Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26569
24.8.17 12:14
@Malike píše:
@Lenka_Hal tak to nevím..Já myslela že vyvracel to že by nádorové buňky by potřebovali k exponenciálnímu růstu glukózu. Že rakovina nežije s kyslíku to vím. Ta mrcha zvládne překonat kdeco..Ale mě fascinovalo jak je možnost i bez invazivní léčby chemoterapii která zabije bohužel i zdravé buňky zamezit růstu tím že mu odepřeš glukózu a z ketonů neumí žít. Pokud si pamatuji tak prof. Seyfried sám sebe vyléčil pomocí ketózy z posledního stadia rakoviny.
Vždyť jestliže ketóza je klíč k tomu jak zastavit civilizační choroby..Proč to není hotová osvěta :(
Sama jsem viděla jak zvládla vyléčit těžký případ autoimunitní choroby..No vyléčit ne..Ale když si bude hlídat sacharidy, nemusí se vrátit.
Přesto je to smutné..Dopátrat jsem se to musela já ne lékař.

O tom mluvi taky. Jde prave o to snizit nejen glukozu ale glutamin. Ketoza v tomhle hraji velkou roli, v tom, ze jednak nezivis ty nadorove bunky, jednak si obnovis/vylepsis funkcnost mitochondrii v bunkach. Jinak pro pripady rakoviny doporucuje dokonce hladovku, aby ty ketony, ktere zivi zdrave bunky, byly z „vlastnich“ zdroju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
24.8.17 12:14

@Lenka_Hal ji nic neposílej. Ta je vždy na stránkách o hubnutí aby mohla kritizovat vše co není podle ní :mrgreen:
Bys ji tu mohla mlátit argumenty a ona ti stejně neuvěří. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
24.8.17 12:16

@Malike O tom, ze sam mel raka se tam nezminuje, ale jestli si dobre pamatuju zameruje se na rakovinu mozku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
24.8.17 12:16
@Lenka_Hal píše:
O tom mluvi taky. Jde prave o to snizit nejen glukozu ale glutamin. Ketoza v tomhle hraji velkou roli, v tom, ze jednak nezivis ty nadorove bunky, jednak si obnovis/vylepsis funkcnost mitochondrii v bunkach. Jinak pro pripady rakoviny doporucuje dokonce hladovku, aby ty ketony, ktere zivi zdrave bunky, byly z „vlastnich“ zdroju…

Ano přesně tak..Já jedu systém 8/16 ( 16h půstu ) a je super..Zapomínám i po 16 h jist :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
24.8.17 12:18
@Lenka_Hal píše:
@Malike O tom, ze sam mel raka se tam nezminuje, ale jestli si dobre pamatuju zameruje se na rakovinu mozku…

Měl..Poslední stadium..Myslím mozku a kostí..Měl žít jestli 3 měsíce? Po té začal pracovat s ketozou a vyhrabal se z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
24.8.17 12:27
@Malike píše:
Měl..Poslední stadium..Myslím mozku a kostí..Měl žít jestli 3 měsíce? Po té začal pracovat s ketozou a vyhrabal se z toho.

Aha, to vysvetluje hodne…me zaujala jeho dikce, takove sebevedomi, jako ze se ani nesnazil byt diplomaticky, kdyz mluvil o „kolezich“ (to je strasny slovo:))…
Jo, presne tyhle „hladovky“ normalne delavam taky, akorat ted, kdyz potrebuju tolik energie a je tezke pro me to do sebe nasoukat v tak kratke dobe, tak jsem to modifikavala na „fat fasting“, liju do sebe dopoledne kafe se smetanou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
24.8.17 12:30
@Malike píše:
@Lenka_Hal ji nic neposílej. Ta je vždy na stránkách o hubnutí aby mohla kritizovat vše co není podle ní :mrgreen:
Bys ji tu mohla mlátit argumenty a ona ti stejně neuvěří. :mrgreen:

Ze by nejaky mindrak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
24.8.17 12:48

@Lenka_Hal s rakovinou je to složité..Ono nemyslím že kdo žije v ketoze..Nikdy ji nedostane.Ale původ forem rakoviny která klatila naše velmi vzdálené předky byla vzácná agresivní forma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
24.8.17 12:58
@Malike píše:
@Lenka_Hal s rakovinou je to složité..Ono nemyslím že kdo žije v ketoze..Nikdy ji nedostane.Ale původ forem rakoviny která klatila naše velmi vzdálené předky byla vzácná agresivní forma..

Jak to myslis to s tou formou rakoviny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
24.8.17 13:07

@Lenka_Hal rakovina není jen otázka lidí a dnešní doby. Z archeologických rozboru pralidí a lidí starých dřív než začali farmařit rakovinu nalezli.To samé u divokých zvířat..
Ale agresivní formu. Takova ta co zasáhne hodně rychle a nedá se ani chemoterapii zničit.
Je jasné a i výzkum uznává že moderní doba rakovinu masově rozšířila…A jídlo je faktor.
O cigaretách mluvit ani nebudu a ani antikoncepce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
24.8.17 13:47

@Malike Aha, to dava smysl. Jidlo je velky faktor, dokonce bych rekla, ze co se tyce zdrave stravy, to je vec, ktera je uplny zaklad, platny pro vsechny: jist realne jidlo varene ze zakladnich surovin. Proto, zcela uprimne, nejsem moc fanda techhle keto-krabicek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
24.8.17 13:51
@Malike píše:
@warita ale jo já vím jak se potom udržet..Já se jen lekla že jsi nabrala třeba 10 kilo zpět.
Ty 4 kilča za 2 týdny při plný naloží sacharidů jsou normální..Pač jenom až 3 kila pojmou tvoje svaly vody…Tu a tam si dělám cheat day a jenom 2 kila mám druhý den.. :mrgreen: ale do tydne jsem zpět plus mám o kilo míň. Jen se snažím to už nedělat pač vyhazovat se z ketózy kvůli jednomu dni za to nestojí.
Jakmile skončím s ketozou..Najedu na low carb hight fat a jeden den v týdnu prasečak :mrgreen:
Tys držela koktejly? Já jedu styl keto low carb hight fat.
V téhle předražené dietě se mi nelíbí ty proteiny. 8o

tak potom si uzij dovcu se vsim, co k tomu patri.

No, ja prave keto nechala byt, kdyz jsem si uvedomila, ze bych uz asi do konce zivota nemohla spagety. A ty ja rada :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
24.8.17 14:03

@warita ale tak..Ono já bych ráda držela se v ketoze i přes dovču..Otázka je jestli to bude možné. :mrgreen:
V hotelu kde budem prý moc maso neni :roll:
A pak taky chutě. Vnitřní závislost. Ale ráda bych low carb pojala jako životosprávu.
Spíš jsem měla na mysli držet se přes dovču spíš u low carb pod 100g sachru než mojich stávajících 20g
Jinak warito ono lze vše kombinovat když chceš..Kdybys držela carb nite což je ketóza s 8 hodinovým oknem na sacharidy..Tak jeden den v týdnu po dobu 8 hodin se třeba přecpi čím chceš..Ale jen do 16:00 pak už zase ketózu..A stejně hubneš.
A nebo low carb hight fat..Pod 100g sachru a víkend volný. To je ta fáze kdy jsi štíhlá ale chceš tak zůstat a nenabirat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
24.8.17 14:10
@Malike píše:
@warita ale tak..Ono já bych ráda držela se v ketoze i přes dovču..Otázka je jestli to bude možné. :mrgreen:
V hotelu kde budem prý moc maso neni :roll:
A pak taky chutě. Vnitřní závislost. Ale ráda bych low carb pojala jako životosprávu.
Spíš jsem měla na mysli držet se přes dovču spíš u low carb pod 100g sachru než mojich stávajících 20g
Jinak warito ono lze vše kombinovat když chceš..Kdybys držela carb nite což je ketóza s 8 hodinovým oknem na sacharidy..Tak jeden den v týdnu po dobu 8 hodin se třeba přecpi čím chceš..Ale jen do 16:00 pak už zase ketózu..A stejně hubneš.
A nebo low carb hight fat..Pod 100g sachru a víkend volný. To je ta fáze kdy jsi štíhlá ale chceš tak zůstat a nenabirat. :palec:

carb nite neznam, to ze na noc nejis sacharidy? O to se snazim v posledni dobe.

Jinak, ja nemam nadvahu… merim 162cm a mam 54-55kg, zalezi na dobe cyklu. Ale kdysy jsem byvala o hodne stihlejsi a sejri mne to. Kdyby se mi podarilo ztratit 3kg, tak budu spokojena jako blecha. Ale uz to nejak vzdavam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
24.8.17 14:55

@warita pak ti to pisnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie