Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Koupila jsem ketoDiet, ale namixovala jsem si co by mi asi tak chutnalo. ![]()
@lvanka píše:
Tak jsem si objednala Ketofit - koktejl za 1500,– Kč (42 porcí) a potom na 7 dní ten program za 1199,– Kč je tam 10× polévka, 10× kaše, 10× omeleta, Shaker a 1× 3 sášky koktejlu. Myslím, že cena v pohodě. Vychází to na 35,– Kč za ks. Co říkáte? Přijde to asi až pozítří, tak nevím jak zítra, už bych chtěla nežrat!!! Mám doma z drogerie Diatprodukt - Diat Vitalkost, píšou tam taky že se tím dá nahradit hlavní jídlo, ale je v tom psaný cukr, ale začít bych s tím asi mohla ne?
A jaký koktejl sis koupila? Tyjo ale balíček je výhodný, já to kupovala zvlášť všechno protože třeba ty polévky nejim moc :/ a kaše je tam čokoládova? Já měla první nákup za 6 tisíc ???? Ale stejně bych to za ten mesic projedla ![]()
@lvanka
No s tim.bych nezacinala. Tem cukr je tam dost zasadni problem… pokud chces zacit uz s ketozou tak. proste striktne vynechej pecivo a prilohy a jez maso a zeleninu. Ale. klidne bych pockala az koktejly prijdou. Tech par dni se to uz nezblazni…jo ona ta cema neni tak hrozna kdyz si clivek uvedomi ze k tomu nic jineho nekupuje. Jen trochu te zeleniny.
@f.mamina
Jinak zalozila se tu i soukroma skupina kde nase vahy a uspechy ev. neuspechy se nebudou probirat verejne. Pozvanka je tak dve strany zpet…
Mohla jsem si tam vybrat 4 příchutě a je to 42 porcí, dobrý co?
@lvanka urcitee mam za sebou bananovy koktejl k snidania na me dost sladky…a to mam sladke rada..aleaepon budu mit chvilku pocita, ze jim sladky???? do prace mam s sebou pekne zeleninku pripravenou a i diky vam vsem jsem namotivovana, ze to zvladnu..
@zumzum píše:
@Budoucimamina
Tvaroh do prvni faze?
No taky se mi to nezná
radši si ho nedám
ale na Ketofit když das recepty na první hubnouci fázi tak to tam je
jinak ta kamarádka ji lískovce ořechy třeba deset denně
když tam je hodně tuku, jaké mate info o orechach?
Jo a ještě prosimte startovací váhu měli cca 90kilo ![]()
@Budoucimamina
No tvaroh nebo jogurt nejsou vylozene blbe aledo.1.faze se. moc nehodi. Je tam. mlecny cukr-laktosa- a ten muze zpomalovat ketozu. Ale i tak pisou ze muzes michat. koktejly treba v mlece ale zas ze to bude ketozu zpomalovat. Orechy muzou byt- udava se 10-20g denne..Krom arasidu.
No a kolik byla tva vaha? Vetsinou 90kd co chce shodit 15 kilo kdyz se pusti do redukce tak v zacatku zhubne vic nez kdyz se do redukce pusti 70kilovy clovek co chce zhubnout 5 kilo…
@zumzum píše:
@Budoucimamina
No tvaroh nebo jogurt nejsou vylozene blbe aledo.1.faze se. moc nehodi. Je tam. mlecny cukr-laktosa- a ten muze zpomalovat ketozu. Ale i tak pisou ze muzes michat. koktejly treba v mlece ale zas ze to bude ketozu zpomalovat. Orechy muzou byt- udava se 10-20g denne..Krom arasidu.No a kolik byla tva vaha? Vetsinou 90kd co chce shodit 15 kilo kdyz se pusti do redukce tak v zacatku zhubne vic nez kdyz se do redukce pusti 70kilovy clovek co chce zhubnout 5 kilo…
Já začínala na 82 kilech
mleko si do koktejlu nedavam prave radši, jen do kaše a omalety ![]()
@Budoucimamina
Tak zkus to mliko vyradit. Ale stejne si porad myslim ze ty 3.5kila jsou krasny vysledek
![]()
Tak u nas mliko neexistuje, Jen trocha pro syna diabetika, ktery si ho da, kdyz ma moc nizky krevni cukr. Mliko ma sklenicka 12g, to je pulka toho, co mam na cely den. Pouziivam kesu a mandlove mleko…1g. orechyjsou fajn, ale kesu maji Fakt hodne a obecne maji opravdu hodne kalorii, Tak je s Tim treba pocitat. Ja jsem jich schopna snist plnou misku, je to Jak droga (makadamie
)
@Lenka_Hal
No ja mliko jednou denne cvrk do kafe
Dalsi dve kavy ciste cerne. Kesu jsou dobre ale zavislost u mne (nastesti) nevznikla
zobu slunecnice jak ptacek. Muz se vzdycky z legrace pta jestli mi ma nasypat trochu zrni ![]()
@zumzum píše:
@Lenka_Hal
No ja mliko jednou denne cvrk do kafe
Dalsi dve kavy ciste cerne. Kesu jsou dobre ale zavislost u mne (nastesti) nevzniklazobu slunecnice jak ptacek. Muz se vzdycky z legrace pta jestli mi ma nasypat trochu zrni
Makadamie miluju, ale za pytlik tu chteji 6dolacu, takze jako kompromis levne, ale vyborne mam taky slunecnice ![]()