Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Jo a uz vubec netvrdim bat se bilkovin, jen ze se maji udrzovat v nejakem rozmezi, to znamena nejit pod minimum, mimo jine… ![]()
Zdravím je to někdo na prodietix kdo by mi pisnul do sz?…mela bych par otazecek ![]()
Dobrý den. Rada bych se zeptala tech z Vás, co máte po proteinovce (Já jsem konkretne devátý den na ketodiet). mam dolů 3kila. S tim ze už třetí nebo možná čtvrtý den ani deko dolů. Mate s Tim někdo zkušenost? Jejich výživový poradce mi řekl, že je to normální a souvisí to s tim, že mám po periodě. Dal me zajímá jestli stě u keto byli nafouknute? Já to mám jak na houpačce ob den jo a ob den vůbec. Dik
@zuzka1993 Spravne by to byt nemelo a osobne bych rekla, ze se spis navysi pred periodou.Ale na vahu bych nekoukala moc v ramci dni, spis tydnu. Jinak to nafouknuti…davaji do tech diet i dezerty? Jestli jo, co tam je za sladidlo?
Zdravím vespolek
Jsem na KetoDiete 4. den a cítím se ukrutně slabá a unavená. Máte s tím někdo podobné zkušenosti, zda to odezní? Slabost je to tak velká, že se mi místy až klepou ruce a kolena ![]()
@Lenka_Hal je v tom více druhu sladidel. Dezerty jako takove ne. Sladke tyčinky a ty jejich koktejly jsou sladke. Každopádně jsem stále na stejne váze a už me to celkem uzira
@zuzka1993 Jen me napada, jestli jsou v tom cukerne alkoholy. Ty bohuzel zpusobuji u hodne lidi problemy s travenim. Byva to nejen prujem, ale i treba nadymani, bolesti bricha…a je to dost caste. Zkus nekdy treba par dnu jist ty jejich jidla ale jen ty bez jakychkoliv sladidel a uvidis, jestli v ty dny jsi ok. A aby to nebylo vsechno, tak nektera sladidla zdvyhaji glykemku. Hlavne maltitol. Nekdo je citlivejsi min nekdo vic. Takze i u keto diet je dobre cist ingredience a zkouset co funguje a co ne
Docela by me zajimalo, co tam davaji. Maltitol je totiz nejlevnejsi.
@Zaaria píše:
Zdravím vespolekJsem na KetoDiete 4. den a cítím se ukrutně slabá a unavená. Máte s tím někdo podobné zkušenosti, zda to odezní? Slabost je to tak velká, že se mi místy až klepou ruce a kolena
Jojo, zkus brat navic mineraly. Hlavne draslik a magnesium a sol nejak navic…hodne lidi to resi solenou vodou (to ja treba nedam
), tak dosoluju na taliri. Mohlo by to pomoct alespon trosku.
@Lenka_Hal píše:
Jojo, zkus brat navic mineraly. Hlavne draslik a magnesium a sol nejak navic…hodne lidi to resi solenou vodou (to ja treba nedam), tak dosoluju na taliri. Mohlo by to pomoct alespon trosku.
Super. Díky za tip!
Hned si to naordinuju.
Celkově mám zvláštní stavy, přes den ubíjející únava a slabost a v noci nemůžu spát, ale nevím, jestli to s tím nějak souvisí.
@Zaaria píše:
Super. Díky za tip!Hned si to naordinuju.
Celkově mám zvláštní stavy, přes den ubíjející únava a slabost a v noci nemůžu spát, ale nevím, jestli to s tím nějak souvisí.
To ja mela taky, a cetla jsem to od hodne lidi, ze zacnou mit problem se spankem. Hlavne pokud je to to, ze usnes v poho, ale uprostred noci se probudis a uz nezaberes, tak to je nedostatek magnesia.
@Lenka_Hal píše:
To ja mela taky, a cetla jsem to od hodne lidi, ze zacnou mit problem se spankem. Hlavne pokud je to to, ze usnes v poho, ale uprostred noci se probudis a uz nezaberes, tak to je nedostatek magnesia.
JO! To přesně mám!
@Zaaria Ja na to beru magnesium glycinate, protoze se lip absorbuje. Obcas potrebuju az k jednomu gramu (!!! ale je fakt, ze kojim, takze ztrata spolu vydejem tekutin navic je vetsi), coz je fakt hodne. Ale u magnesia poznas, ze ho beres prilis, proste mas pak prujem. ![]()
@Lenka_Hal píše:
@Zaaria Ja na to beru magnesium glycinate, protoze se lip absorbuje. Obcas potrebuju az k jednomu gramu (!!! ale je fakt, ze kojim, takze ztrata spolu vydejem tekutin navic je vetsi), coz je fakt hodne. Ale u magnesia poznas, ze ho beres prilis, proste mas pak prujem.
děkuju moc! ![]()
Zdravim vsechny… Zajimaji me vase zkusenosti s menstruaci pri keto diete… Loni jsem prodelala potrat a po nem jsem ms nedostavala cpala jsem do sebe kvanta hormonu a tim padem pribrala hodne kil ale lecba nepomohla takze jsem se domluvila s dr ze prasky vysadime a budeme sledovat co moje telo dela samo… Od vysazeni je to asi 3 mesice keto dietu jsem si naordinovala abych shodila ona nabrana kila… Nicmene uz potreti za sebou krvacim po 14ti dnech a to u me neni normalni…vzdycky jsem menstruaci spise vynechavala tudis jsem to dostavala treba pravidelne asi po 50ti dnech a pod. Jake jsou prosim vase zkusenosti…? Jsem uz dost zoufala… ![]()
Stava se to. Jestli jsi na keto teprve mesic a pul, muzes ocekavat cokoliv. Mne osobne se cyklus zpravidelnil na 30dnu a vyrazne se zlepsilo boleni bricha a to hned od prvniho mesice. Ale tohle nedavno resily zenske v keto skupine kde jsem, a bylo tam hodne zen co tohle zminily. Je to pry otazka casu az se zadaptujes. Ja jsem v keto otehotnela hned prvni mesic snazeni (je mi 42), donosila holcicku a ted ji kojim. Jim porad stejne, jen ted vic proteinu.