Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Holky, dnes jsem začala s dietou Ketodiet a říkám si do čeho jsem to šla
! Už mám nakoupeno na dva týdny a neumím si to teda představit. Taky jste měly takové pocity? Mám hlad a ani mi to nechutná.
![]()
@lvanka Triglyceridy se středně dlouhým řetězcem.
https://www.nutrion.cz/info/detail.php?…
a tady detailne ale v AJ
https://drjockers.com/…for-ketosis/
Mě dieta ještě nedorazila, snad zítra, dnes jsem se snažila tolik nežrat, tak doufám, že to zítra dorazí a budu vás dohánět. Tak zítra
@f.mamina Ja osobne bych se tomu vyhla. Voda, caj, treba s trochou stevie…
Přidávám jen takový malý poznatek - jsem ketoze po 3 dnech nízkosacharidové stravy, koktejly nemám. Zkusila jsem kyšku z tibetských houbiček a ketoza drží, takže ono to půjde
Hubnutí zdar!
Ahojky, já držím od ketodiet už 3 týdny. Dnes přesně
Můžeš ty jídla kombinovat tak, aby jsi měla prostě 5× denně jakýkoliv jejich jídlo, já mám polívky, koktejl, omeletu, testoviny, kaši a tyčinky. Ty tyčinky se jí dvě na jednu porci, ale jsou dost sacharidový, tak by se neměli moc často, pokud chceš zhubnout jen něco málo. Jinak můžeš az pul kg vybrané zeleniny denně. Je vypsaná na jejich stránkách. Hlavně hooodně pít a vydrž!!! První tři nic moc, teda jak kdo. Já trpěla bolestí hlavy a strašnýma chutěma a i hlady ale ten třetí den už byl lepší a ted uz mi je fajn. CHce to opravdu vydržet. Jinak jsem šla ze 168/75,5 a za ty tři týdny mam -6kg. Měřit se budu zítra tak dám info z měření. Hodně sil přeji ![]()
@Andy784
Souhkas ty btri dny byly blbe nez se to preplo. Taky jsem.mela.nejvetsi problem s hlavou a soustredenim. Krasne vysledky…
@lvanka píše:
Asi jsem úplně blbá, co je to MCT.![]()
![]()
My jsme to MCT rozebiraly v souvislosti se zvysenim sportovniho vykonu. Pac v ketoze se.musi se sportem opatrne zvlaste v prvni fazi u toho.kdo nesportoval. Aby nedoslo. k vycerpani zasob svaloveho glykogenu a nekde clovek neodpadl. Ja uz jsem ve druhe fazi - tedy zavinam pridavat normalni jidla a sportovat mi moc neslo. Takze Lenka poradila toto.
@f.mamina píše:
Hoooodně musím zhubnout, mám 113,6 kg na 176 cm výšky…
Vysku mame podobnou. Ja sla ze 105. Cil.mam na 85, kdyz se zadari tak. klidne i.min. ale zdravotne jsem na tom.ok. Kdyz se ti podari tech 20 dolu tak jsi s. normalnim cukrem na sto procent.
@Lenka_Hal
Tak zalezi moc na tom o jakem diabetu se budem bavit. Jednickovy je zavisly na insulinu od zacatku a jde o primarni poskozeni slinivky. Tam.teda nevim. jestli bych si s timhle stylem stravy troufla. Pak.mas takzvany dvojkovy, ktereho je mnohem vic a je zpusobeny prave nadmernou vahou. Neustalym rozkolisavanim hladiny insulinu. Pokud.uz je nekdo na lecich tam by mela byt redukce pod dohledem.aby se nedostal do hypoglykemie. Idealne je to kdyz zacnou byt videt problemy -viz gly 5.9- zhubne se, hybe se a ono se to. upravi a zastavi. Jinak bych te poopravila. Ani se neleci symptomy. Jako prvni doporuceni dostanes zhubnout a zacit se hybat. Vetsina lidi.to neudela a pak ten doktor muze opravdu jen pridavat pataky ev. insulin aby ten cukr nedelal paseku. Diabetes dvojkovy lze lecit jen tak jak to delas ty. Stravou a pohybem. Ostatni je jen pokus oddalit komplikace.
@Lenka_Hal
Jenze u nas to zhusta vypada tak ze reknes ze je vyssi cukr. Das rady jak na to a na dalsi kontrole je to stejny ne li horsi. Clovel.ma 2 kila nahore a jen slysis proc to nejde. Proc se neda jist pravidelne, zelenina je hnusna, potazmo draha a dalsi milion reci… takze holek co se rozhodly s tim fakt neco delat si.moc vazim a doufam uprimne ze se jim to povede a budou spokojene a dokazi to pak dlouhodobe udrzet. Pac nehlede.na tuto podporujici diskusi je to na kazdym z nas individualne jak s tim nalozime a jestli to dokazeme zvladnout…