Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Hurá, taky se ta čísla na váze změnila k lepšímu!!! Už jsem měla pocit, že s tím nehnu.
Příspěvek upraven 26.05.15 v 11:15
@matiee ahoj ten špenát s bílky děláš jako omeletu, nebo to mícháš? No hrušky to mají s hubnutím opravdu složitější, ten spodek hubne blbě, ale zase pro zdraví je tenhle typ obezity o hodně lepší
. Ale nejlepší je to nemít
,a k tomu se dopracujeme!
Matiee - hlásím se do klubu hrušek. Ten zadek v kalhotech prostě neschovám ![]()
Ad káva - u různých ketodiet se o ní píše různě. Někde se nesí, někde ano. Někde s netučným mlékem, jinde zase se smetanou (má méně cukru)… Já první měsíc jela bez ní, kupodivu úplně v pohodě. Teď si občas dám, ale mějak mi přestává chutnat.
Kivik - 69 na 180 cm? To je krása! CO bych za to dala. Já se chci dostat při stejné výšce aspoň na 80kg (jenže ze 102
). Jsem na 93,6kg, za 8 týdnů - není to extra úspěch, nějak mi to stagnuje po nasazení Ketofit (dříve jsem jedla měsíc jen jídla vhodná ke ketoze a ta mi naběhla). Ale už jsme si vcelku zvykla…
Jinak já od Dukanovy diety také objednávala - hlavně syrup javorový (miluji ho, tak jsem na ten jejich zvědavá), psylium a odtučněné sušené mléko, abych si mohla něco „upéct“ z těch jejich receptů.
Otruby u nás mají v Globusu, kde jsem objevila i ty S…těstoviny. Ale nelíbily se mi
- byly v pytlíku naplněné divnou tekutinou a v tom plavaly, přišlo mi, že jich je děsně málo… Takže ty zatím ne, ale třeba na ně dojde ![]()
Dnes jsem jídlu obecně moc nedala, vyřezávali mi osmičku, je to chuťovka ![]()
Ahoj holky tak také přidám moje zkušenosti. Dnes najíždím 10 den ketofitu. Zatím jsem se udržela, ale váhu vám ještě neřeknu. Rozhodla jsem se, že se zvážím až v úterý tj. po 14 dnech. Tak doufám, že tam nějaký úbytek bude
Jinak já piju rozpustnou kávu s trochou mléka tak 3 x denně a ketóza probíhá. Koupila jsem si ty proužky a testuji to. Jen je divné, že třeba odpoledne mám vždy jen tak lehce narůžovělý proužek a ráno je úplně fialový, ale tak hlavně, že tam nějaká barvička je
Jinak od úterý bych chtěla najet na tu 2. fázi, ale rozhodnu se až podle úbytku na váze. Když budu zklamaná, tak asi ještě vytrvám
Přeji hodně sil v hubnutí
Dobré ráno holky ![]()
já bych měla zase dotaz ![]()
Jde o tu ketózu. Začala jsem v pondělí a dnes ráno jsem si poprvé zkoušela jestli probíhá už. A papírek byl mírně narůžovělý… Stačí to? Bylo to něco mezi tím prvním a druhým obrázkem… Kdy nastane ketóza? Mám očekávat, že třeba zítra bude papírek už jasněji růžový? Že to trvá?
@icik jsem zvědavá na tvůj ubýtek… a obdivuji, že se nevážíš. To já bych nedala. Já jsem se teda taky ještě nevážila, ale né mojí vůlí. Ale díky baterii ve váze, která jaksi došla a musím se dokopat jít kopit novou. Ale záměrně to oddaluji, protože se aspoň nemůžu vážit, načemž jsem já vždy při dietě skoro závislá a jsem schopná se vážit několikrát denně…
A z toho, že už se pomalu chystáš k druhé fázi chápu, že chceš dál dolů jen „pár“ kil?
@areca No úplně pár kil ne, mám v plánu tak 8-10 kg, ale prostě už potřebuji maso. Neříkám, že ho budu každý den, ale sem tam už si k obědu nějakou tu rybičku nebo libové masíko se zeleninou chci dát. V té druhé fázi bych chtěla být alespoň měsíc, tak snad to půjde dolů i tak. No já se i vážit bojím, aby mě to neodradilo, kdyby nebyl žádný úbytek ![]()
Nebojte holky, úbytek bude! Pokud jste poctivé a sem tam někde nezobete, tak bude celkem velký! @areca Hele,já ráno cca 3-4 den měla papírek dost růžový, spíš fialový, tak nevím, ketóza je i při slabě růžovém(to mívám přes den),neděláš někde malinko chybu, třeba nepovolenou zeleninu, nebo víc mléka? Možná ti to potrvá lehce déle a teprve třeba zítra se objeví…Máš Diet nebo fit?
@glorča chybi si nejsem vědoma… Jsem člověk, který je v tomhle dost poctivý. Ze zeleniny jsem měla zatím jen ředkvičky, květák, okurek… Kafe piju jedno během dopoledne a úplně bez mléka radši. A mámd Diet. Měla jsem zatím první dva dny 4× koktejl a jednou omeletu. A včera 3× koktejl a kaši s omeletou.
Ahoj holky, jedu ctvrty den, zatim celkem dobre, ale dnes jsem si dala tu kasi o ketofitu no a „hnus“…je normalni, ze je to takove „rosolovite“?Nebo delam neco spatne…nemohla jsem to dojist…:)
@areca Tak si myslím, že pořádná ketóza teprve nastane, že se ještě prostě rozjíždí, myslím, že jsem zkusila testovat až 4 den ráno, bylo to fialové. Ale taky jsem měla děsnej přechod do ketózy, bylo mi špatně, motala jsem se a o bolesti hlavy nemluvě)byla jsem hodně zvyklá na cukry, samé buchty a dobroty),tak možná proto to byl pro tělo šok ![]()
@Beruska-Jane Jo,jo, už jsem se několikrát zmiňovala, že kaše Ketofit se opravdu, ale opravdu nedají jíst(světlou, hodně naředěnou ještě dám, ale čoko už ani nezkouším),jsou opravdu děsné a můžeš zkoušet přípravu jakoukoli, prostě je to sopel s hrudkama chuť děs. Doufám, že jsi jich moc nekoupila. Výborné mají u Diet, absolutně nesrovnatelné(ale zase u Fitu mě chutnají omelety víc).
Ahoj, může už se ve 2.fázi hrášek? Doufám že jo, protože jsem teď snědla pytlík…měla jsem už absťák ![]()
Teď po tom měsíci na dietě už se cítím asi 2 dny nějaká unavená, dokonce trochu cítím i ledviny…doufám, že to nebude nic vážného, přece jen to má být pro ně zátěž
Snad to bude tím počasím, dnes bych si nejraději zalezla do peřin, asi je nízký tlak ![]()
Večer jsem si dala nakonec trochu libového vepřového masa, stavovala jsem se u rodičů, a zrovna vytahovali z trouby…a musím říct, že jsem se pak cítila „přecpaná“, asi to chce lehčí druhy masa, dnes na večer koupím asi kuře.
Kivik, hrášek se může jen decentně, pytlík asi není ideální ![]()
Vepřové taky nebrat, to by se mělo z jídelníčku vypustit úplně… ale jednou chybovat až tak nevadí!
glorča - špenát si dělám normálně míchaný, listový mražený rozehřeju, povařím, přidám dva bílky, nechám zatáhnout a pak si dávám jako teplou přílohu. Včera s omeletou byl fantastický a dost zasytil.
ad ketóza - já ji prostě nemám a hotovo. Ani růžový papírek, natož fialový. A hubnu holt pomaleji a jen díky nízkému příjmu z Keto jídel. Nedá se svítit, no.
@matiee Já vím, asi jsem měla včera nějaký „hříšný den“ ![]()
Já si ketózu pro jistotu ani neměřím, papírky nemám…tak se možná tak nestresuji ![]()
@matiee to je fakt divný, třeba máš vadné papírky ![]()
@kivik Mě už se párkrát stalo, že mě jakoby pobolívaly ledviny, víc jsem začala pít a druhý den dobrý. Je zajímavé, že jak je přechod počasí z hezkého na špatné, jakoby oteču, pobolívá mě hlava a mívám i třeba o kilo víc, občas migréna, takže já na počasí fakt trpím ![]()