Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@glorča Ani nevis, jak to mrzi me
@mixlevpixle2013 Dekuji moc za info, aspon se necitim tak blbe ![]()
Ahoj zeny. ☺ Chtela bych se s Vami podelit o zkusenosti s ketofitem. Dobrou a spatnou. zacatkem mesice jsem objednala koktejl v doze, po 12 ti dnech uzivani jsem stratila dost na centimetrech a tri kilogramy. Proto jsem objednala dalsi a tentokrat v tech sackach naporcovany za 2000kc. Ty jsem si vzala do prace a kdyz jsem se napila malem sem se pozvracela, myslela sem ze to bylo mlekem ue bylo treba zkysle ale bylo to tema koktejlama. Chut barva a zapach nepopsatelne. Posilam foto z dozy kde je zajimave odtrhly kus papiru s kodem a datumem spotreby ktery dopsali propiskou pod kod. Podle me je proslej minimalne rok a jsem zvedava co mi na muj email a foto odepisou. nemate nekdo podobnou zkusenost ci s reklamaci u nich? ![]()
@Smachatko No teda, a to sis objednala přímo z jejich stránek? To snad není možné! Já mám Ketofit, objednala jsem si 3 dózy ze Slevomatu a jsou v pořádku, datum až do příštího roku, ale tohle bych jim zavolala hned v pondělí a byla fakt naštvaná!
@glorča Ano primo od nich. Jsem opravdu moc nastvana a zklamana takovy pristup od nich bych necekala. Hlavne kdyz koktejl v tech saccich je o pet set korun drazsi nez v doze a ty penize jak kdybych ted splachnula Do zachodu. Skoda ze nejde vyfotit jak to pachne a „chutna“ sesypala jsem do misky ten dobry koktejl a dospod misky obsah sacku treba to pujde videt i na fotce ten rozdil barev
Ahoj holky, tak už mám zas skoro 38, venku prší, rodinka naštěstí v bazénu, takže mám aspoň klid…jo a zobu meloun, který mi koupili na pročištění. Řekla jsem si, že se z toho všeho hlavně musím dostat, takže nechci jíst pečivo nebo přílohy, ale to ovoce jo, ať mám nějaké vitamíny. Stejně už v ketóze nebudu tak co. Napsala jsem tomu Rýcovi, tak jsem zvědavá, co a jestli odpoví. Ale tak nějak tuším, že se k proteinovce už asi bohužel nevrátím, studovala jsem si toho Dukana, že je to z normálních jídel, ale také tam píšou o vlivu na ledviny, a v nějakých diskusích jsem se dočetla o podobných problémech jako mám já, tak to nechci zbytečně riskovat. Holt proteinová dieta je skvělá, bez ní bych vůbec nevěděla, že může moje tělo ještě někdy zhubnout, ale asi není pro mě…nebo jsem to přehnala a neměla být v 1.fázi měsíc a ještě na ketodietě, když třeba jiné mají hned od 1.fázi jedno pravé jídlo denně…no teď už to člověk nezjistí ![]()
Tak asi si dám potom, co se z toho vyhrabu, Havlíčka…ten mi taky vyhovoval, i když jsem s ním zhubla tehdy jen asi 2 kg, no ale já bych v tomto okamžiku byla šťastná i za to, abych nenabrala, že ![]()
Ještě taková perlička, člověk jak leží a má čas přemýšlet…jak jsem jela minulý týden na to školení přes půl republiky, tak mi v Brně pomáhal s kufrem do vlaku jeden takový o pár let starší chlápek, docela sympaťák…pak si ke mně přisedl v kupé a ať ho prý vzbudím, kdyby usnul…nakonec se z něj vyklubal evangelický pastor a prokecali jsme spolu celou cestu…no a já mu líčila, jaké mám teď šťastné období, že se cítím i díky té dietě dobře, že mám pocit, že jako Beran všechno zvládnu, co si zamanu apod…a týden s týdnem se sejde a takový kolaps, kdy tu ležím vyřízená a přemýšlím, jestli jsem si nezadělala tou dietou na nějaké vážnější problémy, @mixlevpixle2013 mě docela vyděsila. Navíc jako osvč nemám neschopenku, takže si nemůžu jen tak dovolit válet se doma…a příští ČT-SO má mít firma, se kterou spolupracuji, tu velkou megaoslavu, na kterou jsem se těšila, jak už budu hubená…teď si tam nedám na přivítanou ani ten koktejl, co má být namíchaný v jejich barvách, budu ráda, když se tam vůbec objevím, přitom se měli sjet všichni zástupci ze 4 zahraničních poboček, chtěla jsem je poznat, občas s nimi něco pracovně řeším, no je to všechno na houby ![]()
Držím vám všem palce, ať vás nikoho nic takového nepotká
Člověk čte, jak je to pro ledviny zátěž, ale vůbec si nepřipustí, že by se ho to mělo týkat, když dodržuje pitný režim a jede „podle plánu“. Když jsme držely kdysi s kolegyní Mančigovou pro očistu, tak jsem taky nechápala, jak jí to mohlo způsobit žaludeční problémy, když tam jsou samé zdravé věci…holt každé tělo je prostě individuál
Škoda no, už jsem se tu na tom fóru tak zabydlela, dokonce mi připadlo, jak se to tu krásně rozjelo…tak hlavně ať vám to všechno jde krásně jako dosud, vím, jak je člověk šťastný za každé kilo dolů, i na mě si už kolegyně v práci všimly změny, a to byly blbé 4kg ![]()
@kivik tedy já čekala, že už na tom budeš lépe a ta máš pořád 38
Ach jo. Máš pravdu, taky jsem o ledvinách četla stlem „jsem zdravá, mě se to netýká“. Moc mě mrzí, že jsi tak dopadla a držím palce, aby se ledviny rychle umoudřily. Asi bych na tvém místě už na proteinivku také nenajela - bála bych se, že ledviny jsou holt citlivější. Určitě budeš hubnout dál, jsi zvyklá nejíst přílohy a sladké - to je nejdůležitější. Dej vědět, jak se ti daří ![]()
Holky pomoc - strašně mě po těch dvou měsících na dietě honí mlsná!!!
@HankaB Ahoj,tak slupni tyčinku
!Ne, já si pro tyhle případy objednala z Ketoaktiv dezerty, je to cenově přijatelné a ten jogurtový s lesním ovocem mám doma, je výborný, tak jsem si ještě vzala citrónový a tiramisu a jsem zvědavá! No a na Dietalegre mají i zmrzku, tak jsem si říkala, že ji asi taky zkusím
.
@kivik Tak co, jak je? Doufám, že už trošku líp, snad ta antibiotika už zabraly?
@HankaB a co si prostě jeden den ujet. Já mam vyzkoušeno, ze když jsem hubla po prvním porodu, takjsem si mohla dat každých 14dni pizzu a na dietu to nemělo vliv…
@glorča ahoj Glorčo, psala jsi, že můžeš poslat na košt polévky a kaše.. platí ta nabídka ještě? Zkusila bych je. Děkuju
Jinak já najíždím na režim zítra, měla jsem náročný týden a už se těším, že si konečně ulehčím… mam těsný kalhoty a mam pocit, že už se nevejdu do dveří… tak jsem strašně zvědavá
…Jen mi pleas poraďte.. tu první fázi držíte jak dlouho… chci dolu cca 10kg.. mám se řídit podle pocitu? Nebo se mám držet toho co doporučují na stránkách, myslím že mi to tam vychází asi na 3 týdny. ![]()
Ahoj holky, tak já doufám, že se to dnes v noci „zlomilo“ konečně trochu k lepšímu…propotila jsem 2 pyžama a celou postel, ale cítím se dnes konečně trochu lépe, tak uvidíme, co večerní teplota…a hlavně, co zítra výsledky u dr. ![]()
Každopádně celý ten fígl je opravdu v té ketóze, ta může za hubnutí, ale také za oblbnutí těla, že pokud jí podle pokynů, tak ani nemá moc chuť hřešit, nebo já to tak aspoň ten měsíc měla…ale teď, jak jsem už třetí den bez proteinů, tak mám pořád hlad a hlavně chutě
Takže budu muset co nejdřív najet na nějaký jídelníček, co se pokusím dodržovat, ale jak byl člověk zvyklý na ty koktejly apod., tak najednou zjistí, že jen o mase a zelenině se vydržet nedá. Dneska jsem si tedy udělala pořádný vývar, aby mě to trochu posílilo. A taky jsem měla aspoň jogurt.
Díky, že na mě myslíte ![]()
@HankaB Já mám strach spíš z jojo, když jsem to takhle „násilně“ přerušila
Navíc poslední váha byla 68,5kg/180cm, tam mě léta „nepustily“ ani různé záchvaty zdravé stravy, takže myslím, že dolů to nepůjde určitě, spíš mám strach, aby to nevyletělo rychle zas nahoru. No budu vás informovat
Taky mi přijde, že se mi zas začíná víc nafukovat břicho, které mi při té proteinovce krásně splaskávalo, takže jsem nevypadala jak v půlce těhotenství, ale na začátku
Mají to prostě ti vynálezci proteinovky vymyšlené dobře, že tělo se musí vracet k normálu jen velmi pozvolna, no bohužel ![]()
@30jitka Ahoj, já myslím, že ty 3 týdny budou u těch 10kg akorát, já chtěla dát dolů 8kg, plánovala jsem nejprve 2 týdny 1.fázi, pak když to tak hezky šlo, tak jsem si ji prodloužila na 3 týdny, které jsem už ale stejně nedodržela 100% a ten 4.týden jsem asi ve 3 dnech měla maso, už jsem byla těch koktejlů hrozně přeslazená. Vzhledem k tomu, že ve většině diet se jede 1.fáze už s 1 pravým jídlem, tak bych se tak dlouho bez jídla netrápila ![]()
Já si davam jedno jídlo už od prvního dne. Přes den koktejly, zelenina a oběd normální bez přílohy (maso, ryba). A to si davam i čtyři kafe s mlékem. V ketoze jsem porat. Držím teprve tři týdny a mam dole skoro 5 kg..
@30jitka Ahoj zbylo mě polovina dózy rajské polévky(5 porcí) a 2 čokoládové kaše, ráda ti je pošlu v obálce, pokud máš zájem jen za poštovné, dělá cca 50Kč, kdyžtak písni údaje do soukromé zprávy.
@kivik Jsem ráda, že je ti líp! ![]()
Já už dávám 2 jídla denně, jedno mléčné(tvaroh. pomazánka, cottage, syrečky),nebo to pečivo z Dukanovy diety, a jedno masové, občas zobnu i trošičku ovoce(čtvrt jablka,1 jahodu, pár borůvek)a s ketózou to taky nic nedělá, dnes jsem měla i trochu šampíčka, teď máme hodně narozenin v rodině.
Ahoj holky, tak po kontrole u dr. už mám trošku lepší náladu, výsledky se trochu zlepšily…takže do NE mám dobrat atb., v PO přijít znovu na odběry, zkumavky moči mám mít dokonce 3
a pak se mám objednat ještě na ultrazvuk ledvin a močových cest, že si chce být jistá, že bude vše v pořádku, tak to jsem i ráda, že to nepřejde jen těmi atb. a neřekne, že jsem jinak zdravá. Kladla mi na srdce, ať opravdu vše absolvuji, že podle výsledků uvidíme, kam mě případně pošle ještě dál, že ledviny vážně nejsou sranda…a když jsem zkusila trochu naťuknout proteinové diety, tak mě hnala samozřejmě někam ![]()
Tak jsem si dala pak ke snídani 2 krajíčky černého žitného chleba, cottage a rajče s paprikou, prostě návrat ke „klasické“ zdravé stravě, nic jiného mi v tuto chvíli stejně nezbývá. Proteinovkou jsem dala dolů celkem 5kg (váženo dnes), což je pro mě úspěch, a budu vás samozřejmě informovat, jak to rychle (ne)poleze nahoru ![]()
@kivik Ahoj,držím palce, ať to nahoru nejde, nebo co nejméně, ale hlavně, ať jsi zdravá! Já to raději zaťukám, u mne zatím vše dobré, pomaloučku se taky navracím k normálnímu jídlu, zatím dávám 2 za den. Když jsem se ptala v Ketofit poradně, vcelku mě z toho vyšlo, že dlouhodobě takový přísun bílkovin fakt nebude nic moc pro zdraví…No nic, jídla co mám postupně sním (stejně to bude trvat dlouho),nebo si to zopánu na podzim, uvidíme ![]()