Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@glorča Je to těžké
Hotel je klasická vývařovna české kuchyně, jídlo je asi vynikající, ale nic pro proteinovou dietu
Mám pocit, že tu mají samé sacharidy
Málo zeleniny ![]()
Musela jsem si to modifikovat, že si dávám k obědu a večeři samotné maso + zeleninu, jinak koktejly + tyčky, takže vlastně 2 „pravá“ jídla denně, což už je 3.fáze…proto si říkám, že se příští týden asi vrátím do 1.fáze pro „umravnění“, a pak přejdu do 2.fáze. Jsem tu samo za exota
Už se nemůžu dočkat, jak si dám zítra večer doma omeletu se zeleninou…ani nemůžu věřit, jak se mi to v hlavě díky ketodiet konečně seplo ![]()
@HankaB Opravdu trpíš chutěmi? Mě kupodivu docela neuvěřitelně přešly, pokud má člověk přísun „zdravé stravy“…jak jsem teď mimo domov obklopená samými nezdravými věcmi, tak je to samozřejmě horší ![]()
Victus vypadá také dobře ![]()
@glorča Objednáš si ta jídla z dietalegre? Fotky mají teda nádherné ![]()
@kivik No něco bych ráda zkusila, te´d jsem se dívala i na Victus a přijdou mě ty některé fotky stejné, tak propočítám, co je levnější a něco vyzkouším. už potřebuji trochu změnu. @HankaB mě držely chutě prvních pár dní, ale do týdne přešly. Ale všimla jsem si, že jakmile lehce zhřeším(šunka, maso nebo tvaroh, nízkotučný sýr),chutě se mi rozjedou, už pokukuju, co bych ještě zblajzla, takže se trochu té 2 fáze bojím…
Oni právě u ketodiet i ketofit to mají nastavené tak, aby člověk nehřešil, tím jde ta váha rychle dolů, ale jakmile něco někde člověk přidá, tak se to zastaví(alespoň u mne),takže jsem se dost umravnila ![]()
@kivik Škoda, že nebydlíš ještě blíž, mohly jsme testovat společně dohromady, vzít víc druhů jídel na půl, to by byly orgie
!Já v tom příštím týdnu pojedu tak napůl, nevím, jestli si zvládnu každý den dělat nějaké jídlo, takže budu nějak mezi fázemi ![]()
@glorča No právě
![]()
Já už těch koktejlů začínám mít také dost. Uvidím, jaké chutě budu mít, až se zas vrátím do běžného života
Ale taky asi začnu víc nakupovat ![]()
@terhas Ahoj,mám na tebe prosím dotaz ohledně Victus a Dietalegre, vím, že jsi psala, že od Victus kupuješ proteinový chleba, zkoušela jsi ještě něco, třeba dezerty nebo polévky, jaké je to chuťově, dá se to srovnat s ketoaktiv? Jde mi o cenu, ale i o chuť, na Aktiv jsou proti všem levní, ale zase pokud by to Victus nebo Alegre měli chutnější, vyzkouším to ![]()
@glorča ahoj zkousela jsem od alegre i polevky a omelety, spagety, dezerty jsou o fous lepsi, oni vubec maji ty jidla jaksi chutove dotazene. Ale ta cena je tam vysoka.Od victusu jednznacne nejlepsi proteinové housky, ten chleba je taky dobry, ale jaksi nasladly.Ja to kombinuju, od ketodiet napoje a tyčinky a od ketoaktiv jednoznačně kaše, polevka kureci a bramborova kaše od victusu housky a kuličky v čokoládě od alegre dezerty a spagety. K tomu dávám jedno normální jídlo a je to pohoda. Přeji ať se daří ![]()
Ahoj holky… já se přidala dnes, objednala Ketofit a teď pročítám… jsem zvědavá, jak to na mě bude fungovat, protože u mě je snaha marná už dlouho…cvičím, jím si myslím zdravě, knedlík už jsem neměla 100let… ale nic, ani deko…ale podle toho co tu čtu by to klapnout mohlo. ![]()
@30jitka Ahoj,určitě ti to pomůže, tedy pokud nemáš například potíže se štítnou žlázou, nebo jiné zdravotní problémy. Chceš hubnout hodně kilo, nebo pár?(tma je totiž rozdíl v přípravě ketofit stravy).Já chtěla 10Kg, jsem na Ketofit 3 týdny a skoro 6 kg dole, což si myslím, že je skvělé, sama bych to nedala.Tak držím palce, chce to první dny vydržet, pak už vše půjde samo
.Pokud by ti chutnaly kaše a polévky, pošlu ti zdarma jen za poštovné pár pytlíků, já je nemůžu
![]()
Holky, včera jsem našla stránky Dukanovy diety Brno, mají tam recepty na proteinové pečivo, jsem rozhodnutá něco vyzkoušet, fakt to vypadá jednoduše a hlavně za pár korun. Taková příprava toustového chleba mě nadchla! A myslím, že Dukanova dieta je hódně podobná naší, tedy stejný princip, akorát že si vše musí člověk připravovat sám, mají v shopu i marmelády a podobné věci…a hlavně poměrně levné! Jo a mají tam těstoviny Shirataki, je to zvláštní věc z jakéhosi kořene a neobsahují nic, co by mohlo vadit proteinové dietě, mrknu ve zdravé výživě a kdyžtak rozhodně objednám! Nezkoušely jste něco?
Ahoj Jitko, doufám, že ti to bude fungovat
Co jsi si od Ketofitu objednala? Já mám třítýdenní balíček (vydrží ale déle). Dej pak vědět, co ti jak chutná.
Terhas - krásně jsi nám to rozepsala, děkuji. Aspoň víme, co kde jak chutná (jasně, chutě jsou individuální, ale celkově je jasné, co prostě není hnus fialový
).
U mě dnes ráno váha zase malinko poskočila dolů. Hurá. Jen nevím, zda to není včerejším kolem (s dvouleťákem na nosiči), nočním gruntováním na chatě či téměř celonočním chováním synka, kterému pak praskl bubínek (brouček můj malý!). Každopádně mám více jak 1/3 hubnutí za sebou. Až to bude půlka, bude to super
Jsem hrozně ráda za tuto diskusi, je to prima.
Jé, Glory, pošli odkaz na to pečivo!!! Já už NUTNĚ potřebuji něco, co si namažu
… dopisuji - tak jsem to též objevila (google) - Glory, to vypadá moooc dobře. Také jsem zvědavá, zda to tady má někdo odzkoušené. Já to le jistojistě zkusím ![]()
@glorča já chci shodit cca 10kg, ale spíš uvidím jak se budu cítit. A jinak zdarvotní problémy právě nemam. Daruji pravidelně krev a i kvůli kilům jsem si nechala udělat podrobný testy… jsem jako rybka
Tak uvidíme. Děkuji za nabídku, možná ji využiju…
@HankaB koupila jsem 2 týdny a uvidím jak to bude chutnat. Dám vědět ![]()
@HankaB Jo,jo, zítra běžím do zdravé výživy, nakoupím a vyzkouším, něco z pečiva na kousání potřebuji a ty směsi nebo hotové pečivo u Dietalegre a Victusu jsou strašně drahé na to, abych si to kupovala často
.U Ketofitu mají teď také nějaké chlebíky, ale také se musejí připravovat a 1 porce vyjde přes 70 Kč. Ach jo.
@30jitka U Ketofit mají psané ředění jídel mlékem, ale u menší nadváhy doporučují ředit půl na půl mléko s vodou, nebo jen vodu.Jen vodu jsem nedala, je to hnusné, ale dávám si půl na půl, nebo 200ml vody a 100ml mléka, pak už to jde(koktejly).Ptala jsem se v poradně, když mě váha stála. Tak předávám dál ![]()
@glorča díky za tip…těšim se a jsem zvědavá
… určo budu sdílet pocity a úspěchy. ![]()