Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@HankaB Jé,jsem ráda, že ti ten odkaz na Dukana byl k něčemu, já taky objednala marmeládu a těstoviny, tak jsem opravdu zvědavá.
@kivik Já te´d taky doobjednávala, zásoby se tenčí ach jo. Objednávala jsem ale z Ketoaktiv, cca 2000Kč, ale je toho hromada,7 balíků jídel, bohužel zase většina sladkých, ve slaných není výběr. Už jsem měla objednávku u Dietalegre ale zrušila jsem ji, neboť ta cena byla hrozná, ale hlavně neměli ty věci, co jsem chtěla. Mají toho hodně vyprodaného. Lákají mě ty slané tyčinky(sýrové),nějaká polévka, nějaké kuličky ale hlavně jsem chtěla zmrzku, mají jen jahodovou, tak počkám až doplní zásobu. Ale fakt ta cena mě odrazuje, tak jsem zase skončila na tom Aktivu(obj.jsem palačinky, kaši-tam jsem zvědavá na rozdíl oproti diet, fíkové tyčinky, bramborovou kaši, kari polévku, citrónový a tiramisu dezert)tak jsem zvědavá. Jedeme v červnu na dovču, tak raději chci mít víc věcí doma, kdybych zapomněla objednat.No doufám, že mě zdraví vydrží a budu moci dietu držet dlouho, ať to pak nemusím prodávat ![]()
@glorča Právě, na diet je zoufale prázdno a ty ceny
Victus cenově podobný
Byla jsem s Ketoaktiv nakonec spokojená? Já měla pocit z Tvých komentářů, že možná nemají úplně poměrově dobré složení, ale třeba jsem to blbě pochopila. Tak ještě mrknu tam.
Dovolené…tak na ty jsem teda zvědavá
My odjíždíme 3.7., to bych chtěla začít 3.fázi, ale nevím zvládnu Itálii bez těstovin, pizzy, zmrzliny a tiramisu ![]()
@kivik Ach ty dovolené, my jedeme do Chorvatska, ale bez stravy, takže něco naobjednám s sebou, ale tebe lituju.Dnes mi bylo smutno, naši donesli jahody a hrášek, jen na to čumím, jindy bych už byla přežraná
Hele, Aktiv to má udělané zhruba s polovičníma hodnotama(když jsem porovnávala omeletu)oproti Fitu, ale mají tam hned od začátku jedno svoje jídlo, tak si myslím, že je to kvůli tomu. Jinak chuťově dobré, hlavně ten jogurtovo ovocný dezert mě chutnal, tak jsem si dezerty přiobjednala. Jinak tyčky jsou myslím stejné. Je fakt, že po jejich omeletě má dřív hlad než po naší, ale zkusím ji napůl naředit mlékem a bude to.Ten alegre zkusím později, až bude větší výběr, ale fakt mě odrazuje ta cena, přeci jen, když to má jíst člověk delší dobu, tak to docela vleze do peněz ![]()
Ahoj holky, tak mám dneska náladu pod psa
Ledviny mě bolí čím dál víc, když se nadechnu, tak cítím celý pravý bok až k břichu a včera večer zimnice, tak jsem se změřila a horečka 38,2
To asi nebude samo sebou
Bojím se to nechat přes víkend, tak odpo naklušu k dr., teď jsem musela ještě do práce. Mám strach, že je to zánět následkem 4 dny strávených na školení v klimatizované místnosti, už jsem jednou zánět ledvin z klimy měla. Pokud se to potvrdí, to bych asi měla s proteinovkou přestat, ne, když to zatěžuje i zdravé ledviny? To teda fakt nevím, co budu jíst ![]()
@glorča My máme v It. polopenzi, večeři ještě nějak zvládnu, to si vyberu maso a zeleninový bar tam mají dobrý( i když já se tam vždycky cpala hlavně těstovinami), ale k snídani samé ovoce a sacharidy, no možná už si ve 3. fázi člověk může dát třeba jogurt s nějakým müsli nebo kouskem ovoce. Ale na oběd si vždycky dáváme nějakou pizzu nebo těstoviny, tak to holt budu muset oželet…a ta vynikající zmrzka a zákusečky, škoda mluvit. Asi si to zkusím tak nějak modifikovat, abych si to mohla aspoń trochu užít
Vím že i Rýc tam psal, ať lidi na dovolených neblbnou, ať se tedy snaží nepřežírat, ale po návratu ať si třeba hodí týden v 1.fázi a jedou pak dál…tak mu budu věřit ![]()
@kivik Jejda,pokud je to ledvina, tak bych s dietou přestala, myslím, že bude stačit omezovat přílohu, abys nenabrala, a až budeš zdravá, můžeš třeba týden hodit první krok, nebo zase jet ve druhém. Uvidíš, co ti řekne doktor, to je mi líto, moje spolubojovnice!
@glorča Jo jo, mně taky, díky moc
Ale fakt je mi čím dál hůř, k dr. jsem objednaná až na půl třetí, stejně musím v práci podávat výkony
Ráno jsem se vážila, tak jsem se dopracovala aspoň k -4,5kg, tak jsem ráda i za to. No uvidíme, jak to půjde dál, každopádně si musím koupit k jídlu i nějaké pečivo, jogurt nebo ovoce, abych měla co jíst, stravovat se bez proteinových přípravků pouze masem a zeleninou bych asi nedala
No jo no, holt už jsem nebyla dlouho nemocná, tak si to tělo vybralo takto ![]()
Holky nebo maminky, máte někdo zkušenost s KetoFit? Píšou, že do prázdnin budeš štíhla, tak si říkám, zda to nezkusit ![]()
@kivik drž se a dej vědět, co ti řekl doktor. Je to škoda, kdybys těď musela přestat, na druhou stranu ledviny jsou hodně důlěžité a s dietkou můžeš zase začít za pár týdnů. Mezitím určitě bude stačit se trochu v jídle omezit a hubnout určitě budeš dál.
Jinak dnes jsem dělala Dukanovy vafle - z té jedné dávky byly 4 (mám ale dětský vaflovač ve tvaru mickeymouse
). Nebyly nic moc, takové prázdné, nevím, jak to popsat. Ale s javorovým nekalorickým sirupem byly fajn. Budu zkoušet další recepty a dám pak vědět.
@Monisek47 Ahoj,já držím Ketofit, teď už tedy mám věci od více firem. zhubnout opravdu i do léta můžeš, záleží kolik potřebuješ a také kolik vážíš, větší nadváha jde rychle, menší pomaleji, ale oproti jiným dietám(nebílkovinovým)je to velmi rychlé. Ovšem teď před létem je potřeba počítat s tím, že nebudeš smět jíst ovoce, zmrzku, prostě naprosto nic s cukrem, jinak by šla dieta a peníze do ní vložené vniveč. Když budeš mít čas, pročti něco s diskuse, většina holek si chválí chuťově spíš Ketodiet, mě z Fitu chutnají omelety, na koktejl jsem zvyklá, ten též, ale kaše a polévky jsou děsivé, ty má opravdu lepší Diet(mám vyzkoušeno)
@HankaB Super, díky za tip. Já zkoušela ty housky česnekové, no udělala jsem placky, ale daly se, fakt jsem si pošmákla. Ale dala jsem jen 1 každý den, z poloviny porce byly 3.Je to oproti pečivu tvrdší, ale alespoň fakt připomínají pečivo. Ptala jsem se u Fitu v poradně, říkaly, že se to může, ale díky otrubám ažtak ve 3 fázi, jsou dost energ. vydatné. Ale mají tam recept i bez otrub, jen z proteinu, tak to by mělo být O. k. Te´d mi z Ketoaktiv přijdou palačinky, na ty si dám maličko té Dukanovy marmelády z vody a těším se ![]()
Ahoj holky, tak jestli jsem ještě dopo uvažovala, že bych si ponechala aspoň 1 proteinové jídlo denně, třeba omeletu nebo polévku, tak z toho mám vážně strach
K dr. jsem přišla s horečkou 38,5st, ta se zhrozila výsledků odběrů, dala mi atb na 10 dní, vypsala žádánku do nemocnice na urolo, kdyby se mi to o víkendu ještě zhoršilo a mám přijít v PO ráno na další odběry, podle kterých se rozhodne, jestli mě pošle na nějaké speciální uro-vyšetření, podle kterého by mi pak atb museli píchat do žíly…takže buďto dojíždět nebo hospitalizace, podle momentálního stavu…takže mi vážně docela zatrnulo
Jsem ráda, že se držím, píchá mě při každém nádechu i pod žebry, nejsem fňukna, ale tohle si fakt nezasloužím…teď, když jsem konečně našla recept na hubnutí
A to jsem před dr. ani necekla něco o proteinové dietě ![]()
Tak jsem si říkala, že zkusím napsat do poradny dr. Rýce, nevím teda, jak se tam dá psát, ale mrknu se, i když je jasné, že asi odpoví až později, jestli vůbec. Každopádně jsem teď úplně bezradná, jak jíst…a hlavně, kdy budu moct zas navázat? Hlavně by mě zajímalo, jestli to může mít nějakou spojitost s tou dietou ![]()
Tak vám holky držím palce, hlavně ať vás nic takového nepotká, je to hnus ![]()
@kivik moje kamarádka takhle skončila na kapackach po ketoze, držela 3 týdny a ledviny to odnesly teda hodně, půl roku se dávala dohromady, a to ani nemluvím o jejím krevním obrazu, to doktor málem omdlel. Někdo tohle prostě nedá a u této diety jde o ledviny hodně a taky o játra, přes ty jdou ty tuky a taky je to mazec…
@kivik Ahoj,děvče, to je mi moc líto! Ono jestli jsi už měla s ledvinami problém, tak jsou už na vše náchylnější, navíc ta dieta je fakt zátěž a k tomu nafoukáno z klimatizace taky nic moc! Rozhodně se na proteiny vyprdni, zkus teď jíst dietně, ale normálně, snad když nebudeš sladké tak se ti ty kg nevrátí! Ach jo, mě to pomáhalo si s tebou psát a bavilo…Tak se propána hlavně co nejdřív uzdrav ať nemusíš do špitálu, zalez pod duchnu a nevylézej, k antibiotikům dej rovnou probiotika, ať ti nedělají paseku ve střevech, pořádně pij a ozvi se, jak je ![]()
Holky dekuj moc za podporu
Stydim se, ale uz jsem to dietne nezvladla…horecka mi vylezla az na 39,8, pak uz jsem se radsi nemerila, predtim jsem jeste detem varila lososa, sobe brokolici a cuketu, ze si musim dat neco do prazdneho zaludku, kdyz si tam rvu prasky, ale nebyla jsem schopna to ani pozrit. Nakonec jsem si dala banan, a je to mnohem lepsi, zaludek se ustalil, horecka trochu klesla, ted jsem si dala na zizen jeste broskev…proste citim, ze to telo chce, asi potrebuje energii
Vubec jsem to necekala, vetsinou jsem pevna v rozhodnutich a toto mi krasne slo uz mesic. Jsem fakt zvedava na tu oricinu, uvedomila jsem si, ze ten zanet ledvin jsem mela uz pred 14 lety a tam to bylo prokazatelne z brigady, kde jsem byla hodne v pruvanu. Ale to asi nezjistim, neb se o te proteinovce bojim dr. rict. Fakt jsem si nemyslela, ze to postihne me, nemocna byvam jinak malo. Tak se tu zatim mejte, ja se zase ozvu, asi budu mit strach se k tomu jen tak vratit, zkusim alespon napsat to Rycovi.