuketou na kostičky a trochou špenátu.
Jinak mimo omelety 3× koktejl - a k tomu půlka okurky, 1 kedlubna a asi 8 ředviček…té zeleniny se může i víc, ne?
Já bych jen na těch koktejlech asi nevydržela, potřebuji něco kousat ![]()
@matiee Co je to prosím Matcha tea? V nabídce Ketodiet jsem ho nenašla.
Taky nemám hlad, teda trošku jo, ale spíš hodně chutě, chybí mi maso, pečivo, ovoce…no pořád si musím říkat, že se to dá chvíli zvládnout a pak už se bude dát si trochu něco pošmáknout, těším se na blbou šunku, rajče, grilované masíčko…
@glorča A dáváš si k tomu i nějakou zeleninu? Já jsem se dívala na stránky Ketodiet, mají to tam hezky rozepsané recepty na 1., 2. a 3. fázi…a některé tam jsou fakt mňamka, jak se tam pak zařadí i maso, už se těším ![]()
Dneska ráno jsem si dala 45min. na orbitreku, hurá, konečně nějaký pohyb!
Ahoj, tak jsem se ráno vážila a taky mě to ukázalo 1 k dole, ale je fakt, že mě 1-2 kg v průběhu měsíce pořád lítají, takže nevím, zda je to již úbytek, či nějaká moje hormonální změna
.
@kivik Jo jo, dávám si zeleninu, když nemám čas, tak si vezmu na chroupání okurku, nebo ředkvičky, večer si dělám opečenou cuketu s hlívou ústřičnou(lžičku oleje, česnek, drc, kmín, osolím),opeču na pánvi, to je pro mě náhražka masa
.Teď si dávám rajskou polévku a udělala jsem si zelenin. salát(ledový salát, ředkvičky, okurka, osolit, opepřit, ocet balzamico, malinko oliv. oleje)a chroupu to, když na mě jdou chutě. Je to vše v povolených věcech, tak to snad neva.
@glorča To je po 2 dnech jako já, to je určitě úbytek, no vidíš
To je hned lepší motivace.
Ty si tedy vyvařuješ
Já jsem v práci, takže akorát mám taky po okurce…a dopo jsem měla ředvičky. Teplou zeleninu si dělávám večer k omeletě…cuketu já miluju, takže vyzkouším s tou hlívou, díky za tip.
Nejhorší je, že v PO jdeme v práci do hospůdky, máme sraz s bývalými kolegyněmi…tak musím prolustrovat jídelní lístek, jestli tam najdu nějaký „povolený“ salát ![]()
Ajajaj, to si myslím, že nenajdeš
.Být tebou, normálně bych si objednala nějaký biftek pouze se zeleninou, je to bílkovina, možná se redukce chvilku zastaví(víc kalorií),ale ketózu by to rozhodit nemělo. Spíš co alkohol? To budou baby do tebe šít, proč nepiješ ![]()
@glorča Na(ne)štěstí budu autem
V jídeláku mě zaujala „variace listových salátů s grilovanou zeleninou, ochucené bazalkovou zálivkou, s kousky prosciutta“ Vím, je to hřích ![]()