Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20.1.18 17:39
@zumzum píše:
@Budoucimamina
Tak u me byla motivace ciste sobecka. Jednak uz me zacaly bolet zada a jednak jsem se fakt do niceho nevesla. Chute znam. Nejhorsi je cokolada… :jazyk: ale kdyz jdu proste po 4 letech s vahou dolu tak to za to stoji. Cm jsem taky nemerila ale citim to na kalhotech. To nafouknuti muze delat prijem te zeleniny. Vetsina z nas na to neni zvykla a to zazivani dela obcas divy… :mrgreen:

No já moc zeleninu nepapam stejně :nevim: dřív jsem ji jedla více :lol: spis ani na záchod nechodim :zed: no uvidíme co bude váha ukazovat dále :roll: a sobecka, hlavní je, ze tedka hubnes :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
20.1.18 19:50

@Budoucimamina
Nekdy taky.muze byt ubytek. minimalni treba ovlivneny cyklem kdy pred MS muzes zadrzovat vodu. Urcite jeste vydrz. Me se 3.5 kila zy 9 dni zda krasny. Mela jsem tyden kdy jsem sla.dolu.jen o kilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
21.1.18 10:30

A co kefír z tibetské houbičky?

Ahoj holky, moc zajímavé počtení. Začínám s ketozou po dobré zkušenosti z loňska, ale zajímalo by mě, jestli při tom můžu pít kefír z tibetské houbičky? Loni jsem ho ještě nedělala, tak nevím, jak budu reagovat. Nemáte některá zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
21.1.18 11:40

Zufalka

Baby, mám pomaly 30r, 173 cm a viac ako metrák. S každou dietou sa mi ešte viac príťaži. Cerstvo operovana na karpaly a poškodenú mám aj druhú ruku, teda cvicit momentálne moc nemôžem. Sme finančné obmedzení a ked hladujem, lebo vhodne potraviny su predrazene, tak mi je zle, zatmieeva sa mi pred ocami a padam na zem. Mame psa, chodim s nim na vychadzky denne, rychlejsou chodzou, plus lietam okolo domacnosti. S muzom nam to vdaka tomu ako vyezeram vobec neklape v posteli a samozrejme, podla neho za to mozem iba ja :,( tak nejak uz to psychicky nedavam a kazda moja snaha vychadza na zmar. Vsade citam o ketodiete, dokonca poznam babu, ktora bola ako ja vdaka tomj riadne schudla a rychlo. Ja mam momentalne nemocensku, takze prachy nic moc. Myslite, ze by sa dali tieto pripravky pozhanat aj lacnejsie, pripade nejak na casti? Co by ste mi poradili? Moj chlap tymto veciam neveri… :,( :,( :,( Ja uz som ale tolko toho poskusala v zivote a vzdy je len horsie… Vekmi zle mi robi stres…to priberam aj z cistej vody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
21.1.18 12:22

@Angie1988 Pokud pribyras i z ciste vody, jsi asi holt ten typ, co si dietama trapil telo a to naznalo, ze je obdobi hladu a je treba ulozit co nejvic energie na horsi casy. Musis se proste zase rozjist. Pokud na tom nejsi financne nejlip, nacti si keto a jez a var si podle sebe. Ja nikdy zadny keto jidla nekupovala a funguju tak leta. Kdyz to udelas jednoduche, zvladnes to. Myslim tim, abys to neprekombinovala. Rano si udelej jen vajicka se syrem, k tomu nejakou zeleninu, obed kus masa se salatem, na veceri treba kus syru a nejaky seminka, do kafe si lej smetanu, zadne mliko, zadne sodovky, ze zacatku ani alkohol…na tom prece nejde nic pokazit. A doplnovat mineraly :) uz se opakuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
21.1.18 12:50

Ivanaka

Ahoj všichni, kdo chtějí být hubené???
Jsem taky věčná dietářka, sportuji, ale také miluji jídlo, pivo, nebo víno. Jenže moje kila vylítla na 88 kg při mých 162 cm. vypadám už opravdu hrozně. Dokonce mám i napsanou dietu přímo u Havlíčka, ale za 3 týdny se mi to ani nehnulo, a já to nějak nezvládám. Asi zkusím keto dietu. Chtěla bych radu. Jestli jsem to dobře pochopila tak 1 týden se pijí pouze koktely, nebo se mohou kombinovat jakákoli jídla z keto diety 5× za den? V druhém týdnu se již přidává jedno jídlo a jinak je to stejné? Jestli to tak je, že bych si objednala jen jídla, která by mi chutnala? myslíte, že by to tak šlo? :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
21.1.18 12:53

@lvanka
Urcite. Nemusis jet jen v koktejlech. Omeleta nebo polevka jsou rovnocena nahrazka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
21.1.18 12:58

@Angie1988
Souhkas s @Lenka_Hal. Mozna je to ze zacatku jednodussi kdyz to kupis hotove ale ve finale stejne budes muset premyslet co a jak varit aby to odpovidalo zasadam. Daji se ty diety sehnat i levneji z druhe ruky u lidi kteri to nedavali nebo nechteli pokracovat. Taky se zamysli kolik utratis za jidlo. Ono kdyz jsi nakonec ciste na tech keto jidlech tak zaa nic jineho k jidlu nekupujes…

A urcite bych asi doporucila zmenit motivaci a nedelat to pro chlapa ale pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
21.1.18 13:00

@Angie1988
Jinak ja jsem sla ze 105kilo a za 6 tydnu mam dole 12 kilo. Takze se to da.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.18 13:00
@lvanka píše:
Ahoj všichni, kdo chtějí být hubené???
Jsem taky věčná dietářka, sportuji, ale také miluji jídlo, pivo, nebo víno. Jenže moje kila vylítla na 88 kg při mých 162 cm. vypadám už opravdu hrozně. Dokonce mám i napsanou dietu přímo u Havlíčka, ale za 3 týdny se mi to ani nehnulo, a já to nějak nezvládám. Asi zkusím keto dietu. Chtěla bych radu. Jestli jsem to dobře pochopila tak 1 týden se pijí pouze koktely, nebo se mohou kombinovat jakákoli jídla z keto diety 5× za den? V druhém týdnu se již přidává jedno jídlo a jinak je to stejné? Jestli to tak je, že bych si objednala jen jídla, která by mi chutnala? myslíte, že by to tak šlo? :potlesk: :potlesk:

Ahoj ahoj :) já mám Ketofit tedy, a je to 5× denně jakékoli jídlo on nich..výborná je čokoládový kaše, nebo čokoládový koktejl ale už mi nevadí ani ty ostatní - nejlepší karamel, lískový oříšek, banán, lesní jahoda.. omaleta je lepší cabajkova ale syrová taky jde, a pak mám ještě cesnekovou polévku..akorát z výsledku jsem zatím trochu zklamaná tak uvidíme, po devíti dnech jsem měla dole 3,5 ale nevidím na sobě vůbec zadny rozdíl :zed: a to bych potrebovala aby mě to trochu motivovalo a nakoplo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
21.1.18 13:04

@Budoucimamina
Neda mi to a zeptam se (kdyz jsi. zklamana)kolik jsi cekala ubytek? Neznam nikoho kdo by dal vic nez ty 2-3 kila tydne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
21.1.18 13:07
@zumzum píše:
@Budoucimamina
Neda mi to a zeptam se (kdyz jsi. zklamana)kolik jsi cekala ubytek? Neznam nikoho kdo by dal vic nez ty 2-3 kila tydne…

Ani ja ne ty 2-3 kg je u keto napro normalni ubytek. Navic tyhle prvni kila jsou hlavne voda, stolice atd. Takze to nemuze byt videt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
21.1.18 13:08

@zumzum zrovna nad tim dumam…mne to prijde hodne. Vim ze nekdo prvni dny shodi jeste vic, ale probuh tri Kila za par dni je neco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
21.1.18 13:19

Ivanaka

Já to dělám hlavně pro sebe. Špatně se mi cvičí, nemohu vylézt do schodů, a hlavně ve všech věcech vypadám hrozně. Prostě se nelíbím sama sobě. Každé ráno té paní co na mě kouká v zrcadle říkám - ty zase vypadáš. :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
21.1.18 13:53

@Lenka_Hal
Prave proto.by me zajimalo.jaky ubytek. cekala aby byla spokojena a. motivovana. Ja sla.do.minusu na vaze naposledy pred cca 4 lety takze ted me uspokojuje kazde shozene deko :lol: :mrgreen: Jinak jsem zacla studovat to.low carb stravovani a to vypada skutecne dlouhodobe udrzitelne… jo a taky jsem studovala ty MCT oleje a nasla jsem je v relativne velkem cenovem rozpeti a i v praskove forme. Je v tom rozdil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková