Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
21.5.17 09:09

Jsem na ketofitu 11. den, mám 5 kilo dole. Únavu z ketózy jsem zaznamenala jen jeden den, bolesti hlavy se mi vyhly úplně. Vrhla jsem se do toho, protože se za dva měsíce vdávám, a i s tím rizikem, že to naberu zase zpět. Už od nového roku jsem najela na hodně zdravý a aktivní styl života. Běhám, posiluju, jezdím na kole nebo makám na orbitreku, dám si třeba 100 minut do kopce na běžeckém pásu. Říkám tomu výšlap na Sněžku. Celkově je mi dobře, jsem míň unavená než dřív. Takže já to i se všema rizikama, které ketodiety obecně přináší hodnotím pozitivně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
21.5.17 18:38

@miazak ještě trochu hubnu, protože si musím navyšovat kalorie pomalu - jsem v reverzu. (cíl už jsem si splnila) Jinak je to velmi příjemné jíst carb low.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
22.5.17 14:09

@Lenka_Hal
Ahoj, prosim ta, ty ked to drzis tak dlhododobo. Kolko tak bilkovin za den prijmes? A kolko cca. KJ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
22.5.17 14:10
@Alex.aley píše:
Holky, co az tu dietu vysadite? Udrzite to?

Niekto to udrzi, niekto nie…je to ako po kazdej diete…u kazdeho individualne. Ak po diete zacnes jest cokoladu a pit pivo, tak je jasne, ze to dlho nevydrzi :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
23.5.17 12:41
@Loveme píše:
@Monika123 no, já nevím, to slozeni diety spis vypada tak, ze si staci dat po ní normalní jidlo a vsechno jde zase nahoru…:( nebo ne?

Ked sa budes pomaly postupne vracat k normalu, tak to nahohu nejde. Ako samozrejme po diete sa musis stravovat zdravo…ale to je po kazdej diete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
23.5.17 13:00

@Loveme tak záleží co si pod pojmem „normální“ jídlo představuješ:-) Jestli řízek z hranolkama, rohlíky a koláče…tak je to škoda peněz a zbytečné usílí…ta bys nabrala rychle zpátky. Mě se daří bez zmeny udržovat zhubnutou váhu vcelku jednoduše. Delší doba diety ti stravovací návyky dobře vylepší..taky zhubnutých 35 kulo dávé velikou sílu odolávat nezdravým věcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
23.5.17 13:30

@Monika123 Tak to jsi me dostala, ja hlidam proteiny (ty tak 60-80g na den…ale ted kojim, normalne max 60g) a net carbs-sacharidy (20-40g, spis min, tech 40 je kdyz si povyrazim-hodne barevne zeleniny, orisku..), no a tuk neresim. Takze kolik ccal…hm, urcite vic nez 2000, ale presne nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
23.5.17 13:51
@ivvet píše:
@Loveme tak záleží co si pod pojmem „normální“ jídlo představuješ:-) Jestli řízek z hranolkama, rohlíky a koláče…tak je to škoda peněz a zbytečné usílí…ta bys nabrala rychle zpátky. Mě se daří bez zmeny udržovat zhubnutou váhu vcelku jednoduše. Delší doba diety ti stravovací návyky dobře vylepší..taky zhubnutých 35 kulo dávé velikou sílu odolávat nezdravým věcem.

Takhle to opravdu funguje. Jim takhle dlouho a davam si zalezet, abych si jidlo uzivala. Na keto je dulezite neprehnat to s proteiny, hlidat sacharidy a davat dost tuku, protoze to je momentalne nas zdroj energie, no a jist na hlad. Ted je to tak, ze na party, BBQ, navsteve…kdyz tam neni, co jim, tak nejim a nemam absolutne ani trochu pokuseni, proste nic.Ale kdybych nejak trpela hlady, nechutnym jidlem, asi by to bylo jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
23.5.17 14:18

Tady jeste na ukazku, ze opravdu netrpim…vanocni cukrovi, vse low carb…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
23.5.17 14:32

Jj, taky dáváme tak 2× týdně kvalitní šlehačku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
23.5.17 21:05

@Lenka_Hal muzu mit na tebe par otazek?
1. Jak dlouho si na ketogenni diete?
2. Pocitas si kalorie?
3. Jak si hlidas pomer tuku, bilkovin a cukru? Hazes si to do nejakeho programu v pocitaci, ktery ti to pocita nebo jedes podle nejakych tabulek? Nebo jedes jen od oka?
4. Beres nejake vitaminy nebo mineraly?
5. Co zacpa? Netrpis na ni?
6. Zlepsilo se ti i zdravi v nejakem smeru a pokud jsi zhubla primo diky ketogeni diete muzu se zeptat kolik?

Tak to by bylo tak vsechno, ja jsem strasne zvedava, pokud by jsi to tu nechtela zverejnovat, tak mi klidne posli SZ. Diky moc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
23.5.17 21:23

@Jana525 Jak jsem uz psala vyse, kalorie si nepocitam, davam bacha na proteiny (60-80g, ale kojim), aby byly v urcitych mezich, sacharidy co nejmin (prumer tak 30g) a tuk neresim. Jim do sytosti. Je to uz pres ctyri roky, tehdy byl brezen, takze ctyri roky, dva mesice:). Prvni se mi ztratilo akne, pak jsem prestala mit bolesti pri MS, nejsem prakticky nachlazena, kdyz uz onemocnim, jsem rychle uzdravena. Na zacatku jsem vazila jidlo, pocitala, ted uz vim obsahy, gramaze na porci, jidla ktera maji perfektni pomer, takze nemusim resit kolik snim, jidla kde se musim trochu hlidat atd. Uz jedu od oka, ale i pocitu. Poznam, kdyz je neco moc light bez tuku, kdyz jsem prehnala sacharidy (treba restaurace, neodhadnu dressing atd..tak uz radeji zadnej:))
Zacpa nikdy nebyla zadna, ale ted po porodu jsem s tim prochu bojovala, asi moc vykojim, takze musim hodne pit. Ale normalne mivam spis opacne problemy:)
Na zacatku zadne suplementy nebyly, ale pozdeji jsem zacala doplnovat mineraly (Mg, Zinek, Draslik, Selen, obcas Iod).
Zhubnuti drasticke nebylo, ale ono ani nebylo moc z ceho. Tak asi pet kilo, snad…ale rozhodne to jde snaz nez pred tim. Hlavne me netrapi, ze jsem cely den tehdy jela v modu „bud hladova nebo unavena“:) Ted nemam problem nejist nekolik hodin, pul dne a hlad a chut nikde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
23.5.17 22:11

@Lenka_Hal diky, to cukrovi vypada uzasne. To je z mandlove mouky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
23.5.17 23:04

@Jana525 Neco mandlova neco „Dixie Carb Counter All Purpose Low Carb Flour“, ta je hodne podobna normalni, ale jeste min sacharidu nez mandlova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.17 20:16

Zdravim devcata potrebuju poradit…jsem na KetoDiet uz dva tydny vaha se pohla asi jen o pul kila na tele neni znat dle meho vubec nic… Prvni tyden jsem byla jen na koktejlech ty micham jen s vodou… ted druhy tyden jim vzdycky k veceri nejakou tu jejich omeletu nebo polivku a zbytek stale koktejly… Dietu jsem neporusila nicim ani jednou… piju min 3litry vody…
Testovaci prouzky na ketony mam jen slabonce ruzove…vubec nevim co bych mohla delat spatne…poradi nekdo.??.
A jeste bych chtela poradit jestli je tu nekdo kdo pri keto dela nocni smeny…jak jite?…
:,(Ja se tech bucku asi nezbavim… :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková