Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1009
30.5.15 13:30

Ahoj spolubojovníci :-) Hlásím se ze semináře v Praze. Právě baštím od Victusu cibulové kuličky a jsou ÚŽASNĚ dobré, křehké, chuťově lahodné. Snědla jsem i pizza slanou tyčinku a tu tedy též chválím a doporučuji. Tak jen, abyste měli trochu zpětnou vazbu ohledně chutí výrobků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
30.5.15 21:39

@HankaB Ahoj,děkuji za reference! Hele, já se v nás už ztrácím, ty držíš druhý krok, nebo jak jsi na tom? Já právě uvažuji o kuličkách i slaných i čokoládových, jak postupně přidávám jídlo, začaly mne bohužel honit zase chutě, tak musím něco míň škodného dokoupit :lol:.Zítra slavíme s rodinou narozeniny dcery a už mám vížné obavy, že dietu poprvé poruším hodně, ach jo.Ale asi se nebudu trápit a pak si dám pár dní plnou fázi a bude to.Ty slané tyčinky jsou jako ty sladké, hutné, nebo jsou to oplatky na slano? A fakt ti chutnají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
31.5.15 22:07

@glorča no já jsem trochu exot. Nejdříve jsem si to držela dle sebe, povolené potraviny a tak. Pak 1.etapa s Ketofit. No a nyní - asi něco jako 2.etapa: piji koktejly, jím jejich jídla…ale sem tam si dám maso, sýr… :lol:

Jinak další poznatky: Victus kuličky BBC nic moc. A sýrová tyčinka mě také nenadchla. Obojí není špatné, ale cibulové kuličky jsou lepší, stejně jako pizza tyčinky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
1.6.15 07:40

Dobré ráno holky, tak dnes jsem se teda vážila a super! Po 14 dnech na Ketodiet mám 5,6kg dole… :lol: Takže spokojenost. Hlavně aby to pokračovalo.
Mám v plánu ještě tento týden první fázi a pak už bych se pustila do druhé.
V druhé fázi se také hubne že jo??
A jak jste na tom vy ostatní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
1.6.15 08:36

@areca Gratuluji, tak to je parádní úbytek. Já jsem nenajela úplně na druhou fázi, piju koktejly a zeleninu z první fáze a sem tam přidám maso. Zítra to budou 3 týdny, co dietu držím, ale teď ten týden, co jsem přidala maso šlo dolů jen 1 kg :( Ale od zítra už přejdu úplně na druhou fázi. Jo a musím se přiznat - včera jsem zhřešila a dala jsem si dvojku bílého vína, ale ráno jsem na proužku měla ketózu sytě fialovou, tak mě to uklidnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
1.6.15 08:40

@icik jako kilo za týdne? To je dobrý… Mě by to pak v té druhé fázi stačilo. Taky přemýšlím, že bych na tu druhou fázi nenajela úplně. Ale zkusila bych maso třeba 3× týdně. Ale nevím, jestli se to právě může. Aby nebylo tělo zmatené, že jako jeden den maso jo, další ne atd. Jestli je to při té dietě vhodné. jestli se nemá najet na tu druhou fázi prostě plně… :nevim:

Ostaní holky nevíte?

Jo a závidím sitě fialovou ketózu. Já víc jak světle růžovou nedám. Nevím proč. Ale snad to stačí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
1.6.15 08:52

@areca No tak ty máš ža těch prvních 14 dní parádní úbytek, to já měla 4 kg. Ano, teď to bylo kilo za týden. Já myslím že to nevadí, ale já dávám maso skoro každý den, jen jsem ještě nezařadila ty ostatní povolené potraviny pro druhou fázi, prostě jsem chtěla přecházet pomaleji. No já to mám sytě fialové vždycky jen po ránu, ale asi je to jedno, že je to jen světle růžové hlavně, že hubneš. Já někde četla, že to zbarvení také vyjadřuje jak moc piješ, že čím víc piješ tím je ta fialová světlejší, že jsou ty ketony naředěné nebo co. Takže v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
1.6.15 09:52

Ahoj holky, to já včera zhřešila pořádně, dcerka měla 2 roky, takže nejen vínko ale i kousíček dortu a jiné pochutinky :lol:.Ale nějak to neřeším, nakoupených jídel mám hafo, najedu teď pár dní na 1 fázi, a pak vpluju do 2.
@HankaB Prosím tě, co jsou to kuličky BBC, to jsou ty čoko nebo karamel? A ty vafle jsi zkoušela?
@areca Jednoho jídla denně ob den nebo míň bych se nebála, můžeš si to uzpůsobit, ale dávala bych si pozor, aby jsi nedržela dietu nějak hodně dlouho, aby pak nešlo o zdraví. Přeci jen ubývají vitamíny, minerály, chybí energie…Ale Ketodiet má ty přechody velmi pozvolné a dlouhé, takže bych se jich držela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
1.6.15 10:11

Dobré ráno při pondělku,

holky, koukala jsem na Victus, to je totéž co Medidiet, Dietalegre nebo Protifast, stejné výrobky, jen jiné balení :-) Potvrdila mi to i jedna prodejkyně :lol:

Mám vyzkoušená nová jídla, špagety jsou moc dobré, ale počítejte s krátkými nudlemi v červené omáčce, chuťově moc dobré, vizuelně tedy nic extra, ale při chuti na „normální“ jídlo super. Polévky jsou teď výborné kuřecí s krutony nebo s kari, fantastické. Míchaná vajíčka už dělám každé ráno (z jejich prášku samozřejmě), jsou s provensálským kořením a výborné. Díky dárkům za nákupy jsem vyzkoušela mraky nových příchutí tyčinek a tedy holky… asi se naučím na sladké nebo co!!!

HankaB, já to mám chuťově jinak, ty pizza tyčinky nic moc, sýrové rozhodně lepší.
Kuličky jsou nejlepší česnekové :lol: Dávám si je večer do salátu jako křupinky, zkusila jsem je i do polévky a taky paráda. Ale samotné ke skleničce vína, to je nejlepší. Ty budou mít pevné místo v mém jídelníčku, místo čipsů a podobných zbytečností!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.15 10:50

@glorča Ahoj, ten Ketofit jsem právě kontaktovala hned po ochutnání té druhé várky, ale jejich odpověď je pořád dokola…speciální edice na Slevomatu…čož podle mě bylo jen ve váze, ale ona mi tvrdila, že ten koktejl byl trochu jiný…tak nevím, každopádně za dva dny na tomto mám kilo nahoře. Také se vám to stalo?? Že by třeba voda v souvislosti s cyklem? Nevím, nějak mi to sebralo elán…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.15 10:54

@icik prosím kde sehnat ty měřící proužky na průběh ketózy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
1.6.15 11:08

@SněhulkaD - normálně je prodávají v lékárně, ne všude je mají, ale klidně je i objednají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
1.6.15 11:41

Sněhulko, mě lítá váha podle vody dost, a zjistila jsem, že víno mi způsobuje problémy se zadržováním vody, stačí mi jedna sklenka večer, další dva dny mám na váze víc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.15 12:39

@icik jj děkuji, už jsem si zaběhla objednat…
@matiee tak to si mě trošku uklidnila :mavam: byla jsem ráno pěkně vykulená, že místo očekávaných minus kil mi zase přibylo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
1.6.15 21:06

Holky tak jsem včera hřešila hříšně, dala jsem si i trošku dortu(dcerka měla 2 roky),vínko a prostě pořád jsem ujídala salámek, masíčko…Takže dnes jsem se chtěla napravit, a dát si jen koktejly, ale co jsem zařadila do diety jídla, tak hotovo, honí mě děsně zase chutě, jsem unavená, už to není ten zázrak jako v prvním kroku, takže jsem zase něco ujídala(sice povolené věci, ale často).Zkusím se zase na pár dní vrátit do 1 a uvidím, snad se zase vychovám :D!
@SněhulkaD Tak to s tím koktejlem opravdu nechápu, jako že ve slevě nabídnou jiné složení koktejlu? Já si právě objednala 3 ks na Slevomatu a teď jsem dokupovala ještě 1 od holčiny, co jí zbyl a jsou stejné a měla ho doma delší dobu…Ten můj je takový béžový, trošku se lepí při nabírání z dózy, chuťově když ho olízneš, je bez výrazné chutě(např. jako mouka),příchuť tomu dodá tableta. Prošejkrováním a cca 10 min odstáním krásně zhoustne.Ale to přibrání já mívám také, před menstruací se mě zastavila váha a týden možná 10 dní vůbec nešla dolů, teď je to to samé…
@matiee A kde prosím tě nakupuješ, asi v kamenném obchodě, že? Že jsi se ptala prodavačky…Mě zaujal ten Protifast, mají tam trošku lepší ceny, než ve Victusu a Dietalegre, takže jsou to stejné výrobky? Mají tam dokonce brambůrky :lol: a různé namíchané balíčky, asi taky něco vyzkouším, už mě ty stejné chutě lezou krkem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková