Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Andy784
Ja budu vazit zitra. Cm nemerim ale podle obleceni urcite hubnu. Zacala jsem do toho vacushape tak treba se to projevi i na vaze. V druhe fazi jeste taky hibnes i.kdyz ne tolik. Treti uz je fakt na stabilizaci hmotnosti. Ale nenabira se zpet. Pokud budes rozumne jist a trochu se hybat tak ne. Ja se drzela dlouho. Jsnze pak dve tehu a navic zpatky vecerni zranice…
Zdravím, i já jsem se rozhodla pro KetoDiet po hledání nejrůznějších způsobů hubnutí. Po přečtení spousty recenzí jsem si řekla, že se to pokusím nastartovat tímto. Dnes si budu vyzvedávat balíček takže co nevidět začnu. Objednala jsem si program,,medium,,. Někdo používá ten stejný? A kolik jste prosím na něm už zhubly? Je mi jasné, že u každého to bude fungovat trochu jinak… pěkný den ![]()
@nevla
Ahoj. Nevim jestli ses divala tak dve tri stranky zpet. Ja tam popisuju svou zkusenost. Aktualne jedu v ketomix ale.je to v zasade to same. Od 4.1. dole zatim 10kg. Dalsi. vazeni zitra.
Děkuji, projížděla jsem to, nečetla jsem samozřejmě všech 380 stránek
ale zrovna tvůj příspěvek jsem četla, jen bohužel nevím, jestli je to u všeho stejné, ale vypadá to, že ano…to je skvělé 10 kg.. už nevím, zda jsi paala z jaké váhy jsi startovala?
@nevla
Napoprve jsem mela taky prave keto diet. A zhubla jsem s ni skoro 20 kilo celkem. Tenkrat jsem chodila. i na inbody a tam.bylo krasne videt i to ze se hubne opravdu z tuku a svalova tkan zustava. Ted jsem zacinala na 105kg.
@zumzum úžasný děkuju mockrát, doufám, že to půjde nějak. každopádně všem přeju ať to jde co nejlépe, já do toho jdu poprvé, tak jsem na sebe zvědavá ![]()
@nevla
Pujde neboj. Zhubnes. Jen je nutne dodrzet vsechny faze abyy nebyl jojo efekt.
@nevla
Kazdy koho znam a takhle hubnul tak nenabral zpet pokud nejedl prasarny a trochu se hybal.
@zumzum určitě dodržím i když je mi jasné, že to bude chtít pevnou vůli a obdivuju vás všechny, které jste to zvládly a nebo máte minimálně už pěkný kus práce za sebou
![]()
@nevla
Me to zas tak hrozne neprijde. Krom tech prvnich 3 dni. Pak se to da. A ten relat. rychly ubytek vahy je velice motivujiici. Kdyz se clovek zase vmestna do svych starych veci…
@zumzum to je pravda tak už se těším ať už můžu taky sdílet svojí zkušenost.. dám určitě vědět, jak to se mnou vypadá..je skvělý vědět, že v tom nejsem sama ![]()
@chcizhubnout
Ahoj. Staci proletet par stranek zpet a tam jsou ted cerstve zkusenosti. Vsechny keto diety jsou ma jedno brdo takze je vlastne jedno jak se to jmenuje. Funguje to stejne. Ohledne dop. stravy jsi jiste k diete dostala nebo dostanes info. Obecne se dop. v prvnim krokudo pul kila zelene a bile zeleniny. Stezejni je dostatek vody. Jinak si neodpustim poznamku ze kdyz se chces do neceho takoveho pustit je lepsi nejdriv sehnet info a pak si promyslet zda do toho chci jit a objednat. Trochu mi pripada ze to mas naopak- objednala jsi a ted zjistujes co vlastne s tim… ![]()
Jinak ja hlasim devcata po dnesnim vazeni 12kilo fuc. Osm zbyva do cile
Prechazim na jedno jidlo denne +4keto.
@zumzum ooo velika gratulace
jsi jednicka
Příspěvek upraven 18.01.18 v 09:58
@chcizhubnout jez 4-5 jídel z ketodiety denně, pokud máš ketofit tak je to 5 jídel denně. A k tomu můžeš přidat zeleninu ale jen povolenou např. kedlubna okurka, brokolice je to na jejich stránkách pokud chceš jen týden tak po týdnu ubíráš keto jídla a přidáváš normální jídla.