Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
12.7.17 15:22

Ahoj holky, mám otázku.. mě spíš zajímá, krom super shozených kil, za což vám moc gratuluju, jestli to vidíte i na sobě a jako kde? V bříšku? Nohy? Zadek..? Přemýšlím, jestli to zkusit nebo ne, a právě, že tohle je pro mě docela podstatný.. :)) Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
12.7.17 15:59

@IvetiZ ahoj řekla bych že celé telo, teďka jsem ještě začala běhat a mizí i Celulitida akorát stroje zůstali:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.7.17 17:31

@kintly a tak to je taky dobrý vědět, děkuji děkuji :) stroje určitě užiješ na nějaký lehký cvíčo po proceduře :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
12.7.17 18:05

@IvetiZ stručne z vel 52 mám 40. Celu zmizela velmi rychle, asi tou změnou stravování a zrušením sladkého. Co mi zůstalo jsou povislé paže, ty musím prostě vycvičit - jestli to ve 45 vůbec půjde…jinak to prostě na tílko bez rukávu nebude…pravda horké léto není pořád:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.7.17 19:13

@ivvet A tak to je hodně super!! To vážně smekám! :)) jenom je těch druhů teď tolik, že dá člověku docela zabrat, aby si vůbec vybral :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
12.7.17 19:34

@IvetiZ to byly strije se to samo opravilo já z velikosti 52-54 na velikost 46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
13.7.17 07:21

@IvetiZ
Hubnes vsade od hlavy po paty :lol: :mrgreen:
U mne:
prsa -10
pas -12
brucho nejsirsi cast -13
zadok -10
stehno -7,5
Vahovy ubytok od zacatku diety 13,6kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
13.7.17 19:03

@Monika123 ohohooo, tak to je ovšem hodně velká parádička! A ve které fázi tedkonc jsi? A máš přímo tu ketodeit, nebo třeba ketomix nebo ještě něco úplně jinýho? Jak toho je nespočet, tak vůbec nevím, pro co se rozhodnout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
14.7.17 10:06

@IvetiZ
Teraz vahu udrzujem.
Zacala som s prodietix, potom som to kombinovala s produktami z my protein a naposledy som kupila ketofit zo slevomatu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.7.17 15:06

Ahoj holky, jsem na ketomixu 10 dní a spokojenost. @angela155 cvičím denně (heat, aerobik, step…) 1-2h a úplně v pohodě. Nicméně holky mám dotaz a to trochu odborný, včera jsem toho o keto a bílkovinách přečetla spoustu a trošku mne hlodá množství bílkovin při ketodietě. Dle různých studií a odborníků má být maximální počet bílkovin 1,5-2g na 1kg ideální váhy = to jest pokud má ideální váha je 64 tak cca 115g bílkovin za den. A když pak v druhé fázi kombinujete koktejly a jogurt, tvaroh, maso, zeleninu, tak nemám problém se sacharidama, ale hodně rostou bílkoviny… máte k tomu někdo nějaké rozumy? :lol: :roll: Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
15.7.17 12:14

@Linmat Tak tve uvahy jsou spravne. Na prijem bilkovin je potreba si davat pozor. Pokud chces ketozu, protoze jit na nizkosacharidovku neznamena vzdy ketozu. Ketoza je opravdu pri malo sacharidu, stredne proteinu a hodne tuku. Da se rict, ze prave protein je to nejdulezitesi si pocitat a hlidat vic detailne. Sacharidy udrzovat proste na co nejmin a tuky jist do zasyceni. Jenze proteinu musi byt tak akorat, jinak te z te ketozy proste dostanou ven diky glukoneogenezi. Na spravne mnozstvi proteinu se opravdu pocita kolem 1,5-2g na 1kg, ale ne ideální váhy (co to je? mozna jen vec terminologie :nevim: ), ale „lean mass“…tvoje vaha bez tuku. To znamena, ze vezmes procenta telesneho tuku co mas a ty odectes ze sve vahy. Staci i zhruba odhadnout podle toho jak vypadas. Mimochodem tech 115g je teda dost. To je i trochu vic nez mam ja a to mam 178cm, denne hodne cvicim a kojim…jinak koukni sem, tady je to slusne rozebrane. https://ketodietapp.com/…toDiet-Buddy
No a jinak, ja neznam vubec tyhle kupovane krabicky, jake jsou nutricni hodnoty. Osobne si radeji sama jidlo pripravim. Mne jidlo musi chutnat, jinak by to z dlouhodobeho hlediska nefungovalo, a urcite to vyjde i levneji. Takze nemuzu soudit. Ale rozhodne jak jsem psala, nizkosacharidovka neni vzdy ketoza a ketony v moci neznamenaji vzdy, ze je telo adaptovane na tuky jako zdroj energie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.7.17 12:41

Díky za názory @kudlajz a @Lenka_Hal - mně nejde o bílkoviny z pohledu jestli mne (ne)vyhodí z ketodiety - to vím, že v keto jsem, mně jde jen o to, zda bílkoviny v poměru třeba až 1,8-2g na 1kg skutečné (reálné hmotnosti se vším všudy) mohou ublížit - ledviny, játra… Díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
15.7.17 12:42

@kudlajz Jako dobry…moc se mi to libi ten text. Se vsim bych souhlasila, jen si tam oprav u ketozy, ze ketony vznikaji pri glukoneogenezi. Ale jinak fakt super. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
15.7.17 12:51

Pokud se ti objevuji ketony v moci ve vetsim mnozstvi, tve telo neni naucene dostatecne na tuk jako zdroj energie…ale to je jedno. Prilis velke mnozstvi proteinu muze uskodit, z dlouhodobeho hlediska to zdrave neni. Kolik je moc, je ruzne pro ruzne lidi. Trocha navic dle meho neni zadna hruza, tech 115g na den pokud ti nejde o plnou ketoadaptaci, je dle myho ok. Spis si davej pozor na kvalitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
15.7.17 13:09

@kudlajz To ze jede GNG „on demand“ je stara a chybna teorie. Lide co jsou adaptovani si touhle zkusenosti prochazeji opakovane…vcetne me. Plus, muj syn ma diabetes T1, kdyz ma jen maso na veceri, hodne masa, dostava v noci hodne insulinu navic…pro me dost ultimativni dukaz. Zkus facebook skupinu https://www.facebook.com/…genicathlete tam je tohle probirano v praxi velmi casto. O teorii se tu muzem dohadovat jak chcem, budem tahat jeden clanek za druhym, ale realita je realita.
Dal, ja nikde netvrdila, ze se kalorie vubec nepocitaji (ale opravdu to neni pro hubnuti ani zdaleka jediny faktor na ketodiete). Mluvila jsem o zasyceni, ktere na tehle diete prece funguje uplne jinak…vzdyt tam o tom sam pises. Ale tohle je na dlouho diskuzi…

Mimochodem ja jsem adaptovana 5let :mavam:
A merim pouze ketony v krvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková