Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@glorča Díky, pro mě je teď nejvíc se dát dohromady, pořád mě to ještě dost bolí. A pak to třeba po 1 jídle sem tam někdy dojím, mám jich stejně jen pár, v plném rozsahu se k tomu ale vracet již pochopitelně nechci. Jen pokud místo zhublých 5kg přiberu třeba 10, tak to bych asi měla pokušení
Ale zkusím to tentokrát ukočírovat normální stravou, jsem přesvědčená, že snad pokud se nevrátím k přejídání a jezení sladkého, tak to nemůže být tak strašné, to by pak všichni museli až do konce života držet proteinovku ![]()
Jsem se právě dívala na ty stránky medidiet, jak Rýc propaguje to držení proteinovky pod dohledem, ale podle mě to stejně nejsou žádní doktoři, možná tak nějaké to jeho centrum v Praze, co psal že bude, takže dohled nějakého „proškoleného člověka“, který se vydává za výživového poradce, asi nebude to pravé, to leda tak doporučí člověku chodit na nějaké odběry k praktic. lékaři ![]()
Jo a ještě k těm dovoleným…moc se mi líbila odpověď Rýce na dotaz paní, jak se chovat na dovolené…„držení diety na dovolené je jako mít tchýni v ložnici“
Prostě jíst a pít s rozumem, ale ne se stravovat jen s pytlíkama
Kdy vlastně jedete?
@kivik Až ke konci června, ale máme vlastní stravu, tudíž pro mne bude jednodušší nahradit třeba 2 jídla hotovými ![]()
Já osobně třeba nepodporuju diety jako takové, raději sportuji, ale jediné co, tak jsem zkoušela ty ketofitové koktejly ![]()
Ahoj holky, tak dnes jsem se poprvé zvážila po dvou týdnech. Původní váha 71 kg- výška 170, nyní 67,5 kg. Vážila jsem se až teď večer, takže ráno to možná bude 67. Většinou mi to přes den kolísá. Takže po dvou týdnech úbytek 3,5 - 4 kg. Celkem mě to potěšilo. Ale od zítřka budu přidávat k obědu masíko, nechci úplně najet na 2. fázi, jen tak pozvolna, sem tam k obědu nějaké to povolené maso. Už si griluji pstruha k obídku se zeleninou. @kivik mě celkem vyděsila, tak radši pojedu na delší dobu, ale nechci být jen na koktejlech. Můj cíl je 60 kg, tak snad se k tomu dopracuji i tak.
Tak ranní vážení - stav 66,8 kg, jsem nadšená
Jen tak dál. A jak vy pokračujete?
@icik no super… To je krásný…!
![]()
Já pořád nevím, kolik mám. Dnes jedu 9.den. Baterii do váhy jsem stále nekoupila. Měla jsem nemocné dítko, tak jsem se nikam nedostala. Včera už jsme jeli nakoupit, ale stihli jsme jen Albert. Plánované elektro už ne, protože jsme pak museli se starším na cvičení. Chtěla jsem se zvážit po týdnu, ale asi to nechám taky po 14. dnech. Ale cítím se lépe. Břicho mi splasklo s tím mi stouplo trošku sebevědomí a už se necítím tak obrovsky…
Psychika dělá hodně.
Dieta jako taková mi vyhovuje. Přes týden absolutně. Nemusím nic chystat atd. O víkendu ( hlavně v neděli) to bylo horší. Jak je chlap doma a se starším synem pořád něco pojídali, tak jsem trpěla, ale zvládla jsem jedeme dál..
Jen mě trochu děsí zkušenost @kivik, ale budu doufat, že se mi to vyhne. Jsem zdravá a na ledviny jsem nikdy netrpěla. Tak snad to vydržíme. První fázi mám v plánu držet 3.týdny. Pak už přidám to jedno jídlo…
@areca určitě budeš mít také pěkný úbytek, já to na sobě vůbec nepozoruji, akorát to bříško mám taky splasklejší, ale jinak zatím nic
Mě ty koktejly také vyhovují v tom, že nemusím nic chystat a do práce je to ideál, ale jak říkáš víkendy jsou náročné. Jak pořád vyvařuji chlapům na stavbu, tak mívám chutě pořádné
Zatím se ale držím, jde o to jak dlouho to budu zvládat. Tak aspoň že to maso už budu moct uďobnout ![]()
Ahoj, je mi 67,vážil jsem 101,nikdy žádná dieta.
Po 6ti týdnech 14 kg dole (sním o 20ti),cítím se báječně. Nešel bych do toho, když bych neviděl předem úcinek v rodině. Je to drahé na první pohled, ale je v tom jídlo na celý mesic.
Neznám nikoho, kdo by při jakékoliv jiné dietě dosáhl bez strádání podobného účinku.
Vřele doporučuji, nedejte na všeobecně zažitou skepsi a obavy. A nedejte se odradit.
Honza09
Ahoj holky, to mě mrzí, jestli jsem vás vyděsila…na druhou stranu si je lepší si možná uvědomit rizika, která může přinést a přejít dřív k 1 jídlu.
Rýc mi napsal toto:
Dietu vysaďte, i když ta se zánětem ledvin nesouvisí a ani za něj nijak nemůže. Jde jen o shodu věcí. Vraťte se k dietě cca za měsíc po dobrání ATB. Klidně si teď dávejte ovoce a netrapte se ničím okolo.
Já uvidím, jak to se mnou bude, teď chci zkusit jíst „normálně zdravě“, pak máme na začátku července dovču, no a pak pokud bych viděla, že ta váha jen leze nahoru, tak bych to třeba zkusila znovu, ale už ne tak drastické.
Jinak na splasknutí břicha je to fakt super, mně po normální stravě se zas nafukuje
Dneska jsem musela i do práce, už nebylo zbytí, tak cítím, jak jsem těmi atb. úplně oblblá a unavená, ale zítra zas budu pracovat z postele ![]()
Kivik, hlavně ať se ledviny brzy umoudří, a do budoucna opatrně a postupně se zátěží, ledviny jsou potvory a můžou si to dlouho pamatovat.
Každopádně stravování by mělo být v pohodě, když si hned nenavykneš na pečivo a přílohy
Váhu máš krásnou, tak jen opatrně s nástupem a bude to dobrý!!!
@Honza09 ty brďo, tak to moc gratuluji! Já to 8 týdnech mám je 9kg dole… Také jsem diety nikdy nedržela. Ale jedu dál. počáteční váhu i cíl máme stejný ![]()
Holky - tak už mi padají kalhoty. TO se mi líbí. POcitově se tedy hubenější necítím, ale že hubnu je jasné. No jo, když velryba něco shodí, poznat to moc není. Je potřeba shodit hodně ![]()
Dnes mi došly balíčky. Od Ketodiet sladké tyčky - do háje, to je lahoda! Úplně si čvachtám. A cenově to mají nejzajímavější. Mám 2 balíky, tj. 28 tyček. Takže zásoby
A další balíček od Victusu - zatím jsem ochutnala jen Chilli con Carne - doporučuji, je to dokonalé. Pálivé, chuťově lahodné, paráda. Mám od nich ještě brkaši a slaný mix (tyčky a kuličky), na ty se chystám v dalších dnech. Hlavně mám něco do ruky na víkendový seminář, kde se ani horká voda nenajde.
Téda, super, všem vám to jde dolů parádně
!Já po měsíci cca skoro 7 kg dole, ale už týden jedu první fázi, ale i tak to jde trošku dolů, taky jsem nadšená, takové úbytky bez hladu…Jen dnes jsem měla divný den, ráno tlak 80/60 musel jsem si 3× lehnout, než jsem došla do kuchyně, žaludek a střeva mě zlobí, měla jsem asi 4 kafe a tlak pořád nic moc, no doufám, že z toho nic nevyleze, děcka měli neštovice, tak snad se na mě ten vir nedobývá!
@HankaB Pak dej vědět, jak ti Victus chutná, jsem zvědavá na ten slaný mix. Mě teď došel balík z dietaktiv asi 7 věcí, taky mám bramborovou kaši, ale udělala jsem ji řídkou, chu´tově jde, je jak z prášku.
@kivik Ahoj,jsem ráda, že ti Rýc odpověděl. Dieta určitě za zánět nemůže, jen by je ale opravdu zatěžovala. Snad se ti brzy vše vrátí do normálu! Škoda, že se doopravdy alespoň týden nemůžeš vyležet, to je pizánětech důležité!(jsem zdravotník
)Já držím dál, ale už ne přísně, dělám zhruba 2 krok Ketodiet, ale trošku už švindluju, dělám si to pečivo z tvarohu a z otrub, někdy jím i po 2 hodinách(když mám hlad),občas sním třeba 2 jahody, pár lusků hrášku…Uvidíme, zatím váha pořád velmi mírně klesá tak jsem ráda! Jen mě dneska bylo fakt mizerně, doufám, že to nic není.
@glorča Ahoj, dneska už můžu zase pracovat z postele
Já vím, taky nechci hned naběhnout do pracovního procesu, když jsem ještě před pár dny umírala ![]()
Tak hlavně, ať je Ti líp, možná to bylo i z toho počasí, jaké včera bylo.
Holky, závidím vám teď hlavně to, že nemáte hlad
Od té doby, co jsem vysadila proteinovku a klesly mi horečky, tak ho mám pořád a vrátily se mi i klasické chutě na sladké
Takže buďte rády, že tohle za vás vyřeší proteinovka…a taky s lítostí vzpomínám na tu jednoduchou přípravu ![]()
Mějte se, já jdu posnídat černý žitný chleba, takový ten mokrý, s cottage…to je jediné pečivo, co jsem si povolila ![]()