Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2238
20.5.15 10:46

Hurá, taky se ta čísla na váze změnila k lepšímu!!! Už jsem měla pocit, že s tím nehnu.

Příspěvek upraven 26.05.15 v 11:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
20.5.15 13:54

@matiee ahoj ten špenát s bílky děláš jako omeletu, nebo to mícháš? No hrušky to mají s hubnutím opravdu složitější, ten spodek hubne blbě, ale zase pro zdraví je tenhle typ obezity o hodně lepší :D. Ale nejlepší je to nemít :mrgreen:,a k tomu se dopracujeme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
20.5.15 21:27

Matiee - hlásím se do klubu hrušek. Ten zadek v kalhotech prostě neschovám :-(
Ad káva - u různých ketodiet se o ní píše různě. Někde se nesí, někde ano. Někde s netučným mlékem, jinde zase se smetanou (má méně cukru)… Já první měsíc jela bez ní, kupodivu úplně v pohodě. Teď si občas dám, ale mějak mi přestává chutnat.

Kivik - 69 na 180 cm? To je krása! CO bych za to dala. Já se chci dostat při stejné výšce aspoň na 80kg (jenže ze 102 :? ). Jsem na 93,6kg, za 8 týdnů - není to extra úspěch, nějak mi to stagnuje po nasazení Ketofit (dříve jsem jedla měsíc jen jídla vhodná ke ketoze a ta mi naběhla). Ale už jsme si vcelku zvykla…

Jinak já od Dukanovy diety také objednávala - hlavně syrup javorový (miluji ho, tak jsem na ten jejich zvědavá), psylium a odtučněné sušené mléko, abych si mohla něco „upéct“ z těch jejich receptů.

Otruby u nás mají v Globusu, kde jsem objevila i ty S…těstoviny. Ale nelíbily se mi :think: - byly v pytlíku naplněné divnou tekutinou a v tom plavaly, přišlo mi, že jich je děsně málo… Takže ty zatím ne, ale třeba na ně dojde :lol:

Dnes jsem jídlu obecně moc nedala, vyřezávali mi osmičku, je to chuťovka :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
21.5.15 07:22

Ahoj holky tak také přidám moje zkušenosti. Dnes najíždím 10 den ketofitu. Zatím jsem se udržela, ale váhu vám ještě neřeknu. Rozhodla jsem se, že se zvážím až v úterý tj. po 14 dnech. Tak doufám, že tam nějaký úbytek bude :D Jinak já piju rozpustnou kávu s trochou mléka tak 3 x denně a ketóza probíhá. Koupila jsem si ty proužky a testuji to. Jen je divné, že třeba odpoledne mám vždy jen tak lehce narůžovělý proužek a ráno je úplně fialový, ale tak hlavně, že tam nějaká barvička je :D Jinak od úterý bych chtěla najet na tu 2. fázi, ale rozhodnu se až podle úbytku na váze. Když budu zklamaná, tak asi ještě vytrvám :D Přeji hodně sil v hubnutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
21.5.15 07:57

Dobré ráno holky :mavam:
já bych měla zase dotaz :mrgreen:
Jde o tu ketózu. Začala jsem v pondělí a dnes ráno jsem si poprvé zkoušela jestli probíhá už. A papírek byl mírně narůžovělý… Stačí to? Bylo to něco mezi tím prvním a druhým obrázkem… Kdy nastane ketóza? Mám očekávat, že třeba zítra bude papírek už jasněji růžový? Že to trvá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
21.5.15 08:01

@icik jsem zvědavá na tvůj ubýtek… a obdivuji, že se nevážíš. To já bych nedala. Já jsem se teda taky ještě nevážila, ale né mojí vůlí. Ale díky baterii ve váze, která jaksi došla a musím se dokopat jít kopit novou. Ale záměrně to oddaluji, protože se aspoň nemůžu vážit, načemž jsem já vždy při dietě skoro závislá a jsem schopná se vážit několikrát denně… :mrgreen: A z toho, že už se pomalu chystáš k druhé fázi chápu, že chceš dál dolů jen „pár“ kil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
21.5.15 08:06

@areca No úplně pár kil ne, mám v plánu tak 8-10 kg, ale prostě už potřebuji maso. Neříkám, že ho budu každý den, ale sem tam už si k obědu nějakou tu rybičku nebo libové masíko se zeleninou chci dát. V té druhé fázi bych chtěla být alespoň měsíc, tak snad to půjde dolů i tak. No já se i vážit bojím, aby mě to neodradilo, kdyby nebyl žádný úbytek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
21.5.15 08:33

Nebojte holky, úbytek bude! Pokud jste poctivé a sem tam někde nezobete, tak bude celkem velký! @areca Hele,já ráno cca 3-4 den měla papírek dost růžový, spíš fialový, tak nevím, ketóza je i při slabě růžovém(to mívám přes den),neděláš někde malinko chybu, třeba nepovolenou zeleninu, nebo víc mléka? Možná ti to potrvá lehce déle a teprve třeba zítra se objeví…Máš Diet nebo fit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
21.5.15 08:51

@glorča chybi si nejsem vědoma… Jsem člověk, který je v tomhle dost poctivý. Ze zeleniny jsem měla zatím jen ředkvičky, květák, okurek… Kafe piju jedno během dopoledne a úplně bez mléka radši. A mámd Diet. Měla jsem zatím první dva dny 4× koktejl a jednou omeletu. A včera 3× koktejl a kaši s omeletou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.15 08:57

Ahoj holky, jedu ctvrty den, zatim celkem dobre, ale dnes jsem si dala tu kasi o ketofitu no a „hnus“…je normalni, ze je to takove „rosolovite“?Nebo delam neco spatne…nemohla jsem to dojist…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
21.5.15 09:26

@areca Tak si myslím, že pořádná ketóza teprve nastane, že se ještě prostě rozjíždí, myslím, že jsem zkusila testovat až 4 den ráno, bylo to fialové. Ale taky jsem měla děsnej přechod do ketózy, bylo mi špatně, motala jsem se a o bolesti hlavy nemluvě)byla jsem hodně zvyklá na cukry, samé buchty a dobroty),tak možná proto to byl pro tělo šok :lol:
@Beruska-Jane Jo,jo, už jsem se několikrát zmiňovala, že kaše Ketofit se opravdu, ale opravdu nedají jíst(světlou, hodně naředěnou ještě dám, ale čoko už ani nezkouším),jsou opravdu děsné a můžeš zkoušet přípravu jakoukoli, prostě je to sopel s hrudkama chuť děs. Doufám, že jsi jich moc nekoupila. Výborné mají u Diet, absolutně nesrovnatelné(ale zase u Fitu mě chutnají omelety víc).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
21.5.15 09:43

Ahoj, může už se ve 2.fázi hrášek? Doufám že jo, protože jsem teď snědla pytlík…měla jsem už absťák :mrgreen:
Teď po tom měsíci na dietě už se cítím asi 2 dny nějaká unavená, dokonce trochu cítím i ledviny…doufám, že to nebude nic vážného, přece jen to má být pro ně zátěž :roll: Snad to bude tím počasím, dnes bych si nejraději zalezla do peřin, asi je nízký tlak :roll:
Večer jsem si dala nakonec trochu libového vepřového masa, stavovala jsem se u rodičů, a zrovna vytahovali z trouby…a musím říct, že jsem se pak cítila „přecpaná“, asi to chce lehčí druhy masa, dnes na večer koupím asi kuře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
21.5.15 10:09

Kivik, hrášek se může jen decentně, pytlík asi není ideální :)
Vepřové taky nebrat, to by se mělo z jídelníčku vypustit úplně… ale jednou chybovat až tak nevadí!

glorča - špenát si dělám normálně míchaný, listový mražený rozehřeju, povařím, přidám dva bílky, nechám zatáhnout a pak si dávám jako teplou přílohu. Včera s omeletou byl fantastický a dost zasytil.

ad ketóza - já ji prostě nemám a hotovo. Ani růžový papírek, natož fialový. A hubnu holt pomaleji a jen díky nízkému příjmu z Keto jídel. Nedá se svítit, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
21.5.15 10:13

@matiee Já vím, asi jsem měla včera nějaký „hříšný den“ :mrgreen:
Já si ketózu pro jistotu ani neměřím, papírky nemám…tak se možná tak nestresuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
21.5.15 10:41

@matiee to je fakt divný, třeba máš vadné papírky :D
@kivik Mě už se párkrát stalo, že mě jakoby pobolívaly ledviny, víc jsem začala pít a druhý den dobrý. Je zajímavé, že jak je přechod počasí z hezkého na špatné, jakoby oteču, pobolívá mě hlava a mívám i třeba o kilo víc, občas migréna, takže já na počasí fakt trpím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková