Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14895
13.8.17 13:45

@rehonka já nevím z jakého váhy hubneš ale když už se moc natáhne..Tak se dohromady dává těžko..Smrskne se ale trvá to dlouho.
Musíš si kůži promaštovat a cvičit a nahrazovat svalama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
13.8.17 13:48

@Malike startovní byla 100kg a na rukách s na zadku mi zůstala vytahana kůže… Jsem teď po slepaku, cvičit nemůžu, ale mažu ó 106… Snad v 35 letech na kůže ještě nějakou elasticitu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
13.8.17 13:52

@rehonka ja startovala defakto taky tak..
A to držíš 5 měsíců ketózu? Nebo to máš přerušovaný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
13.8.17 15:54

@Malike 5 měsíců, až na ty prohřešky jsem v ketoze, ten stav mi vyhovuje jako stav trvalý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
13.8.17 16:15

@rehonka mě to taky vyhovuje..Jen tu a tam mě bere ale hrozná mlsná..Až jsem podlehla..Ale učím se to krotit a když hřešit tak pouze když je důvod. A jak ti to špičatou šlo..Rychle a teď pomalu? Přijde mi 20 kg za 5 měsíců na ketózu jako pomalu.Ja jsem v ní měsíc a největší úbytek mám právě s ní.
Jinak pij 3 litry vody a kup si Q10 na elasticitu kůže. A dělej si koupelovou lázeň s mořskou solí a olejem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
13.8.17 16:24

@Malike jestli je to málo nebo moc nevím. Začínala jsem na čistém ketofitu, pak jsem brala proteinové výrobky od různých značek a nyní jsem už měsíc jen na jídelníčku, který si stavím z běžných potravin. Změnila jsem životní styl a jsem spokojená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
13.8.17 16:26

@Malike já uvažuju ó chirurgickém řešení, ale zatím nemám dostatek informací…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
13.8.17 16:30

@rehonka tak důležitý je že to jde dolů.
Já začala u klasického jídlo..Jedu lchf s ketozou do 20-30g sacharidů.
Koktejl mám https://www.fitness-top.cz/…1000-g-p1225?…
Ale používám ho když nemám čas vyvářet.
A tyčinky https://m.heureka.cz/…ero-bar-50g/
Když jsem na cestách..A dobrý. Trochu se obávám toho výpadku na 2 týdny ale vím že se vrátim a pojedu dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
13.8.17 16:32

@rehonka ono se to zatáhne..Zhubla jsi 20 kg a to chce čas. Já z rukama problém zatím nemám..Ale cvičím..a zadek je povadlý no..Nejhůř je na tom břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
13.8.17 16:39

@Malike u mě břicho v pohodě, ale stehniska… Když ležím na zádech, tak leží kus těla vedle mého těla a to jsou moje stehna;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
13.8.17 16:46

@rehonka tak zkus cvičit až se zpravidla až se to pak zatáhne..Prý Q10 je úžasná..Teď nemyslím krém ale vitamíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
21.8.17 16:08

Zbytek balení ketodiet

Ahoj všem, kdyby měl někdo zájem, nabízím zbytek své ketodiety - proteinový nápoj v prášku, je to jedna piksla 1kg, odebráné 4 porce. Nechám za 500 Kč + pošta, protože 5. 9. 2017 končí min. expirace. Je to jen prášek, bez příchutí. Jestli budete někdo chtít, napište zprávu.
Jinak všem přeju hodně úspěchů v hubnutí. Oliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.17 09:40

Ahoj holky, pridávám se k vám. Jedu 1. krok Intense od Ketodiet, tak jsem na sebe zvědavá. Chci se zeptat, jak vám bylo první dny? Já se cítím hrozně unavená a kručí mi v břiše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
22.8.17 10:00

@shellynkova to je normální..Přejít na tekutou stravu a ubrat kalorický příjem tak tělu bude chvilku trvat než se Smrskne žalůdek…Co se týče únavy..Tak tělo přepíná na jiný zdroj energie..Chvilku tu bude trvat než se to srovná. Kup si ketophan a měř si ketózu v moči ať máš jistotu že ses dostala kam jsi měla. Do ketózy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.17 11:41

@Malike děkuji za uklidnění. Doufám, že za pár dní už bude líp a budu zase fungovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková