Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Holky, kolik hubnete tydně ve druhe, nebo ve třetí fázi? Průměrně.. Zda se mi, že teď v pátém týdnu to jde dost pomalu ![]()
@viccca a pátý týden znamená co? Ve které fázi jsi? A pomalu..to je kolik?
Ahoj holky, hoďte sem nějakou inspiraci, co si děláte k jídlu(jako svoje jídlo),nějak se už plácám pořád v tom samém. Chci si koupit ten zmražený listový špenát, ale zatím jsem se nedostala do marketu, chodím jen do naší pidi samošky u baráku. Co jsem si teď začala dělat já, taková rychlovka, spíš chuťovka než pořádné jídlo, je Milko Řecký jourt bílý, je hustý, odtučněný s minimem cukru(méně než tvaroh),do něj rozdrtím ochucovací tabletu, nebo udělám na slano se solí, např. okurkou a česnekem. Ale na obědy mě opravdu dochází inspirace…Pořád jen kuřecí prso nebo ryba se zeleninou…
Tak já mám za sebou Cambridge diet.. držela jsem dohromady 8týdnů i s výstupem.. Mám dole 12kg, 14cm přes boky, 6cm zádoprsa, 9cm v pase a 10cm přes břicho..
@glorča píše:
Ahoj holky, hoďte sem nějakou inspiraci, co si děláte k jídlu(jako svoje jídlo),nějak se už plácám pořád v tom samém. Chci si koupit ten zmražený listový špenát, ale zatím jsem se nedostala do marketu, chodím jen do naší pidi samošky u baráku. Co jsem si teď začala dělat já, taková rychlovka, spíš chuťovka než pořádné jídlo, je Milko Řecký jourt bílý, je hustý, odtučněný s minimem cukru(méně než tvaroh),do něj rozdrtím ochucovací tabletu, nebo udělám na slano se solí, např. okurkou a česnekem. Ale na obědy mě opravdu dochází inspirace…Pořád jen kuřecí prso nebo ryba se zeleninou…
Glorčo, a ten řecký jogurt ti pasuje do 3. fáze, ne? Do druhé by mléčné výrobky vůbec neměly přijít…
@matiee píše:
Glorčo, a ten řecký jogurt ti pasuje do 3. fáze, ne? Do druhé by mléčné výrobky vůbec neměly přijít…Jinak hledej třeba tady:
http://www.ketodiet.cz/…recepty.html
http://www.dietalegre.cz/…gre/s66.aspx
na té Dukanově dietě taky bylo hodně receptů…
@glorča S tím koktejlem jsem se už zžila:-)), ale fakt je, že ten ze Slevomatu byl mírně lepivý, asi jako sušené mléko a tento je prostě úplně sypký, jako mouka. Ale kila jdou dolů dál, tak dobrý. Hokly hubnete dál ikdyž už jste ve druhé fázi, tzn., že si dáte jedno „normální jídlo“ z povolených, nebo už to dolů nejde?? Ráda bych ještě něco shodila, ale už budu v pondělí na třech týdnech…
Jo a já si ten koktejl také někdy dělám naslano. S nízkotučným kefírem a nastrouhanou okurkou. po konzultaci je kefír povolen…
Taky by me zajímalo jak kkolik se hubne dál? Jako v druhé a třetí fázi? Já budu v pondělí také na 3 týdnech prvni fáze, ale shodit ještě potřebuju. Určitě tak 7kilo.
Holky, nejlepší bude, když si pročtete stránky jednotlivých diet nebo poradnu Mudr. Rýce na dietalegre, dostanete spoustu odpovědí na své otázky ![]()
Ve druhé fázi se hubne také, ve třetí už jde o udržování váhy a nemělo by se hubnout, jen udržovat. Ale všechno záleží na spoustě věcí, na jednotlivých lidech a každému to jde jinak ![]()
@matiee No u Ketodiet asi ano, ale u Ketofit se mléčné výrobky zařazují hned.Na poradně mi řekli, že ze začátku 1 mléčný výrobek(jogurt, kefír, tvaroh),po týdnu až 2 klidně 2 mléčné produkty. Když jsem se dívala na složení toho jogurtu, tak je to porovnatelné s ketojídly-ve 100g obsahuje 242kj, tuky 0.3g!(skoro žádné),sacharidy 3.8g(z toho cukry 2,7g),bílkoviny 9.8g! Celý jogurt váží 140g, takže si myslím, že je naprosto v pohodě. Ale je to asi jen tenhle Milko(byl i v reklamě s velkým svalovcem),ostatní mají víc sacharidů. Dokonce u Ketofit mají hned pomazánky z tvarohu v plné fázi diety. Já si dávám tak ob den. Ještě trošku hubnu, ale co jsem zařadila 1 jídlo(ze začátku pouze povolené maso),jde to velmi pomalu, ale jde.
@matiee A taky koukám do receptů, ale přijde mi vše na jedno brdo, brokolice, cuketa, maso…no jo no, je to dieta, chápu, jen jsem si říkala, jestli jste některá nepřišla na něco jednoduchého, chutného a jiného ![]()
@SněhulkaD @areca Já už hubnu pomalu a málo, ale je fakt, že nejedu striktní 2 fázi od Ketodiet, občas zhřeším hodně(narozeniny atd).Za cca 3 týdny tak 2 kg, ale dostávám se na takovou normální přiměřenou váhu a to už jde asi pomalu. Možná, když mě zbydou nějaká jídla, dám si na podzim 2 kolo ![]()
Ahoj holky, tak jsem se taky pustila do keto hubnutí, trochu jsem to poupravila, protože se mi nechtělo tolik utrácet, tak jsem si koupila jiný protein a k tomu polévky, omelety a tyčinky od ketoaktiv. Dneska teda jedu na tomhle jídle druhý den a dost se mi motá hlava, trochu mě taky pobolívá, tak doufám, že to přejde. myslím, že by taky neměl být problém, nahradit nějaké jídlo masem nebo jogurtem, taky to má spoustu bílkovin a skoro žádné cukry.
nechcete napsat kolik jste zhubly, za jakou dobu? Ať máme pořádnou motivaci ![]()
Glorčo, tak to jo, je to jinak postavené. Tak to docela závidím, tvaroh bych si dala hned!!!
Varisko, všechno najdeš, stačí jen číst zpátky ![]()
Měla jsem naplánováno každou fázi na dva týdny. Ale už od začátku jim k obědu maso se zeleninou. Někdy vajíčka na snídani. První tři týdny byly super a pak se to pozvolna zpomalovalo. Celkem za čtyři týdny a něco mám 6 kg dole..