Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1512
28.4.15 13:52

@Madel Jo a ta polévka se dělá tak, že si uděláš vývar i se zeleninou a do toho rozmícháš prášek, jsem pochopila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
28.4.15 13:58

@kivik Taky bych si chtěla zvyknout přemýšlet o jídle, no doufám, že se zadaří, že tohle snažení nepůjde vniveč! Co váha, jde ti dolů? Mě zatím ano, takže spokojenost, jen je mi občas tak nějak těžko. Včera mi konečně dorazil balím, tak jsem si dnes dělala omeletu a to je proti všemu ostatnímu opravdová mňamka! Ale udělala jsem si k ní restovanou zeleninu a normálně jsem se prachsprostě přežrala, ta omeleta je nějaká velká porce, doufám, že se nemá dávat půlka pytlíku :lol: Takže taky budu dělat omelety, koktejly a polévky své, na kaše počkám, jak vám chutnají od ketodiet, ty naše fakt nedám, a to jsem žrout milující všechny normální kaše :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
28.4.15 13:58

@glorča No zkusim to, uvidíme jak to bude chutnat. Zelenina se už vaří :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
28.4.15 14:01
@glorča píše:
@kivik Taky bych si chtěla zvyknout přemýšlet o jídle, no doufám, že se zadaří, že tohle snažení nepůjde vniveč! Co váha, jde ti dolů? Mě zatím ano, takže spokojenost, jen je mi občas tak nějak těžko. Včera mi konečně dorazil balím, tak jsem si dnes dělala omeletu a to je proti všemu ostatnímu opravdová mňamka! Ale udělala jsem si k ní restovanou zeleninu a normálně jsem se prachsprostě přežrala, ta omeleta je nějaká velká porce, doufám, že se nemá dávat půlka pytlíku :lol: Takže taky budu dělat omelety, koktejly a polévky své, na kaše počkám, jak vám chutnají od ketodiet, ty naše fakt nedám, a to jsem žrout milující všechny normální kaše :lol:

Tak jestli máš ráda normální kaše, tyhle ti asi moc nepojedou :-)
Jak jsem psala, už jsem zkoušela všechny a ke klasickým mají daleko. Jablečná je mooc hustá, vanilka a čoko zase mooc řídké. Chuť umělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
28.4.15 14:02

@Madel Na stránkách Ketofitu jsou povelené všechny druhy vývarů, už jsem si dělal hovězí vývar, rozmixovala do něj brokolici a přidala odměrku prášku, aby to bylo místo 1 jídla, a byla proti jejich výrobkům naprosto vynikající (teda normálně bych nad ní nejásala, ale co jsem zkoušela jejich polévky, tak všechny jiné jsou jedinečné) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
28.4.15 14:02

Jo a kdo máte KetoDiet, vedete si tu jejich aplikaci? Zajímalo by mě, jak mám změnit plán, když jsem si první krok prodloužila, nevíte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
28.4.15 14:04
@glorča píše:
@Madel Na stránkách Ketofitu jsou povelené všechny druhy vývarů, už jsem si dělal hovězí vývar, rozmixovala do něj brokolici a přidala odměrku prášku, aby to bylo místo 1 jídla, a byla proti jejich výrobkům naprosto vynikající (teda normálně bych nad ní nejásala, ale co jsem zkoušela jejich polévky, tak všechny jiné jsou jedinečné) :lol:

To chápu, mám na keto polívky stejný názor :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
28.4.15 14:04

@Madel Víš,mě až tak nevadí ta chuť, ale aspoň kaše Ketofit mají soplovitou konzistenci, co ty vaše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
28.4.15 14:11

@glorča Jo jo, omeleta je vždy „zlatý hřeb dne“…dnes si ji dám s cuketou :dance:
Po týdnu mám dole 2kg..i po včerejším zhřešení v restauraci (v salátu bylo pár cherry rajčátek a dala jsem si jedno nealko mojito :roll: )…takže já jsem spokojená ;)
@Madel Tak to je krásné hubnutí :potlesk: S aplikací bohužel neporadím.
Na kaše jsem zvědavá, sladké mi chybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
28.4.15 14:15

@glorča Nevim jestli soplovitou, to si asi představuju jinak. Jsou spíš takové hladké nebo slizké… připomínají mi kaši Sinlac pro děti, jestli znáš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
28.4.15 14:22

No ta ketofit čokoládová, je opravdu soplovitá, normálě to zůstane viset na lžičce, ještě teď je mi špatně, když si na ni vzpomenu.Ty světlé jsou spíš hladké a slizké, ale to zvládnu. CHci si přiobjednat od Diet tyčinky, tak zusím i pár kaší a uvidím.
@kivik Ten salátek a hlavně to mojito ti závidím :lol:.Pro mě bude asi nejhorší, že ani při návratu k normální stravě se nesmí alkohol, ne že bych byla spitka, ale malé pivo, nebo decko vínka mi bude vážně chybět :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
28.4.15 14:24

Zdravim všecky nově příchozí. :mavam: Právě jsme se stěhovali tak proto ta odmlka. Jsem polomrtvá z toho bince :zed: :zed: :zed: a dětské věci ještě máme ve starém bytě takže fakt hrůza. Dneska konečně iž máme nett. Pozitivní je že mám dole 2kg ikdyž teda ted necvičim a stravuju se na pytel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
28.4.15 14:25

@glorča Dr. Rýc z Dietalegre píše, že 2dcl 2× za měsíc jsou v poho :mrgreen: O vínku mi nemluv, jsem z Moravy, rádi jezdíme na kole na Pálavu, do Lednice, Mikulova…všude to svádí k hříchu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
28.4.15 14:41

@kivik Jé,teď jsem se mrkla, že jsi z Brna, já ze Znojma :mavam:!Takže s vínem budeme mít stejné absťáky :lol:!
@pandora Ježíš,stěhování ti vážně nezávidím, během pár let jsme se stěhovali asi 4×, naštěstí ještě bez dětí, s děckama by mě mázlo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
29.4.15 10:52

Glorčo, přesně tak, suché bílé víno v menším občasném množství určitě nevadí!!!

Kaše od KetoFitu jsem za stálého míchání rovnou vylila do odpadu, to se fakt nedalo :-( Navíc při míchání dvou diet mi přišlo blbý, že u KetoDiet smím jen odtučněné mléko, ale do KetoFitu se všude přilévá místo vody POLOTUČNÉ mléko, takže za celý den je to snad litr mléka, u toho se snad ani nedá zhubnout. Navíc jsem na mléko alergická, takže Fit pro mě vůbec není vhodný.

Ty od Dietu mi přijdou zítra, pak dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková