Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1512
27.5.15 13:33

@matiee Děkuji,však ty jsi ještě víc šikovná :lol:!Ale musím napsat, že to ne já, ale ta dieta je šikula :lol: Ještěže mají všude reklamy, jinak bych si ničeho nevšimla a byla dál koule :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
28.5.15 06:54

Ahoj holky. Gratuluju k úspěchům :kytka: Měla bych na vás dotaz - zkoušíte se i měřit? Momentálně pročítám různá doporučení a dost často je uváděno, že pokud se stáhnou sacharidy, jde váha dolu na úkor vody a glykogenu a přitom tuky zůstávají-takže po přidání sacharidů nastane jojo efekt, protože voda a glykogen se doplní. Tak mě zajímá, jestli jste byla některá na měření, aby jste věděla, že jde dolu opravdu tuk a ne jen voda/svaly? Sama jsem si hodně stáhla sacharidy a zvýšila bílkoviny, váha šla už trochu dolu, ale tohle mě trochu „postrašilo“. Když propočítáte kolik sacharidů v dietě máte, kolik to za den je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
28.5.15 07:06

@jowana Ahoj,chtěla bych chodit na měření, bohužel u nás není kde, chodím cvičit do Hany Bany a tam mi řekli, že už to nedělají, neboť jim slečna, která to dělala, odnesla se svým odchodem i tu speciální váhu :mrgreen: :zed:.No nevím, takové fitko by si snad mohlo dovolit koupit svoji. Ale myslím si, že je to naprostý nesmysl. Navíc u téhle diety nejsi úplně bez sacharidů, jen je jich míň. U mne opticky hodně zeštíhlely partie jako obličej-druhá brada, třepající se vršek stehen, prostě takové ty opravdu echt tukové partie, na břichu konečně nahmatám i ty svaly(předtím bylo jen třepavé a měkké) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
28.5.15 07:23

@glorča já vím, že nejsi uplně bez sacharidů, ale je určitě hodně omezený příjem (kolem 50g?). Mohla bys spočítat kolik jich máš? Já jsem si je stáhla kolem 100g za den. Když pohledáš, tak je o tom hodně článků, že se ztrácí voda a glykogen..Otázka, při jakém množství sacharidů to je a není :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
28.5.15 07:26

@Madel koukám, jaké máš úspěchy :palec: nezkoušela ses prosím i měřit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
28.5.15 12:03

Glorčo, ba ne, jdeš dál krásně dolů s váhou, já stagnuju nejspíš, už se radši ani nevážím, jen jedu dál podle svého a držím se toho, že mám o číslo menší oblečení a je mi volné :-)
Dneska jsem měla ráno k snídani „míchaná vajíčka“ z proteinovky, další výborné jídlo! Ale jde to udělat ze směsi na omeletu, rozhodně vyzkoušejte. Večer si tam hodím květák a udělám mozeček.

kivik, doufám, že už je zase o něco lépe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
28.5.15 20:44

@HankaB Ahoj,jsem zvědavá na referát chutí všeho od Victusu, mám zálusk na ty slané kuličky smetana cibule, pak sladké kuličky sójové, úplně slintám nad pizzou a uvažuji o zmrzlině!
U Ketoaktiv mě zklamaly ty dezerty, fakt jsem se těšila, protože ten první jogurtovo ovocný mě hodně chutnal, ale ten tiramisu není vůbec dobrý a citrónový je hrozně přearomatizovaný, musela jsem ho smíchat s jourtem, pak to šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
28.5.15 20:48

@jowana Hele,zjistila jsem, že nemám čas ty cukry počítat, mám jídlo z více firem a na většině je obsah pouze ve 100g výrobku, pokud chceš, můžu ti to sem vypsat(jen cukry a třeba bílkoviny)u jednotlivých jídel aspočtni si to, (porce jsou např 23-35g u jednotl. jídel)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
28.5.15 20:51

@jowana Jo a ještě jsem hledala různě na netu, ale na to, že by člověk při bílkovinové dietě hubnul svaly jsem fakt nikde nenarazila, když tak napiš, kde to bylo. Jinak můžeš vznést dotaz v Dietalegre poradně, tam odpovídá přímo lékař, tak bych byla zvědavá, co na tenhle názor napíše. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
28.5.15 21:51

Ketóza je právě o to, že si tělo vše bere z tuků, ne ze svalů. Takže hubnutí svalů mi taky přijde divné. Ale nejsem odborník.
Jinak mně se to končně zas pohnulo a mám minus deset :dance: Hurá!!! Jen nevím, zda to zvládnu i řes letní prázdniny, zatím pojedu i červen a pak si možná dám pauzu. Uvodím. Samozřejmě vše zlehka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
29.5.15 07:12

@HankaB má pravdu, že ketóza způsobuje úbytek z tuků ne ze svalů (přijímáním nadměrného množství bílkovin svaly chráníme), ale je pravda, že první 3 - 4 kg jsou především úbytek vody a až následně nastupuje úbytek tuků, podle toho co jsem načetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
29.5.15 07:58

Jo, jasně, ze začátku skoro při všech dietách jde pryč voda, to je jasné, ale o těch procesech co psala jowana, jsem nic nenašla, stejně tomu nerozumím, nejsem biochemik :mrgreen:.Ale u mne vizuálně se právě až teď ty svaly začaly ukazovat, konečně jdou i nahmatat :lol: Začala jsem konečně chodit na Power plate do fitka, doma si manžel pořídil běhací pás, tak také začínám chodit, tak snad se trochu zpevním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
29.5.15 10:04
@jowana píše:
@Madel koukám, jaké máš úspěchy :palec: nezkoušela ses prosím i měřit?

Díky. Na měření jsem se chystala, ale zatím se mi tam nepodařilo dojít :-) Nevim no. K dnešku mám - 20kg za necelých 11 týdnů. A řekla bych, že to bude hlavně z tuků. Každopádně to asi nezjistim, když jsem si ty tuky nenechala změřit na začátku.

Ale včera večer a dneska ráno jsem poprvé hřešila a to dost, jelikož jsem chytla nějakou střevní virozu a nedalo se to zvládnout s dietou. Takže jsem nejedla keto jídla a místo toho ozobávala suchou housku a piškoty… Tak jsem zvědavá, co to udělá s dietou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.15 11:42

Ahoj milé dietářky :D. Mám na vás otázečku. Koupila jsem si balení koktejlu na týden v akci Slevomatu, to mi moooc chutnalo, konzistence něco jako sunar, takové trošku vlhké, jakoby drželo pohromadě, fakt, mimochodem 4 kg dole asi po deseti dnech. Tak mě to namotivovala, objednala jsem si další normálně z Ketofitu. Jenže mi přišel úplně jiný koktejl, úpně sypký jako mouka s příměsí nějakého „bordýlku“. Ale hlavně to úplně jinak chutná! Je dost slaný, jakoby se sodou nebo práškem do pečiva, no prostě mě to úpně natahuje. Snad si zvyknu, ale už se na něj vůbec netěším…Máte prosím někdo podobnou zkušenost???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
29.5.15 21:08

@SněhulkaD Ahoj,takovou zkušenost nemám, měla jsem koktejl i ze s
Slevomatu i normálně přímo od nich, chutě stejné, konzistence stejná. Pokud je to opravdu tak, zavolej nebo napiš přímo do Ketofitu. :nevim: Jen vím, že dělají 2 druhy,1 bez příchutě, dáš si tam příchuť. tabletu, druhý čokoládový, už namíchaný, ten jsem neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková