Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6831
21.9.17 14:47
@Malike píše:
@vejilka hele mrkni sem..

http://lowcarblifestylecz.blogspot.cz/…tecniky.html?m=1

Jen se drž keto verze..

Moc díky za tento odkaz!!Včera mi nešel otevřít, čtu až teď. Já googlila na netu, a tam všude píšou libove maso a nizkotucne potraviny.Tak už jsem vám chtěla psát a šlo mi otevřít ten odkaz od tebe :kytka:.Holky @Lenka_Hal jestli se můžu ještě zeptat, mastite hodně? Já si dneska omastila vepřové k obědu sadlem a podle toho článku asi sádlo nee? Nevadí že se pořád ptám? Jinak dneska jsem měla 1 kafe se smetanou, olomoucké tvaruzky, zerve, Oběd:Vepřové maso, majoneza, ledový salát pokapany olejem, večeře asi michana vejce.Je to ok? Zatím hlídam sacharidy v aplikaci.Tech bílkovin teda nemusím jíst omezený množství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
21.9.17 16:40

Mastim mastim. Sadlo je ok, je tepelne stabilni, zvireci tuk obecne je idealni pro ketozu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6831
21.9.17 16:44
@Lenka_Hal píše:
Mastim mastim. Sadlo je ok, je tepelne stabilni, zvireci tuk obecne je idealni pro ketozu :mavam:

tak to se mi ulevilo.Snad to půjde dolů. Moc děkuji :kytka: Oni všude taky píšou něco jiného. Ten jídelníček za dnešek je ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
21.9.17 17:10

@vejilka v aplikaci kterou jsi stáhla bys měla vidět kolik přijímána bílkovin..Je tam i takový ukazatel. Kolik sníš tolik procent tam máš..
Jestli víš co myslím..
To by nemělo přesáhnout 100% tvého prijmu co se týče bílkovin.
Každý tvrdí že si odrovnas ledviny ketozou..neodrovnáš ale s billkovinama to nesmíš přehánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
9.10.17 10:58

Ahoj, jaké jsou jejich proteinové tyčinky?
Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
9.10.17 12:17

@Klarindas jsou dobry chutnaji jako Deli. Nejlepsi asi bananovo kokosove chutnala jsem je od kamosky minuly tyden. Chutnaji trochu po marcipanu mi prislo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
9.10.17 12:32

Su dobre, ale su male.
Ja si kupujem tieto tycinky - len treba pockat na akci. V akci stoji tak 43-46Kc za kus.
 https://www.myprotein.cz/…0979938.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6831
15.10.17 18:53

@Malike @Lenka_Hal Ahoj holky, omlouvám se že znovu píšu ale potřebovala bych poradit. Vím že se držite v ketoze několik let. Potřebovala bych poradit, jestli nevíte, kde seženu nějaký recepty na keto pečivo, nebo dezert třeba. Z českých surovin. Přijde mi to stále dokola co jim a neumím si představit držet to několik let :( Jinak mám papírky na měření ketozy a je tam barva růžová a další fialová. Fialová znamená, že jsem v největší ketoze nebo co :mrgreen:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
15.10.17 19:02

@vejilka já ne..já jsem v ketoze s přestávkou 4 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6831
15.10.17 19:06
@Malike píše:
@vejilka já ne..já jsem v ketoze s přestávkou 4 měsíce.

Ale i to je krásný. Můžeš mi. prosím napsat co jis? Jestli máš i nějaké své oblíbené recepty. Mě přijde, že jím pořád to samé dokola :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
15.10.17 19:25

@vejilka je to smutný ale je to tak trochu o tom jíst to do kola..aspoň do doby než zhubneš..pak můžeš přibírat sacharidy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6831
15.10.17 19:32
@Malike píše:
@vejilka je to smutný ale je to tak trochu o tom jíst to do kola..aspoň do doby než zhubneš..pak můžeš přibírat sacharidy.

A snazis se tedy držet do 30g sacharidů denně? Tak to je škoda:( já i hledala různé recepty třeba na pečivo nebo dezert a nic jsem nenašla. Držela jsi ty 4 měsíce fakt poctivě, nebo jsi několikrát přerušila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
15.10.17 19:52

Kdyz ja moc nevim, co je v CR k sehnani. Kdyz chci „pecivo“ nejcasteji zkoncim u techto dvou:
https://www.reddit.com/…lly_perfect/
http://thenourishedcaveman.com/keto-bagel/
Akorat u toho druheho receptu nahradim skoro vsechny seminka jen konopnym seminkem…ja ho mam moc rada.
Pokud jsi v ketoze delsi dobu, barva z prouzku zeslabne az vymizi, ketony pujdou detegovat uz jen v krvi. To je v dobe, kdyz uz budes vic adaptovana a budes produkovat spis jen beta-hydroxybutyrate.
To s tema sacharidama pozdeji je trosku slozite, kdyz je znovu zacnes jist, tak se samozrejme s ketozy zase dostanes (za urcitych podminek komplet nebo jen na chvili…)…ja se jich vzdala snad navzdy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
15.10.17 20:27

@vejilka psala jsem že přerušovaně..byla jsem na 15 denní all inclusive dovolené a tam jsem to neřešila. Pak jsem se zas do toho pustila a v pohodě..za týden bude víkendová oslava tak zas budu mimo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
16.10.17 21:28

Ahoj holky, jsem uz o neco starsi, je mi 45 a narustajici vaha me dohnala k uvaze o keto diete. Potrebuji shodit 30 kg a prvnich min 10 v podstate bez sportu, nakolik me kvuli vaze boli nohy. Neresim cenu, spis si neumim mezi nabidkou vybrat to prave. Ma nekdo vlastni zkusenost s Cambridge, prodietix, ketodiet? Sla bych do toho hned, jen si spravne vybrat. Ktera je nejlepsi? Pro uplnost informaci dodavam, ze nejsem na sladke, cukr vubec nepouzivam uz nekolik let, takze spis “slanejsi” verze potravin. Taky mi zalezi na tom, aby to nebylo prilis chemicke..Poradite prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková