Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26569
15.7.17 13:12

Jo a uz vubec netvrdim bat se bilkovin, jen ze se maji udrzovat v nejakem rozmezi, to znamena nejit pod minimum, mimo jine… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
18.7.17 12:44

Zdravím je to někdo na prodietix kdo by mi pisnul do sz?…mela bych par otazecek :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
19.7.17 19:02

Dobrý den. Rada bych se zeptala tech z Vás, co máte po proteinovce (Já jsem konkretne devátý den na ketodiet). mam dolů 3kila. S tim ze už třetí nebo možná čtvrtý den ani deko dolů. Mate s Tim někdo zkušenost? Jejich výživový poradce mi řekl, že je to normální a souvisí to s tim, že mám po periodě. Dal me zajímá jestli stě u keto byli nafouknute? Já to mám jak na houpačce ob den jo a ob den vůbec. Dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
20.7.17 10:48

@zuzka1993 Spravne by to byt nemelo a osobne bych rekla, ze se spis navysi pred periodou.Ale na vahu bych nekoukala moc v ramci dni, spis tydnu. Jinak to nafouknuti…davaji do tech diet i dezerty? Jestli jo, co tam je za sladidlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
20.7.17 14:42

Zdravím vespolek :) Jsem na KetoDiete 4. den a cítím se ukrutně slabá a unavená. Máte s tím někdo podobné zkušenosti, zda to odezní? Slabost je to tak velká, že se mi místy až klepou ruce a kolena :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
20.7.17 15:15

@Lenka_Hal je v tom více druhu sladidel. Dezerty jako takove ne. Sladke tyčinky a ty jejich koktejly jsou sladke. Každopádně jsem stále na stejne váze a už me to celkem uzira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
20.7.17 19:08

@zuzka1993 Jen me napada, jestli jsou v tom cukerne alkoholy. Ty bohuzel zpusobuji u hodne lidi problemy s travenim. Byva to nejen prujem, ale i treba nadymani, bolesti bricha…a je to dost caste. Zkus nekdy treba par dnu jist ty jejich jidla ale jen ty bez jakychkoliv sladidel a uvidis, jestli v ty dny jsi ok. A aby to nebylo vsechno, tak nektera sladidla zdvyhaji glykemku. Hlavne maltitol. Nekdo je citlivejsi min nekdo vic. Takze i u keto diet je dobre cist ingredience a zkouset co funguje a co ne :( Docela by me zajimalo, co tam davaji. Maltitol je totiz nejlevnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
20.7.17 19:10
@Zaaria píše:
Zdravím vespolek :) Jsem na KetoDiete 4. den a cítím se ukrutně slabá a unavená. Máte s tím někdo podobné zkušenosti, zda to odezní? Slabost je to tak velká, že se mi místy až klepou ruce a kolena :think:

Jojo, zkus brat navic mineraly. Hlavne draslik a magnesium a sol nejak navic…hodne lidi to resi solenou vodou (to ja treba nedam :poblion:), tak dosoluju na taliri. Mohlo by to pomoct alespon trosku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
20.7.17 22:00
@Lenka_Hal píše:
Jojo, zkus brat navic mineraly. Hlavne draslik a magnesium a sol nejak navic…hodne lidi to resi solenou vodou (to ja treba nedam :poblion:), tak dosoluju na taliri. Mohlo by to pomoct alespon trosku.

Super. Díky za tip! :lol: Hned si to naordinuju.
Celkově mám zvláštní stavy, přes den ubíjející únava a slabost a v noci nemůžu spát, ale nevím, jestli to s tím nějak souvisí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
20.7.17 22:39
@Zaaria píše:
Super. Díky za tip! :lol: Hned si to naordinuju.
Celkově mám zvláštní stavy, přes den ubíjející únava a slabost a v noci nemůžu spát, ale nevím, jestli to s tím nějak souvisí.

To ja mela taky, a cetla jsem to od hodne lidi, ze zacnou mit problem se spankem. Hlavne pokud je to to, ze usnes v poho, ale uprostred noci se probudis a uz nezaberes, tak to je nedostatek magnesia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
20.7.17 22:43
@Lenka_Hal píše:
To ja mela taky, a cetla jsem to od hodne lidi, ze zacnou mit problem se spankem. Hlavne pokud je to to, ze usnes v poho, ale uprostred noci se probudis a uz nezaberes, tak to je nedostatek magnesia.

JO! To přesně mám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
20.7.17 23:51

@Zaaria Ja na to beru magnesium glycinate, protoze se lip absorbuje. Obcas potrebuju az k jednomu gramu (!!! ale je fakt, ze kojim, takze ztrata spolu vydejem tekutin navic je vetsi), coz je fakt hodne. Ale u magnesia poznas, ze ho beres prilis, proste mas pak prujem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
21.7.17 10:31
@Lenka_Hal píše:
@Zaaria Ja na to beru magnesium glycinate, protoze se lip absorbuje. Obcas potrebuju az k jednomu gramu (!!! ale je fakt, ze kojim, takze ztrata spolu vydejem tekutin navic je vetsi), coz je fakt hodne. Ale u magnesia poznas, ze ho beres prilis, proste mas pak prujem. :mrgreen:

děkuju moc! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.17 11:35

Zdravim vsechny… Zajimaji me vase zkusenosti s menstruaci pri keto diete… Loni jsem prodelala potrat a po nem jsem ms nedostavala cpala jsem do sebe kvanta hormonu a tim padem pribrala hodne kil ale lecba nepomohla takze jsem se domluvila s dr ze prasky vysadime a budeme sledovat co moje telo dela samo… Od vysazeni je to asi 3 mesice keto dietu jsem si naordinovala abych shodila ona nabrana kila… Nicmene uz potreti za sebou krvacim po 14ti dnech a to u me neni normalni…vzdycky jsem menstruaci spise vynechavala tudis jsem to dostavala treba pravidelne asi po 50ti dnech a pod. Jake jsou prosim vase zkusenosti…? Jsem uz dost zoufala… :,(

• Citovat
  • Upravit
26569
21.7.17 11:52

Stava se to. Jestli jsi na keto teprve mesic a pul, muzes ocekavat cokoliv. Mne osobne se cyklus zpravidelnil na 30dnu a vyrazne se zlepsilo boleni bricha a to hned od prvniho mesice. Ale tohle nedavno resily zenske v keto skupine kde jsem, a bylo tam hodne zen co tohle zminily. Je to pry otazka casu az se zadaptujes. Ja jsem v keto otehotnela hned prvni mesic snazeni (je mi 42), donosila holcicku a ted ji kojim. Jim porad stejne, jen ted vic proteinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková