Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
86
12.6.15 07:37

Variska, viccca a glorca holky díky za vaše zkušenosti, zkusim to vydržet, ikdyž je to děsný, to jsem fakt nečekala. Dneska to zkusim pevnou stravou. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
12.6.15 07:40

@glorča ahoj :mavam: Říkala jsem si, kde asi jsi…Nosní mandel jsme měli cca. před měsícem také. My jsme k tomu měli teda i zmenšení krčních… Bylo to náročné. Nejhorší je to, že nemůžu děti pít co? :,(
A jak jsi na tom váhově? Jak to jde dolů?
@Dejvinka džím palce v hubnutí :palec: Já teda s ketózou neporadím. Dle papírků jsem v ní cca. od 3dne, ale víc jak na světle růžovou se nezmůžu. A taky jsem na svém těle vůbec nepozorovala nějaký přechod. Vůbec mě nebolela hlava, nebylo mi šoufl nic takového jak se tu píše. Takže já jsem asi divný případ.
Ale hubnu myslím dobře…ikdyž tento týden už to nejde až tak rychle.
Po třech a půl týdnech první fáze mám dole 8kgkg. Tento týden jedu ještě fázi první a příští týden už pojedu na dvojku. Ale moc se mi nechce. Ty Ketodiet jídla my vyhovují… To co bych si dala nejradši stejně nemůžu ( pizza, gyros :) ) tak ani nemám potřebu někam přecházet. Ale musím no. Takže příští týden už pojedu fázi druhou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
12.6.15 08:19

@Dejvinka První opravdu striktní fázi(koktejly, polévky, kaše, omelety od Ketofit)jsem držela cca 14 dní, pak dalších 14 dní jsem si dokoupila tyčinky a občas slupla něco méně vhodného(plátek šunky, maso,…).Chtěla jsem zhubnout cca 10 kg,8 mám dole, takže ještě chvilku 2-3 fázi hodlám držet. Jsem malá, měřím 162cm, vážila jsem skoro 70 kg, teď vážím 62,2kg.Sama bez této diety bych to nedokázala, pro mne je to malý zázrak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
12.6.15 08:26

@areca Ahój :mavam: Jo jo, dolů to ještě jde, ale už velmi pozvolna, už nejsem tak pečlivá. Jídel mám nakoupeno dost, takže doufám, že ještě ty 2 kilča dolů dám. Jinak v nemocnici jsme to zvládli, synka brali jako prvního hned o půl 8,takže to bylo super, že nemusel dlouho čekat. Ale dnes je nějaký divný, ještě spí, ale v noci se budil a vyřvával, teď k ránu že ho bolí břicho a ucho, jsem zvědavá, co bude, až vstane :nevim:.On je hodně cíťa, všechny bolístky ho rozhodí, špatně jí, málo pije, no hrůza. Už zase zhubl za ty 3 dny :zed: Škoda, že to tak nemám já, já bych žrala i při 40tkách teplotě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
12.6.15 09:02

@glorča Ahooj, taky jsem tu pár dní nebyla a koukám, jak se to tu rozjelo. :-) No já za 3 dny končím první měsíc druhé fáze, pak budu mít ještě další měsíc. Jinak od 23.3. mám dole asi 22kg, jsem nadšená. :-) Teď ale v té druhé fázi už to jde pomalu a je to horší na dodržování. Jak jsem přidala normální jídlo, tak mě děsně honí mlsná :-)

Jo a vyzkoušela jsem novou polívku od Diet - gulášovku - a ta se dá i jíst. Je docela dobrá :-) Ještě mám i sýrovou, tu zkusím dneska, dám pak vědět :-)

@glorča Koukám, že to máme s dětma nastejno. Já bych mohla jíst furt a obě moje děti jsou totální nežravky, dá strašně moc práce zvládnout, aby aspon tak nějak prospívaly a nevypadaly jak reklama na hlad. :-) Takže teď doma bojuju se sebou, abych nejedla a s nima, aby jedly :-)

A jak tu holky psaly, že je jim ze začátku zle, tak já to měla jako @areca hlava nebolela, špatně mi nebylo. To spíš až teď se mi občas zamotá hlava, ale jinak v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
12.6.15 09:33

@areca děkuji moc taky ti držím v hubnutí palce :palec: akorat se chci zeptat … zmiňovala si nějaký papírek, ktery se zbarvuje do růžová … tj. ten papírek na měření Ph organismu? Podle něj se pozná jestli jsem v Ketóze?
Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
12.6.15 09:40

@Dejvinka na Ph ne. Jsou to přímo papírky na měření ketonů v moči. Já mám Ketophan. Buď je mají v lékárně normálně a nebo ti je objednají. A ano dle něho poznáš jestli jsi v ketóze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
12.6.15 10:18

@areca tak to jsem přesně potřebovala vědet děkuji moc aspoň, už vím jak to poznám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
12.6.15 10:26

Holky mám akorát strach, že se mi ted´ hubnutí nějak zastavilo. :cert: Už mám za sebou šest dní a po třech dnech úbytek 3,3 kg, ale ted´ je šestý den a furt ne a né dolu. :,( Mate stím prosim někdo zkušenosti po případě kdy se to zlepšilo. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
12.6.15 10:30
@Dejvinka píše:
Holky mám akorát strach, že se mi ted´ hubnutí nějak zastavilo. :cert: Už mám za sebou šest dní a po třech dnech úbytek 3,3 kg, ale ted´ je šestý den a furt ne a né dolu. :,( Mate stím prosim někdo zkušenosti po případě kdy se to zlepšilo. Děkuji

Vydrž, to se občas stane, že se to na pár dní zastaví. Pak se to zase rozjede, uvidíš. Taky se mi to stalo v první fázi. Dokonce jsem jednou měla asi i o půl kila víc než při předchozím vážení. A taky pokud máš třeba před ms, tak se to na váze může projevit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
12.6.15 10:38

@Dejvinka taky to tak občas mám. 2-3dny váha stojí a pak zase šupne např. o 300g dolů. Ono není asi dobré se vážit každý den. Myslím, že jednou týdně by to bohatě stačilo. Ale já to nevydržím…to by mi musel tu váhu někdo schovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
12.6.15 10:51

@areca joo, to znám :-) zvládám se vážit vždycky ob dva dny, delší pauzy nevydržim :-) :-) Jsem jak blázen :-) Teď mám problém, protože mi na KetoDiet končí nastavení v aplikaci na tři měsíce, ale já v dietě ještě musim pokračovat a nejde to přenastavit :-) :-) Takže to je opravdu problém na úrovni :-) :-) :-) Ale pořád mi to vrtá v hlavě, co budu od pondělka dělat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
12.6.15 10:56

@Madel :lol: :lol: A kolik chceš ještě shodit? 22kg je úžasný výsledek a můžeš být na sebe pyšná. :potlesk: Jak se cítíš? Asi zbytečná otázka co? :lol: Určitě skvěle viď? :)
Jsem si taky zadala udaje do té jejich aplikace, ale počítá jim to nějak divně. Spočítali mi, že bych měla končit na nějakých 69kg a to je prostě moc na mě. 167/69 je moc že jo? Nechápu ty jejich výpočty. Já bych chtěla aspoň 65kg. Ale dělá mi radost, že jsem dle aplikace na tom lépe než je jejich plán… zatím teda. Ono se to v druhé fázi může lehce změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1453
12.6.15 13:57

Včera ráno jsem skočila do ketózy a od té doby vůbec nemám hlad, musím si fakt připomínat a nastavit budíka, abych se včas najeda. Hlava mě pořád malilinko bolí (tak že když bych jen v tichu ležela a nepřemýšlela tak bolí, ale jakmile začnu fungovat, nevím o tom…snad se to urovná i tak..)
V úterý ráno 99,2kg, dnes 97,1kg ;)

@povers Heleď jestli je ti blbě, sněz něco. Mě ta tekutá strava též nevyhovuje, takže já kombinuji koktejly s normálním jídlem bohatým na bílkoviny a tuky a s obsahem sacharidů do 5% (jen to chce pak na kalorických tabulkách www.kaloricketabulky.cz hlídat, kolik přijdeš sacharidů mělo by to být do 40g maximálně) - já jím hermelíny, tvrdé sýry nad 30% tuku, maso, maso, maso :) a zase tvrdé sýry :) A mě taky bylo první dny fakt na zvracení když jsem měla pít třetí koktejl po sobě..tak jsem si pak zapekla lilek s mozarelou s trochou koření a oleje a luxus ;) V ketóze budeš i tak. Já jsem dneska 4.den od začátku co to držím a mám dole 2,1kg ;) Takže se toho neboj.
Pokud neumíš anglicky přelož si pomocí překladače tuhle stránku a hod si tam svji váhu, výšku atd. a ona ti vyplivne kolik by jsi měla přijmout tuků za den pro optimální úbytek váhy (to je ten Moderate), u mě je to cca 70-80g :) kalkulačka odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
12.6.15 15:29
@areca píše:
@Madel :lol: :lol: A kolik chceš ještě shodit? 22kg je úžasný výsledek a můžeš být na sebe pyšná. :potlesk: Jak se cítíš? Asi zbytečná otázka co? :lol: Určitě skvěle viď? :)
Jsem si taky zadala udaje do té jejich aplikace, ale počítá jim to nějak divně. Spočítali mi, že bych měla končit na nějakých 69kg a to je prostě moc na mě. 167/69 je moc že jo? Nechápu ty jejich výpočty. Já bych chtěla aspoň 65kg. Ale dělá mi radost, že jsem dle aplikace na tom lépe než je jejich plán… zatím teda. Ono se to v druhé fázi může lehce změnit.

No já se cítím skvěle, strašně hubeně :-) :-) i když samozřejmě pro svoji původní váhu před dětma potřebuju ještě tak 20kg… Takže ted mi chybí ještě měsíc druhé fáze a pak 2 měsíce třetí. No, pak si dám trochu pauzu a třeba před vánocema bych dala ještě opáčko tak na 9 týdnů (každá fáze na 3 týdny), to by mohlo už tak nějak vyjít. Uvidím.

Ona ta jejich aplikace je asi nadsazená, taky bych chtěla mít míň, než píšou. Ale máš pravdu, člověku udělá radost, když hubne aspoň o trošku rychleji, než ti to spočítali :-)

Ale potřebovala bych zkonzultovat jednu věc - jedeme v neděli na týden na dovču a je tam polopenze. To s druhou fází moc nejde dohromady. Myslíte, že bude vadit, když ten týden pojedu třetí fázi, že bych měla k snídani třeba jogurt a k večeři maso se zeleninou? Pak bych se doma vrátila asi k druhý fázi. No a pak další víkend to pohřbím na svatbě :-) a pak nasadim na 3 dny první fázi a až zase pojede ketoza, tak se poslušně vrátím do druhé fáze. Holky myslíte, že by to takhle šlo, aniž by se dieta uplně rozhodila?

A reference k další polívce - sýrová od ketoDiet je taky fajn, dá se jíst v pohodě. Takže už nechci jejich cibulačku ani chřestovku, jím tyhle nové :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková